Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Мнение от Kleo »

cvety_rz написа:Хехе, Вихърче, направо се вихриш из форума :954 ...
Хохо, Цветинце, де да беше само из форума, скъпа :D :lol: :mrgreen:
След малко излизам с мама по женски, на едно предколедно капучино пред Народния театър.
Много ми е канелено. Уютно. Подредено. Пералнята - простряна, палачинките - направени.
Аз изкъпана и облЯкана. Предвкусвам да видя украсена столицата, а и вечер светлинките озаряват прозорците, и някак се надявам зад стъклата топлина да сгрява всички домове...
Прегръщам силно всички мецанки и мечета, а на мечоците много поздрави от мен! :940
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:Верка, честит ти сън! :1062 :1062 Какво всъщност направи за кашлицата, за да я поспреш?! Аз съм установила, че всеки път помага различен илач и метод... :1139 :1139 и докато го открия..... Ама така е - като сме с бакалавърска степен по медицина, а не магистри....
Е как какво - пия Димекс, който е почти 100 нишадър (амониев хлорид) и действа :524
Декс, май това с математическото тържество е много модерно :)
Щото в нашето у-ще 2 паралелки имат едно и също тържество.
Да не би и вашето да е било същото. :1062
Предричам, че думите на Яна са били:
А пък аз съм цифра 2
запомнете ме добре,
горе кръгла като чашка,
долу с къдрава опашка ....

Познах ли? :1062
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа:
Украсата на Варна наистина е красива :954 :954 . Но мисля, че ракурсът на снимката, а и майсторът зад обектива, са помогнали много за впечатлението, което прави. :524
Нели, мерси че сподели красотата на нощна Варна с нас! Ако не знех, че е Варна, може би никога нямаше да предположа...
На 100% съм съгласна с Чери! Има хора, които имат вроден усет за правене на снимки! Аз съм на мнение, че не фотоапарата прави снимката, защото може и най-скъпата техника да имаш, но ако нямаш усет - нищо не става! :923

Вер, искам да ти кажа, че страшно много се радвам за положителното развитие при вас! Дано тенденцията се запази, а всички трудности останат в тази година! А през новата да продължаваш да ни радваш и с присъствие и прекрасни разкази и снимки на приказни места!
Аз преди няколко нощи те сънувах! Беше съвсем кратък сън, но много ясно си спомням, че ти присъстваше в него. Аз чаках (някъде, на непознато място за мен) автобус или нещо такова... Тогава пред мен спря един много хубав ей такъв цвят джип и когато погледнах към шофьорското място - там беше ти! Усмихна ми се и ме покани да се кача! После всичко свърши. Но добрите хора са добри дори и в сънищата, това е! :923 :923

Елито, на теб ми се иска да ти кажа следното: преди 2-3 седмици търсех нещо из форума и попаднах на една доста стара тема. Там ти пишеш как ти се иска да промениш начина по който гледаш на нещата и приемаш не до там приятните случки в живота... Зачетох се доста в тази стара тема, стана ми интересно да чета още и още неща за всички вас! Но това , което исках да кажа всъщност е, че лично според мен ти си постигнала невероятен напредък! Начина по който звучиш сега, успешното справяне с негативизмите в ежедневието, изобщо като цяло ти си сякаш нов човек! А аз мога само да те поздравя за всичко, което си постигнала, за трудния път, който си извървяла и продължаваш да вървиш!
Между другото, не забравяй в новогодишната нощ, точно в последната секунда на старата и първата секунда на новата година, точно с последния удар на часовника да затвориш очи и на ум и от цялото си сърце да си пожелаеш това, което най-силно искаш да ти се случи! Вярвам, че ще ти се сбъдне! :923 При мен се получи преди 8 години!

Вихърче, хубави неща са се случили и при теб! Продължавай в същия дух, чувствай се добре и не се предавай на тревожните чувства! Бъди силна и уверена! Ще успееш! :923

А за себе си какво да ви разкажа, момичета...? Ние сме добре. Не пиша често просто защото повечето пъти нямам какво да разкажа. Но пък от друга страна това са любимите ми дни - когато не се случва нищо, което е в някоя от крайностите! Миналата седмица борихме едни досадни сополи и с двете деца, но мисля, че спечелихме битката! Да чукам на дърво, но до сега се разминаваме с някакви по-сериозни неща. Иначе от вчера вече сме ваканция! Чак до 8-ми януари! Тази година по-дълга ваканция ни се падна, ще спинкаме повече дни до по-късничко :1062 ! Добре че и времето за сега е хубаво, че да и се насладим! За Коледа за сега все още нямаме планове, но то още не е късно. Тези дни ще отскочим и до Сарагоса , ще накупим подаръците. Да видим Дядо Коледа тази година колко щедър ще бъде... :222 Мен лично Коледното настроение все още не ме е завладяло напълно, но аз и не чкам да стане. Нотката на тъга по България и близките ми там никога не позволява на празничната еуфория да се настани изцяло в сърцето ми! Но се старая тази малка подробност да не повлияе по никакъв начин на децата и тяхната радост от предстоящия празник.
За днес имах планове да направя едно основно почистване на къщата, то пък се оказа, че на Игнажден не се върши никаква домакинска работа... Ами добре, щом пък поверието е такова, ще го изпълня - колкото и да ми е трудно... :1062 :1062 Вече го изпълнявам де, то си и личи!
Миналата седмица 2 пъти ходихме на детски рождени дни на съученици на Гого. Е честно казано за 1 000-ен път сигурно се убеждавам, че не ми допада начина по който испанките оставят децата си без абсолютно всякакъв надзор и контрол! Не ми е ясно как може да си седиш преспокойно и да си лафиш, а детето ти да е някъде навън в тъмното , по улиците, които съвсем не са без движение, при минусови темперетури и ти дори и веднъж за 3 часа да не излезеш да хвърлиш едно око, да видиш как е, да му напомниш , че трябва да внимава... Или просто да го питаш не му ли е студено... А пък малките които бяха вътре е помещението през цялото време лежаха по земята... Сега на някоя от вас моите разсъждения може да и се сторят дори смешни, но повярвайте ми на мен никак не ми беше. Трябваше да направя клипче с телефона и да го кача да видите за какво точно иде реч... :1215 :1215 Хайде стига вече с тези испанци!
Сещам се няколко неща дето исках да питам Черита: до къде стигнаха децата с изпълнението на задачите от списъците? Имат ли вече телефони "с пръстчета" :D? Малкия Арти оздравя ли? И не на последно място, кой е любимия футболен отбор на Момчил?
Ами това е за сега от мен. Желая на всички спокоен и приятен остатък от деня! :922
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Бъни, разплака ме.
Как го постигате всички бе?
:922 :922 :922
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

