Здравейте. Ето ни в края на коловоза (поне работния) на тази седмица. Седя си аз на топло в офиса, вън слънцето грее, небето е синьо и ми е едно такова...... лежерничко... мисля си как утре вече ще се спи..... Няма да има ранно ставане, няма да има бързи закуски... дано и времето е хубаво, та да излезем някъде на разходка. Дните от тази седмица се изтърколиха доста бързо и непохватно. Не ги и усетих кога минаха. Коледни партита, купони, участия на децата тук-таме, и ето ти - дошъл петък. Ходеше ми се на басейнче днес, но така ме мързи, че най-много да се докарам до дивана в хола

.
Да се оплача, че от снощи се наложи да лекуваме малък Арти - май вече хич не е малък, щото се оказа, че тежи почти 3 кг, а е на 5 месеца!!! Проблемът беше в течащото му ляво око - мислех си, че е нещо невинно, но се оказа, че си е наранил роговицата - имало дупка централно

и се е възпалило окото. Или си е играл с нещо остро, или Пуха го е цапнала с лапа, или сам с неговото нокътче докато се е почиствал, си е наранил очото. Та сега капя капки и слагам гел....

... що да не, тъй и тъй имам опит с децата, сега ще лекувам и котьо

.
Преди 2 вечери Бела заедно с другите момичета от клуба по художествена гимнастика взеха участи в коледно тържество в ринг мол - ето клипчето от съчетанието:
[youtube]v9SROWyGNOQ[/youtube]
Въпреки гафа на озвучителката, която пусна музиката преди децата да заемат пози на подиума, а след края на съчетанието, така и не я спря, мисля, че момиченцата са много красиви. Няма сложни фигури, но..... за първи път играят с уреди и едното е за сметка на другото.

Много се радвам сега на тези съчетания, защото най-сетне се заформи стабилна група от деца и вече се познаваме с майките и виждам и в другите жени същото вълнение от тези дори на пръв поглед скромни възможности... Много е приятно.
Освен всичко друго, същата тази вечер, в която бяхме заради Бели в мола, открих едно страхотно барче в американски стил. Като меню предлагат основно бъргери, но пък си имат сцена и музика на живо. А всеки четвъртък има караоке парти - та съвсем сериозно отправям предизвикателство към всички - да идем и да си попеем там.
dexter написа: Ще купувам подарък за нашите госпожи от училище - ваучер за книга на стойност 20 лева. Струва ми се съвсем приемливо, макар че тази сутрин дочух коментари от родители, че книгата не била особено подходящ подарък за Коледа

. Реших да си премълча :lol: ....
Декс, явно за всеки има пръв път

. Това се случи с мен около суетнята за подаръци по повод 8-и март тази година... и аз си замълчах - направо не знаех какво да кажа, когато жени видимо пораснали и разумни твърдят с пълна увереност, че книгата не била персонален подарък.... Е, все пак купих по 1 биография на силни жени и личности и на двете ни госпожи - тази на Маргарет Тачър и на Елизабет ІІ. Честно казано нашата класна беше искрено развълнувана от това, което получи, така че не се предавай и ти - ами си действай! Който не иска да чете, очевидно си отваря очите за нещо друго и "другото" в повечето случаи са глупости. Успех в правенето на сладки - аз още нищо такова не съм замислила.
Бъни, струваш ми се доста обрана тези дни в постингите си - надявам се, че всичко при вас е наред!!!
Украсата на Варна наистина е красива

. Но мисля, че ракурсът на снимката, а и майсторът зад обектива, са помогнали много за впечатлението, което прави.

Аз все още не съм слизала до центъра на София, за да видя местната :lol: ...
ellis_stoyanova написа:Днес например камиона се е счупил и се намира нейде и Полша,а трябваше да бърза да си дойде.
Елисче, дойде ли си Боби?! Много харесвам Полша.... не съм я виждала от има-няма 20 години - сигурно е много по-различно в момента сравнение с моите спомени. Дано да ви се осъществи пътуването до Бургас!
Ася, здравей. Изненада ме, наистина - приятно

. Аз обаче съм пропуснала или пък съм забравила и затова питам - какви хапчета пиеш?! Приятно изкарване довечера на банкета!
Оставям ви сега, но само до следващия път.