НАЦИОНАЛНА ФОРУМНА СРЕЩА - лятна мечка 2014 (черновитска)

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: НАЦИОНАЛНА ФОРУМНА СРЕЩА - лятна мечка 2014 (черновитска

Мнение от cvety_rz »

И ние ще сме с една нощувка, защото преди това сме на Шипково и трябваше да се съобразим с датите, които са свободни там, защото се записахме в последния момент :oops: Ще спим в събота вечер 09.08. Ако е проблем да ползваме къща за една нощувка може и в хижата или някъде другаде.Наистина няма значение.За мен е важно да се сме заедно :940 Съжалявам, че така се промениха нещата при нас с нощувките, но до последно не бяхме решили къде точно да отидем.....
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

Виждам,че настъпва раздвижване тук :)
При нас положението е следното: най-вероятно ще сме само аз и децата (Явор разбрал, че щяла да бъде женска среща на която сме щели да се "напиваме" и се писа дежурен в тези дни :1210 ). Тръгването го виждам в събота сутрин, така, че:
Нели, хайде да зяпаме звездите в събота срещу неделя :222
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Привет мецанки!
Засега сме на линия за мечешкия сбор :)! Вероятно ще пристигнем в петък късно вечерта.

И аз предпочитам да ни сготвят някъде, защото още съм настроена отпускарски ....

Разпределението последно как остава? Ние сме в т.нар. къща 2, май ВИТА се казваше, заедно с Цвети, които ще дойдат за 1 вечер - дано правилно съм разбрала?

Поздрави на всички!
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Ver написа: Нели, хайде да зяпаме звездите в събота срещу неделя :222
Ами да! :524
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Привет отново от мене. Т.к. датата твърде много наближи, а както виждате се случват промени в първоначалните заявки, ето какво успях да уредя днес след като се чух с Орхи, Деси и Поли от станцията на Черни Вит :954 .

Както беше първоначално разпределението, сем. Цвети и сем. Орхи трябваше да са в една къща - №2. Предвид това, че Орхи ще са за 2 нощувки, а Цветката само за 1, то се получава натоварващо за сем. Орхи откъм бюджет. В тази връзка се свързах с мацката от станцията в Черни Вит и доуточнихме следното - Цони също вече беше говорила, но днес телефонът й е изключен и не можем да се чуем.

1. Нощувка за 3-тричленно семейство за 8-и август (сем. Вихрогонче) - 30 лв в стая-тройка (настаняването иначе е по 13 лв на легло). Чух се с Деси - няма нищо напротив да са там, дори май ще са само с Алекс, т.к. Хри има спешен ангажимент. Деси се ангажира да се свърже с Поли и да си резервира спането за 8-и август.

2. Нощувка за 5-членно семейство за 9-и август (сем. Цвети) - Поли знаеше за това настаняване и т.к. станцията очаква на 9-и около 200 човека, ми каза, че имат свободен само 1 апартамент, в който ще има място да настанят Цвети и фамилия. Цената му е 40 лв. Цвети, ако прочетеш това своевременно, моля те да се свържеш с Поли и да резервираш апартамента. Телефонът на Поли е 0879/39-15-10 - просто й кажи, че се обаждаш за настаняване на 5-членното семейство, за което Цони е разговаряла, и тя ще се сети веднага.

Имам една молба към Деси и Цвети - като си направите и потвърдите резервациите, пуснете моля по един постинг тук, за инфо, че всичко вече е сигурно. :)

Пускам линк към сайта на станцията на Черни Вит - http://chernivit.com/about-us" onclick="window.open(this.href);return false;.

След като тези промени бъдат препотвърдени, окончателното настаняване ще е:

1. Къща №1 - Чери и Кюлче.
2. Къща №4 - малък апартамент - Орхи, голям - Нели.
3. Деси и Цвети - в станцията.
4. Верката - още не са посочили конкретна морава, на която ще разпънат вигвама :) , но пък поне са сигурни и лесни за настаняване.

ВЕЧЕРИТЕ - минаваме окончателно на вариант ресторанта в станцията. За обеди - нека всяко семейство си предвиди по нещо - дали ще си готви в къщата или пък на ресторант. За ДОПИВАНЕТО след вечерите :1062 - беседките на къщите са свободни, може би всяко семейство да си измисли пиенето и мезето и да сглобим една шведска маса и така да го правим?! :1044
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

cchery написа: днес телефонът й е изключен и не можем да се чуем.
До преди няколко минути нямаше покритие на Мтел.

