НАЦИОНАЛНА ФОРУМНА СРЕЩА - лятна мечка 2014 (черновитска)

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: НАЦИОНАЛНА ФОРУМНА СРЕЩА - лятна мечка 2014 (черновитска

Мнение от cvety_rz »

Часът е добре. До утре дружина :1211 Цони, като пристигнем утре в ранния следобед ще ти звънна.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Момичета, желая ви много весело изкарване!
А след това може да разкажете...! :222 :922
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Набичила съм яко звукът на любима песен :1216 :1216 :1216
Отново съм в отпускааааа :1028 :fan :1209
А утре сутринта с Алекс запрашваме към Черновитския мост, за да видим едно мило Сиренце :922 на първо време, пък с напредването на петъчния ден, ще се срещна с още доста мецани, мечета и мечоци :940 Щастливо ми е! Приготвям се вкъщи сега. 14 възрастни + 16 деца = ихааа, очертава се сговорна дружина :1211 Вече съм нетърпелива, да идва утре-то :954
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

IMG_1403.JPG
Специална торта за специален повод.... благодарение уменията и майсторлъка на свекърва ми!!!
(494.25 KiB) Свалено 1183 пъти
IMG_1413.JPG
Цялото мечешко войнство..... или почти цялото де.
(1.45 MiB) Свалено 1183 пъти
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Пре-крас-ни!!!

И торта и гости! В дясно виждам 2 непознати лица , само. :)
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Ver

Мнение от Ver »

Cheva написа: В дясно виждам 2 непознати лица
Сигурно Деси (Вихрогонче) и Силвето (Кюлче Злато).
Аз се прибирам заредена някакси, по начин необичаен за мен :)
Хубаво ми беше :)
Видях усмихнати лица, добри хора, весели деца :)
Специални благодарности на Галя за грижите и търпението :)
На Цецо за проучвателния кръгов маршрут :1062
На Цони задето я има :923
На Нели за идеята да зяпаме звездите, пък какво зяпахме си е наша работа :1062
На Силвето и чаровният ѝ съпруг за краткия урок по народни танци :)
И на всички за усмивките и доброто настроение :1211
Супер си беше :524
Е, с Чери и Момчил (Честита годишнина :958 ) не усъществихме заплануваното тичане, но няма пълно щастие :)
Така ще си оставим нещо и за другия път :524
lin

Мнение от lin »

Момичета на пръв прочит в първата къща има забравени момичешки маратонки (може би на Бела?), в четвъртата къща (където беше Нели) има забравено дистанционно.
Пратете ми адреси за да ви ги пратя по куриер. Ако утре излезе още нещо ще ви информирам.
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

:954 :954 :954 :954 :954
Щастлива съм! Изпълнена с обич и светлина!
:954 :954 :954 :954 :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Сирене, йога, Балкан, торта, хорА, хОра и още нещо ..... :) :) :) което обаче ще разберете като се присъедините към нас другия път. :222

Няма да съм съвсем пространствена, защото се прибираме едва сега. След Черни Вит с Бели отидохме директно на състезанието за световната купа по художествена гимнастика в Арена Армеец, а след неговия край (около 20 часа) Момчил и Коки ни взеха и излязохме да се почерпим на ресторант по случай случая :1062 :1062 .

Мога да кажа, че се изживях 2 страхотни дена. Май така се получава, когато се окажеш на приятно място с приятни хора по приятен повод :1062 . Сигурно ще се повторя (за някои хора ще е повече от повтаряне :1062 ), но все пак - в къщата за гости в Черни Вит, къщата на Галя, се чувствам .......... като у дома си. Досега не е имало случай да отидем да почиваме там и да имам дори и най-малкото съмнение дали да го направя отново. Галя и Теодор са от онези "хазяи", които са пълна и тотална противоположност на добре познатите ни и станали нарицателни созополски и несебърски баби. Пак ще дойдем..... :lol:

Цони - тя си ни беше домакина. Без съмнение! И се надявам истински да не сме я натоварили много..... Друго си е, когато те посрещат, а не отиваш при непознати.

Цецо - Верката добре го е казала - благодарим му за кръговия маршрут из Тетевенския баир :1062 :1062 ...... Там по сипеите и всред храсталаците оставих всички тъпи проблеми, които иначе носи моята не по-умна глава :lol: :lol: .. Зашеметителни гледки. Аромат на мащерка и риган.... Почувствах се отново човек - малка мъничка точица всред тези върхове.

Верката - пътеводител в сутрешната ни неделна йога :1062 . От сутринта нямам болки в кръста - дано да забравя за тях за по-дълъг период.

Люси (Орхидея) и Валери - плевенска епопея със софийски привкус и много смях, поднесен елегантно. Само дето "мамуууу" беше пораснала..... но все така беше малък, сладък бонбон. :954 :954

Цвети и Самуил - цвят в крепостта (самиуловата :lol: ) на мечешкото царство. Три прекрасни деца и много любов...... как ги гледате без веднъж да викнете подир тях, така и не разбрах. :1044 :1044 :1062

Нели и Ицо - сметките понякога излизат криви, пък били те водени дори и от счетоводители..... персеиди нямаше...... или поне на небето. :1062

Силвето (Кюлче) и Венци - никога няма да ви забравя с тези огромни букети с риган..... :1062 . Добре, че не се наложи да ги използваме при евентуален дъжд с гръмотевици..... или по-скоро след такъв :1140 .

Деси и Алекс - е, този път ти повярвах, че си центрирана :) . Мисля, че това си си ти....... или поне много близо до тази Деси, която запознах преди 9 години! :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

lin написа:Момичета на пръв прочит в първата къща има забравени момичешки маратонки (може би на Бела?
Галя, моля те да ги върнеш на Цони - тя вчера ни услужи с маратонки на Кеми, т.к. се оказа, че гуменките на Бела са й станали малки. Та тези маратонки са на Кеми.

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

IMG_1456.JPG
Всред Тетевенския Балкан....
(1.97 MiB) Свалено 1145 пъти
IMG_1468.JPG
За децата нямаше никакви пречки да бъдат една компания......
(1.95 MiB) Свалено 1145 пъти
IMG_1492.JPG
Дългоочакваното село Бабинци - най-сетне близо до нас......
(1.2 MiB) Свалено 1145 пъти
IMG_1507.JPG
На бегом към селската кръчма :))
(2.37 MiB) Свалено 1145 пъти
IMG_1514.JPG
Ако и да ги удари гръм от прогнозирания и очакван дъжд, те са готови поне с букетите.....
(2.29 MiB) Свалено 1145 пъти
IMG_1532.JPG
По една студена бира...... боже след 4 часа пот и жега из сипеите, това си беше божия благодат отвсякъде.....
(1.87 MiB) Свалено 1145 пъти
IMG_1566.JPG
Дегустация на сирена, поднесени по оригинален начин..... подарък на Цони от Нелката.
(1.31 MiB) Свалено 1145 пъти
IMG_1614.JPG
Неделната йога на поляната пред една от къщите на Галя.
(2.77 MiB) Свалено 1145 пъти
IMG_1622.JPG
След йогата имаше урок по хора.... някои се включиха. Други се опитаха....... Трети пък си ги знаят и затова снимат :)))))))))))))))
(2.35 MiB) Свалено 1145 пъти

Публикувай отговор