И аз се свързах с Поли. Всичко е наред и с настаняването на мен и Алекс.
Много ми е кофти за създалата се ситуация, момичета!

Първо майка ми промени някои неща, които за мен са важни и от две, нощувките ми станаха само една-единствена :mad: После пък шефът на Хри изобщо не го пусна в петък и събота да си почива, както предварително се бяха договорили за 8 и 9, и сега ще си бачка, а и на него му се идваше

Искрено съжалявам за наложилите се с мен промени, но не е само това

Както знаете, не шофирам, с две думи - държа да дойдем с Алекс, но увиснахме малко откъм транспорт до самото село Черни Вит

Сега ще се върна назад в темата, защото съм сигурна, че обсъдих този вариант предварително с вас и се бях успокоила, че все ще намеря начин да се придвижа с детето до Черни Вит

Все пак, приемам офертички

, ако на някой му се намира свободно място в колата за мен и Алекс, да се възползваме, като естествено ще делим горивото. При този вариант обаче единствено връщането ми остава под ?, защото ще трябва да се върна или в събота вечерта в София, или най-късно в неделя сутринта, ако изобщо има къде да нощуваме там съботата де, абе малко ми е притеснено и объркано така, като не разчитам на себе си за транспорта

А относно Галя, приемам да заплатя някаква сума, като обезщетение/компенсация един вид, заради запазения апартамент в къща № 3, просто ще си поема отговорност заради промените от моя страна в последния момент... но в случая просто нещата не зависеха от мен, аз си взех успешно платен отпуск, бях предвидила и паричките за двете нощувки в къщата, но близките ми (мама и мъжо) промениха работите, за огромно мое съжаление, пак казвам, защото с нетърпение чакам форумната среща, искам да ви прегърна всичките

Чери, жалко, че твоят юнак няма да дойде! С Алекс щяха по мъжки да си приказват вече... пораснаха ни момчетата, ей!

П.П. Цони, веднага почнах да звъня на мои близки и роднини, ако желаят да ползват къща № 3, че да не увисне така Галя, с резервирана отдавна къща, пък никой да не я наеме, наистина е много кофти... обясних къде е селото, каква е околността наоколо, ще дам инфо и за сайтовете, ако им се гледат снимки, и така, ще направя каквото трябва от себе си, дано няма засегнати, обидени и наранени, все пак идеята е да се забавляваме заедно, приятелки!

:1211