НАЦИОНАЛНА ФОРУМНА СРЕЩА - лятна мечка 2014 (черновитска)

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Re: НАЦИОНАЛНА ФОРУМНА СРЕЩА - лятна мечка 2014 (черновитска

Мнение от Орхидея »

Привет и Честит празник на всички!

Исках само да постна тази снимка. Находката е от пътя от с.Бабинци към Тетевен. Може повечето от вас да са я видяли, но ми се искаше да я споделя с вас :).

http://media.snimka.bg/s1/3796/033836115.jpg?r=0
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Писах, писах, ... , писах, ПИСАХ, за всяка от вас, приятелки-мецанки, но като изпратих, всичко се изгуби, защото форумът ме изхвърли, отново да се логна :oops: А по принцип винаги първо си копирам написаното и после пращам, ама този път сглупих и забравих, и ето какво се случи! Едно голямо нищо... :oops: :126

Сега ще бъда по-кратка, че времето вече ме притиска, днес имам рожденик и съм си намислила много кулинарни вкуснотии за довечера, но те не се приготвят сами :plezya se , така че отново ще направя обратен към кухнята, но преди това:

Сиренце, сърдечно ти благодаря за топлото посрещане, гостоприемството и приятната разходка из Тетевен! С Алекс сме ти признателна, че се погрижи за нас и на идване, и на връщане! Сирената, които правиш са уникални и самобитни, а и никога отсега нататък няма да чуя Любе, без да се сетя за теб и прекрасното ти семейство! :922 :922 :922

Цвети, въпреки че си майка на три деца, за мен ти си човек с изключително младежко излъчване и свеж, оптимистичен поглед върху нещата от живота - запази ги! :923 :923 :923 Радвам се, че се запознахме на живо и че споделихме проливния планински дъжд, приютили се в уютната столова на станцията, играейки на карти и на асоциация! Толкова ми беше приятно да съседстваме...

Черита, вярна на себе си, внасяш оживление и радост, още с влизането си в едно помещение! Не познавам друга жена с такова ярко и цветно присъствие като теб, с такова излъчване и усет към детайли, дрехи, бижута, аксесоари, от теб просто струи Живот! :329 И не мога да се въздържа - изглеждаш прекрасно, стегнато, спортно! Тялото ти явно все повече те слуша и се доближава до вътрешния образ, който имаш за самата себе си! :326 Браво за всичко, момиче, фенка съм на ентусиазма и жизнерадостта ти! :922 Момчил беше атрактивен със специалните гуменки, които беше обул, с отделни отделения за всеки пръст на краката си, Коки така е възмъжал, такива мускули е пуснал, че направо си е младеж вече, а Бела си е фина и красива като балерина, така че ... нямам какво повече да кажа, приятелко!

Орхи, не знаех, че с теб сме колежки и че живеете в Плевен :923 Следващият път, като идваме към Угърчин, вместо на разходка в Ловеч, ще вземем да дойдем до вас :1211 , дано имаме време да се видим отново скоро! Винаги с умиление ще си спомням похода, Валери и малката ви принцеса на гърба на баща си, която на края вече викаше с пълно гърло и плачеше: "Искам мамааааа!" Душица златна! Въпреки напрежението и умората, това са незабравими моменти, нали?

Кюлче Злато, браво на теб и мъжа ти за майсторлъка и чувството, с което играете народни хорА, благородно ви завидях за умението ви да пленявате публиката с танците си! Щастлива съм, че отново се видяхме на живо! :940 :940 :940

Нели, много мислих за нещата, които си говорихме с теб... Сънувах те преди няколко дена. Беше хубав сън :329 :329 :329 Ще ти бъда благодарна, ако ми разкажеш накратко тук или на скайп, за СЕПИЯТА. Имаш страхотни дъщери!

Верче, радвам се, че най-накрая се запознах на живо с теб и щерките ти! За мен беше чест да вървя редом до такава запалена и можеща туристка като теб! Едновременно мила и чувствителна, мека и умерена в думи и действия, с тънък усет за красивото, забавното, хумористичното - такава те видях аз тези два дена! :922 :922 :922

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА СТРАХОТНОТО ИЗКАРВАНЕ В ЧЕРНИ ВИТ !!! С НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАМ СЛЕДВАЩАТА ФОРУМНА СРЕЩА !!! И АЗ ИМАМ СТРАХОТНИ СНИМКИ, НО ОЩЕ СА В ТЕЛЕФОНА НА АЛЕКС, НЕ СЪМ ГИ СВАЛИЛА НА КОМПЮТЪРА !!! ОБИЧАМ ВИ, А СЕГА БЯГАМ ДА ГОТВЯ, ЧААААО !!! :954 :954 :954 ДАНО НЕ ПРОПУСНАХ НЯКОЯ ПРИЯТЕЛКА-МЕЦАНКА, ОТ ПРИСЪСТВАЛИТЕ, АКО Е ТАКА - СЕ ИЗВИНЯВАМ И Я ЦЕЛУВАМ ГОРЕЩО !!!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:И АЗ ИМАМ СТРАХОТНИ СНИМКИ, НО ОЩЕ СА В ТЕЛЕФОНА НА АЛЕКС, ...........
Даааааааа, някои от тях дори по 30 пъти :lol: :lol: :lol: . Деска, :922 :922 ! Благодаря! :954 Беше прекрасно изживяване... още е в мен!

Аз бих искала да добавя към цялостната картинка и няколко видеа:

[youtube]44rmHpkpu94[/youtube]

[youtube]eXhXKBKzPRY[/youtube]

[youtube]oDe9eNCt3gA[/youtube]

[youtube]_-y4qVHzWKU[/youtube]

[youtube]sTxH3URQMaM[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ей, момичета и момчета, страхотно сте си изкарали! Разглеждах дълго всяка една снимка и в сърцето ми се сливаха носталгия по усоевската среща и чувство на загуба, че не можахме да дойдем на тази. Гледах всички ви и искрено се радвах за вас, за хубавите ви мигове. Макар с Цветката да не сме се виждали лично веднага я познах, дори познах кои деца са нейните, Верка ми се мярна...Като цяло всички деца страшно са пораснали за една година- Мамууу обаче ми е фаворитката :plezya se -страхотен сладур !
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Зоричка, :922 :922 :922 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Зори, :940

П.П. Освен всичко гореизброено, за мен ЧерноВитскатаСреща лятото беше и времето, в което се запознах с музиката на Любе за първи път, така че позволете ми да ви поздравя с още едно тяхно парче, което обичам да слушам:

[youtube]qSYouIbLthM[/youtube]
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Публикувай отговор