Търся варианти за обществен транспорт, ако някой знае - да помага.
Искам да изчисля приблизително какъв разход ще ми е и тогава ще каза "да" или "не".
Ха ! Сега сещам за един скорошен сън , може и Черновидско събитие да съм сънувала,
колко му е !

Сиренце, тъй като ние сме трима човека, нас идеално ни устройва малкият апартамент за 60 лв. който е. Ако вече е зает, ще имаме предвид станцията, там да нощуваме. Ако ни е по-евтино, ще останем две нощи, ако за нас се отвори единствено скъп вариант, се спираме само на една нощувка, за съжаление. Благодаря за информацията, организацията и поканата!Сиренце написа: ... Третата къща има два апартамента. Малък - с една спалня и диван в хола, който е 60 лв и голям - с две спални и диван в хола за 90 лв. Всички къщи са с напълно оборудвани кухни, с по две бани (само малкия апартамент е с една).
Освен това - последни новини от вчера. Още едни приятели от София се местят тук и ще хотелиерстват - вземат под наем станцията срещу нас. Там условията са много далеч от тези в къщите, но и цените ще са адекватни. Хубавото е, че има ресторантска част и замислям там да се събираме вечерите, че в къщите освен да насядаме по тревата, не виждам как може да се поберем всичките.
vihrogonche написа:Сиренце, тъй като ние сме трима човека, нас идеално ни устройва малкият апартамент за 60 лв. който е. Ако вече е зает, ще имаме предвид станцията, там да нощуваме. Ако ни е по-евтино, ще останем две нощи, ако за нас се отвори единствено скъп вариант, се спираме само на една нощувка, за съжаление. Благодаря за информацията, организацията и поканата!Сиренце написа: ... Третата къща има два апартамента. Малък - с една спалня и диван в хола, който е 60 лв и голям - с две спални и диван в хола за 90 лв. Всички къщи са с напълно оборудвани кухни, с по две бани (само малкия апартамент е с една).
Освен това - последни новини от вчера. Още едни приятели от София се местят тук и ще хотелиерстват - вземат под наем станцията срещу нас. Там условията са много далеч от тези в къщите, но и цените ще са адекватни. Хубавото е, че има ресторантска част и замислям там да се събираме вечерите, че в къщите освен да насядаме по тревата, не виждам как може да се поберем всичките.
Аз мисля, че няма промяна. Поне за нас е така.vihrogonche написа:Да питам, нали си остават нещата за Черни Вит през август? :1211![]()