Писах, писах, ... , писах, ПИСАХ, за всяка от вас, приятелки-мецанки, но като изпратих, всичко се изгуби, защото форумът ме изхвърли, отново да се логна

А по принцип винаги първо си копирам написаното и после пращам, ама този път сглупих и забравих, и ето какво се случи! Едно голямо нищо...
Сега ще бъда по-кратка, че времето вече ме притиска, днес имам рожденик и съм си намислила много кулинарни вкуснотии за довечера, но те не се приготвят сами

, така че отново ще направя обратен към кухнята, но преди това:
Сиренце, сърдечно ти благодаря за топлото посрещане, гостоприемството и приятната разходка из Тетевен! С Алекс сме ти признателна, че се погрижи за нас и на идване, и на връщане! Сирената, които правиш са уникални и самобитни, а и никога отсега нататък няма да чуя Любе, без да се сетя за теб и прекрасното ти семейство!
Цвети, въпреки че си майка на три деца, за мен ти си човек с изключително младежко излъчване и свеж, оптимистичен поглед върху нещата от живота - запази ги!
Радвам се, че се запознахме на живо и че споделихме проливния планински дъжд, приютили се в уютната столова на станцията, играейки на карти и на асоциация! Толкова ми беше приятно да съседстваме...
Черита, вярна на себе си, внасяш оживление и радост, още с влизането си в едно помещение! Не познавам друга жена с такова ярко и цветно присъствие като теб, с такова излъчване и усет към детайли, дрехи, бижута, аксесоари, от теб просто струи Живот!
И не мога да се въздържа - изглеждаш прекрасно, стегнато, спортно! Тялото ти явно все повече те слуша и се доближава до вътрешния образ, който имаш за самата себе си!
Браво за всичко, момиче, фенка съм на ентусиазма и жизнерадостта ти!
Момчил беше атрактивен със специалните гуменки, които беше обул, с отделни отделения за всеки пръст на краката си, Коки така е възмъжал, такива мускули е пуснал, че направо си е младеж вече, а Бела си е фина и красива като балерина, така че ... нямам какво повече да кажа, приятелко!
Орхи, не знаех, че с теб сме колежки и че живеете в Плевен
Следващият път, като идваме към Угърчин, вместо на разходка в Ловеч, ще вземем да дойдем до вас :1211 , дано имаме време да се видим отново скоро! Винаги с умиление ще си спомням похода, Валери и малката ви принцеса на гърба на баща си, която на края вече викаше с пълно гърло и плачеше: "Искам мамааааа!" Душица златна! Въпреки напрежението и умората, това са незабравими моменти, нали?
Кюлче Злато, браво на теб и мъжа ти за майсторлъка и чувството, с което играете народни хорА, благородно ви завидях за умението ви да пленявате публиката с танците си! Щастлива съм, че отново се видяхме на живо!
Нели, много мислих за нещата, които си говорихме с теб... Сънувах те преди няколко дена. Беше хубав сън
Ще ти бъда благодарна, ако ми разкажеш накратко тук или на скайп, за СЕПИЯТА. Имаш страхотни дъщери!
Верче, радвам се, че най-накрая се запознах на живо с теб и щерките ти! За мен беше чест да вървя редом до такава запалена и можеща туристка като теб! Едновременно мила и чувствителна, мека и умерена в думи и действия, с тънък усет за красивото, забавното, хумористичното - такава те видях аз тези два дена!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА СТРАХОТНОТО ИЗКАРВАНЕ В ЧЕРНИ ВИТ !!! С НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАМ СЛЕДВАЩАТА ФОРУМНА СРЕЩА !!! И АЗ ИМАМ СТРАХОТНИ СНИМКИ, НО ОЩЕ СА В ТЕЛЕФОНА НА АЛЕКС, НЕ СЪМ ГИ СВАЛИЛА НА КОМПЮТЪРА !!! ОБИЧАМ ВИ, А СЕГА БЯГАМ ДА ГОТВЯ, ЧААААО !!!

ДАНО НЕ ПРОПУСНАХ НЯКОЯ ПРИЯТЕЛКА-МЕЦАНКА, ОТ ПРИСЪСТВАЛИТЕ, АКО Е ТАКА - СЕ ИЗВИНЯВАМ И Я ЦЕЛУВАМ ГОРЕЩО !!!