Хриси,от сърце ти желая всичко лошо да е вече в миналото и да дойдат много светли дни за всички васЧ
Цвети,Честита ти малка рожденничка!Нека расте здраво,усмихнато и много щастливо дете!
Как сте всички вие????Ние вчера бяхме на детски рожден ден,немога да изкажа с думи разочарованието си от събраните деца там,искам да съм по груба,но ще "кажа" само

.Немога да кажа,че моите деца са възпитани идеално,но това което снощи видях просто ме натъжи страшно много.С какви връстници ще общуват след време децата ми????От около 15 деца,10 от тях постоянно си дърпаха играчките,не за да играят с тях,а за да надвият над другото дете,използваха се думи ка"Изчезни,разкарай се,тъпанарка.......".Дори не ми се изрежда всичко,постоянно се бутаха,удряха и ритаха по възможно най-грубия начин и всичко това от деца на от 4 до 8 годишна възраст.Казвам ви,крайно съм възмутена....Моите двете също се карат много за играчки вкъщи,спорят и карат,но такава агресия никога не съм усещала в дете.Ивайла след 15-тата минута беше крайно изплашена и до края на РД-то неискаше да стои сама в детския кът,нещо,което никога не се беше случвало.Анджи пък си беше "взела"едно малко сладучрче на годинка и нещо и цяла вечер се грижеше за него,играеше си и го пазеше от по-големите.Спирам,но разочарованието ми е огромно
И сега да ви се оплача,Ивето в четвъртък и се появи секрет назад в носа,който не се стича напред по никакъв начин,а само като легне започва да я дразни,а от снощи гласът и спадна и е с наподобяваща ларингитна кашлица>През нощта се будеше на около час,за да се изкашля от насъбралия се секрет,а кашлицата и някак свири.Ох,незнам дали го обясних,днес мисля да и взема Хомеожен,давам и сироп Стодал,от това,което прочетох тук,из форума,но друго не ми идва на ума.Какво да дам за тази задна хрема,Цинабсин?и как да оправиме кашлицата и гласа???Божеее,просто незнам от къде това,дали не е някаква алергия,макар до сега да не е проявявала признаци?Или се дължи на настинка?Ходихме в четвътък при личната,но тя каза само,че има лекос тичащ се назад секрет и леко сочно гърло,а какво стана сега.Дали да не отидем до спешното,старх ме е да не направи някакъв пристъп
Титка,на мен ми излезе 1 от теста,интересно