НАЦИОНАЛНА ФОРУМНА СРЕЩА - лятна мечка 2014 (черновитска)

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: НАЦИОНАЛНА ФОРУМНА СРЕЩА - лятна мечка 2014 (черновитска

Мнение от Kleo »

Благодаря, Галя, много мило от твоя страна, наистина! :922 Радвам се, че няма сърдити. А аз продължавам да търся хора за къща № 3!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Току-що получих офертата за вечерите. Моля, разгледайте я и дайте мнение.
Slide1.JPG
(65.49 KiB) Свалено 1063 пъти
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Аз прегледах менюто. Цони, благодаря, че се погрижи. :954

Имам следните питания:

1. Трябва ли да поръчаме всичко от менюто, така както е посочено в него?! Или може да избираме кои неща ще консумираме?
2. Детското меню - ..... ъъъъъъъ моят Коки с това 1 кебапче ще си умре гладен :1062 :1062 . Като се има предвид, че зелева салата не яде - както и Бела де. Въпросът е можем ли на място да увеличаваме количествата?! Или трябва предварително да ги зададем? И дали е възможно вместо кебабче да има примерно пилешка пържола от бут, а вместо зелева салата, да е шопска?!
3. Пиенето - предлагат ли бира за възрастните и примерно айрян за децата?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

1. Менюто е само предложение! Можем да променим абсолютно всичко до понеделник!!! Идеята е само да сме определили предварително какво ще ядем, защото трябва да заредят съответните меса и зеленчуци. Може цялата скара да е на общи плата и всеки да си взема каквото обича или да се направят порции. Ако са порции, то за всеки ще има по едно кюфте, едно кърначе и едно шишче + зеленчуци и/или картофи.

2. Ясно е, че едни деца са по-ящни, други хич и затова има дадени варианти. Изобщо не е задължително да ползваме детско меню. За Сиана, например, ще предвидя порция за възрастни.
По тази причина го пускам тук, за да се обсъди и всеки да си каже мнението.

3. Предлага се най-различен алкохол, както твърд, така и бира и вино, айрян също може да заявим да има.
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Привет отново!
Аз съм о.к. каквото решите за менюто, само че мисля, че вечер десерт - диня пъпеш ще натовари стомасите, особено ако ги хапнат след месо и салата.
И за нашето семейство 2бр. меню за възрастни + 1бр. детско ни предвиждайте, че малката госпожица не е от ящните :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добро утро, лейдис.
Първо искам да ъпдейтна ситуацията, която е при нас.
Колата я оправихе :1216 Отмених едната нощувка в Шипково, и в петък и събота сме на Черни Вит.Свързах се с Поли и доуточнихме резервацията.
Разбира се няма как да пропусна и да не благодаря на Галя за проявеното разбиране :922 Както на Цони и на Чери за организацията :922
Относно храната тъй като менюто за големи е много като количество предпочитаме да се откажем от детското меню и да поръчаме 3 за големи, които ще са напълно достатъчни за петима ни.Само питките ще завишим ако може да са 5.За айряна съм "ЗА" щом има опция да заявим, както и ако има възможност за минерална вода, защото със Симо не пием нито алкохол нито газирано.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Цони, ще може ли да ми дадеш телефон за връзка с теб(на лични съобщения) като наближим Черни Вит да се свържем ?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, ето и нашата поръчка за менютата за вечЕрите:

ПЪРВА ВЕЧЕР

1. Меню за възрастни - 2 бр. с промяна в ред 7 - да не е безалкохолно, а минерална или газирана вода.
2. Меню за възрастни - 1 бр. с промяна в ред 3 - пилешка пържола от бут (вместо шишче), ред 6 - пържени картофи със сирене (вместо задушени картофи), ред 7 - айрян (вместо газирано).
3. Детско меню - 1 бр. с промяна в ред 1 - шопска салата (вместо зеле и моркови) и без ред 6 - плодовете късно вечер и то след вечеря няма "да уловят ред" :lol: .

ВТОРА ВЕЧЕР

4 бр. от менютата с промяна в т. 7 - минерална/газирана вода и айрян (вместо газирано) и без т. 9 - няма да се консумират плодове след вечеря.

Цони, ако промените по-горе затрудняват жените, моля да ми пишеш.
cvety_rz написа:Разбира се няма как да пропусна и да не благодаря на Галя за проявеното разбиране :922
ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ! :1122
cvety_rz написа:........ и на Чери за организацията :922
Чини ми се, че аз всъщност оплетох конците, за което дължа извинение... предполагам и на Цони, и на Галя. Не съм сигурна, че ще много уместно, но все пак - момичета, извинявам се, че избързах и не помислих за всички, когато се опитах да пренаредя нощувките. През цялото време исках единствено да ускоря организацията и всичко да е ясно...... и уточнено. Не ми беше приоритетно да звъня телефоните и да разговарям с няколко човека за един ден, както да пиша и лични съобщения навсякъде..... просто си мисля, че когато приготвяме такова голямо събиране, е редно всеки да поеме отговорност поне за собственото си присъствие, а не да чака да го потърсят. Моля да не ми се сърдите за думите - предпочитам да съм откровена с вас, отколкото да търся "отдушник" и да "споделям" някъде другаде.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, забележката е съвсем уместна и я приемам без да се сърдя.
И за менюто забравих да пиша ако може от нашето да отпаднат зеленчуците на скара.
И да взема да обобщя като Чери
За първата вечер 3 менюта за големи без зеленчуците на скара с 5 питки, 3 сока Капи за децата + айрян и вода за мене и Симо(като количество не мога да кажа колко, но със сигурност повече от една чаша)
За втората вечер 3 менюта за големи отново с 5 питки , 3 сока + вода и айрян
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И аз приемам забележката от Чери, но просто до последния момент не мислех, че от моя страна ще възнакнат каквито и да било промени в разписанието.
Относно менюто, аз и Алекс ще бъдем само на 8-ми вечерта, петък. Ще хапнем и двамата по питка, шопска салата, задушени картофки и кърначе + ако може 2 големи айряна.
Като взимам автобусните билети София-Тетевен за 8-ми сутринта, ще взема направо и за връщането ни на 9-ти следобяд, ако има такива, сигурно в понеделник ще мина през Централна Автогара София преди работа, за да разузная нещата с пътуването ни и да купя билети отиване и връщане. Хубави почивни дни, дами, и доскоро! :954
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Обобщавам до тук:

1. Цяло меню за възрастни - 2 за Чери, 2 за Орхидея, 3 за Цвети, 2 за нас. Добавям още Силвето и Нели с по 2. Стават общо 13!

2. За децата - сменяме зелевата салата с шопска, а вместо кебапче - пилешка пържола от бут. За Коко добавяме кърнаначе и кюфте.
Бройката е: 2 за Чери, 1 за Орхидея, 1 за нас. Добавям 1 за Силвето и 2 за Нели. Общо 7 детски.

3. Вихрогонче - 2 порции кърначе със задушени картофи.

4. Десертите отпадат. /аз бях казала, че няма да поръчваме, но Поли ги е включила, ако все пак някой иска/

5. Зеленчуците на скара ще ги поискам по няколко порции в общи чинии и който иска ще си взема /включват тиквички, патладжан, моркови, лук и гъби/. Да не е по порция за всеки, а примерно 10.

6. Вода, сок, безалкохолно, айрян или каквото и да е друго за пиене ще се поръчва на място. Същото е с питките.

За втората вечер:

1. 13+7 порции и отново десерта отпада.

2. Верчето, ако чете, нека се включи и да каже за тях!

Ако съм объркала нещо, поправяйте!
Публикувай отговор