Чери, а на Галя обади ли се? Къщите са ангажирани от преди три месеца!!! Тогава станцията още не работеше.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Свързан се с Поли. Резервирах апартамента.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Сиренце написа:Чери, а на Галя обади ли се? Къщите са ангажирани от преди три месеца!!!
Забележката на Цони е резонна. Моля ви всички да се ангажираме да намерим свои приятели, които биха искали да прекарат 2 нощи на Черни Вит в къща №3 - независимо, че нямат общо с форума. Все пак Галя наистина ни направи услуга да резервира къщите на доверие. Ще е страхотно, ако можем и ние да сме коректни към нея. :)

Аз звъннах на Марчи, но все още нямам отговор.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cchery написа:
Сиренце написа:Чери, а на Галя обади ли се? Къщите са ангажирани от преди три месеца!!!
Забележката на Цони е резонна. Моля ви всички да се ангажираме да намерим свои приятели, които биха искали да прекарат 2 нощи на Черни Вит в къща №3 - независимо, че нямат общо с форума. Все пак Галя наистина ни направи услуга да резервира къщите на доверие. Ще е страхотно, ако можем и ние да сме коректни към нея. :)

Аз звъннах на Марчи, но все още нямам отговор.
За съжаление Марч има други планове и няма да може да се присъедини към нас. :???:

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И аз се свързах с Поли. Всичко е наред и с настаняването на мен и Алекс.
Много ми е кофти за създалата се ситуация, момичета! :cry: Първо майка ми промени някои неща, които за мен са важни и от две, нощувките ми станаха само една-единствена :mad: После пък шефът на Хри изобщо не го пусна в петък и събота да си почива, както предварително се бяха договорили за 8 и 9, и сега ще си бачка, а и на него му се идваше :???: Искрено съжалявам за наложилите се с мен промени, но не е само това :oops: Както знаете, не шофирам, с две думи - държа да дойдем с Алекс, но увиснахме малко откъм транспорт до самото село Черни Вит :1044 Сега ще се върна назад в темата, защото съм сигурна, че обсъдих този вариант предварително с вас и се бях успокоила, че все ще намеря начин да се придвижа с детето до Черни Вит :954 Все пак, приемам офертички :razz: , ако на някой му се намира свободно място в колата за мен и Алекс, да се възползваме, като естествено ще делим горивото. При този вариант обаче единствено връщането ми остава под ?, защото ще трябва да се върна или в събота вечерта в София, или най-късно в неделя сутринта, ако изобщо има къде да нощуваме там съботата де, абе малко ми е притеснено и объркано така, като не разчитам на себе си за транспорта :???: А относно Галя, приемам да заплатя някаква сума, като обезщетение/компенсация един вид, заради запазения апартамент в къща № 3, просто ще си поема отговорност заради промените от моя страна в последния момент... но в случая просто нещата не зависеха от мен, аз си взех успешно платен отпуск, бях предвидила и паричките за двете нощувки в къщата, но близките ми (мама и мъжо) промениха работите, за огромно мое съжаление, пак казвам, защото с нетърпение чакам форумната среща, искам да ви прегърна всичките :922 Чери, жалко, че твоят юнак няма да дойде! С Алекс щяха по мъжки да си приказват вече... пораснаха ни момчетата, ей! :329 П.П. Цони, веднага почнах да звъня на мои близки и роднини, ако желаят да ползват къща № 3, че да не увисне така Галя, с резервирана отдавна къща, пък никой да не я наеме, наистина е много кофти... обясних къде е селото, каква е околността наоколо, ще дам инфо и за сайтовете, ако им се гледат снимки, и така, ще направя каквото трябва от себе си, дано няма засегнати, обидени и наранени, все пак идеята е да се забавляваме заедно, приятелки! :922 :923 :1211
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Сиренце написа:Вихърче, ти си още по-лесна, има директен автобус София-Тетевен. Но пък както решиш - колата ми е голяма и събира доста хора :) .
Така и ще направя, Сиренце! :923

Обаче как да се предвижим с Алексчето от Тетевен до Черни Вит? :1044 :oops:

Още утре ще разузная на Централна Автогара София за билетите и отпътуваме в петъка, на 8-ми, живи и здрави! Идвамееее :954 Ама така се развълнувах, така обичам да пътувам :1216

И така обичам да общуваааам с всички вас, и виртуално, и тет-а-тет по възможност, абе живата среща си е жива среща, нали? :1211

Относно готвенето, напълно подкрепям - вечЕрите в ресторанта в станцията, да ни готвят, пък закуските и обядите всеки си ги урежда самосиндикално :524

Разгледах сайтовете, всичко ми изглежда прекрасно - и природата (най-вече!) :954 , и къщите, и станцията - дано случим на хубавко време и всички да сме в добро настроение :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Публикувай отговор