Не, че съм се съмнявала в доброто настроение, което виждам от снимките ... ама всички сте така ухилени и озарени със светлина, свежи, истински, спорти, весели ...
Галя, за дистанционното мисля, че няма никаква нужда да го пращаш, то е от техника, която отдавна не работи и Ани го ползваше за игра. Благодаря за загрижеността все пак!lin написа:Момичета на пръв прочит в първата къща има забравени момичешки маратонки (може би на Бела?), в четвъртата къща (където беше Нели) има забравено дистанционно.
Пратете ми адреси за да ви ги пратя по куриер. Ако утре излезе още нещо ще ви информирам.
Ver написа: Супер си беше![]()
...
Така ще си оставим нещо и за другия път
Мда, аз отдавна видях, че се пада пълнолуние, но толкова много се зарадвах на това, че моите шантави "хрумки" някак си се превръщат в реалност, когато с тях се заемат хубави хора, че не ми се искаше замислената среща да се развали заради такава дреболия, че няма да се изпълни идеята да гледаме звезди. Впрочем... за 2015 година по това време ще е почти новолуние.cchery написа: Нели и Ицо - сметките понякога излизат криви, пък били те водени дори и от счетоводители..... персеиди нямаше...... или поне на небето.![]()