vihrogonche написа:Бъни, разплака ме.
Как го постигате всички бе?
:922 :922 :922
Защо се разплака, Деси? С какво успях да провокирам сълзите ти? :1044
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[img]http://novinar.bg/data/2002-10-10/10120211.jpg[/img]

Просто ме ТРОГВАТЕ, Бъни, и много ми ЛИПСВАХТЕ всички, докато ме нямаше във форума последните няколко месеца...

А и нали си ме познаваш, доста съм емоционална, понякога сълзлива, така че ти нямаш никаква вина за сълзите ми, напротив - така се усещам отново ЖИВА, момиче, отново себе си.

[img]http://store.picbg.net/pubpic/48/71/d1d ... 354871.jpg[/img]

Ако ви се гледа нещо красиво и стойностно, препоръчвам точно този филмов вариант на вечната Клеопатра!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cvety_rz написа:Сега отивам да продължа с почистването на банята, печката, килера, апартамента... :976 :978 :977
Намирам си куп причини да съм на компютъра, таблета и пр. но не и в банята :1062 Самонаритвам се към тази дестинация.
Цветиии, стига си чистила, момиче...! Дай си почивка днес, виж :222 :222 :222
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

vihrogonche написа:[img]http://novinar.bg/data/2002-10-10/10120211.jpg[/img]

Просто ме ТРОГВАТЕ, Бъни, и много ми ЛИПСВАХТЕ всички, докато ме нямаше във форума последните няколко месеца...

А и нали си ме познаваш, доста съм емоционална, понякога сълзлива, така че ти нямаш никаква вина за сълзите ми, напротив - така се усещам отново ЖИВА, момиче, отново себе си.
Деси, :922 :922 :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Бъни, :922 :922 :922 Между другото, теб ли трябваше да те проверявам за зодията със сигурност коя ти е?
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Ver написа:
cchery написа:Декс, май това с математическото тържество е много модерно :)
Щото в нашето у-ще 2 паралелки имат едно и също тържество.
Да не би и вашето да е било същото. :1062
Предричам, че думите на Яна са били:
А пък аз съм цифра 2
запомнете ме добре,
горе кръгла като чашка,
долу с къдрава опашка ....

Познах ли? :1062
Вер, абсолютно си права :221 :221 ! Подозирах, че е нещо такова, но на мен ми е за сефте, така че ми беше много забавно. Тържеството за първия учебен ден пак беше унифицирано - видях подобна на нашата украса във Фейсбук на първокласниците на приятелки :lol: . На мен най-много ми хареса тази гатанка:

Срещнали се в зоопарка:
Един жираф, облечен като граф,
три буболечки, сухи като клечки,
пет носорога с по два рога,
шест маймунки с опулени муцунки
и две камили, качени на кокили

Признавам си - спрях да смятам след носорозите :221

Колкото до сладките - днес направих само овесени курабии с боровинки, но не ги пробвах. Обаче миришеха страхотноооо.... И малко бонбони, че ще ходим на гости - тях ще ги пробвам малко по-къснички, че сега шоколадът стяга в хладилника :D ! А, и сместа за курабиите с шоколад отлежава във фризера - ще ги пека в понеделник, може би. Подготовката върви с пълна пара, може да направя някоя снимка тези дни :).
Ver

Мнение от Ver »

Бъни написа: Вер, искам да ти кажа, че страшно много се радвам за положителното развитие при вас! Дано тенденцията се запази, а всички трудности останат в тази година! А през новата да продължаваш да ни радваш и с присъствие и прекрасни разкази и снимки на приказни места!
Аз преди няколко нощи те сънувах! Беше съвсем кратък сън, но много ясно си спомням, че ти присъстваше в него. Аз чаках (някъде, на непознато място за мен) автобус или нещо такова... Тогава пред мен спря един много хубав ей такъв цвят джип и когато погледнах към шофьорското място - там беше ти! Усмихна ми се и ме покани да се кача! После всичко свърши. Но добрите хора са добри дори и в сънищата, това е! :923 :923
Зайче, преди време когато форумът прохождаше,
имаше един тремин "паранормални детоксита" :1062
Тогава всички се сънувахме (по време и не само на детокс),
така става, когато хората резонират.
Много ми стана мило от твоя сън :923
А добре си уловила нюанса!
Жълто куркума ми е хита тази година :524
С детокс или не, пак сме си пара-нормални очевидно :1062
Заключено