Здравейте, ето и нашата поръчка за менютата за вечЕрите:
ПЪРВА ВЕЧЕР
1. Меню за възрастни -
2 бр. с промяна в ред 7 - да не е безалкохолно, а минерална или газирана вода.
2. Меню за възрастни -
1 бр. с промяна в ред 3 - пилешка пържола от бут (вместо шишче), ред 6 - пържени картофи със сирене (вместо задушени картофи), ред 7 - айрян (вместо газирано).
3. Детско меню -
1 бр. с промяна в ред 1 - шопска салата (вместо зеле и моркови) и без ред 6 - плодовете късно вечер и то след вечеря няма "да уловят ред" :lol: .
ВТОРА ВЕЧЕР
4 бр. от менютата с промяна в т. 7 - минерална/газирана вода и айрян (вместо газирано) и без т. 9 - няма да се консумират плодове след вечеря.
Цони, ако промените по-горе затрудняват жените, моля да ми пишеш.
cvety_rz написа:Разбира се няма как да пропусна и да не благодаря на Галя за проявеното разбиране

ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ!
cvety_rz написа:........ и на Чери за организацията
Чини ми се, че аз всъщност оплетох конците, за което дължа извинение... предполагам и на
Цони, и на
Галя. Не съм сигурна, че ще много уместно, но все пак - момичета, извинявам се, че избързах и не помислих за всички, когато се опитах да пренаредя нощувките. През цялото време исках единствено да ускоря организацията и всичко да е ясно...... и уточнено. Не ми беше приоритетно да звъня телефоните и да разговарям с няколко човека за един ден, както да пиша и лични съобщения навсякъде..... просто си мисля, че когато приготвяме такова голямо събиране, е редно всеки да поеме отговорност поне за собственото си присъствие, а не да чака да го потърсят. Моля да не ми се сърдите за думите - предпочитам да съм откровена с вас, отколкото да търся "отдушник" и да "споделям" някъде другаде.