Добър ден,а за мен все още добро утро!
@ дни не бях навестявала форума,а вие сте писали,писали....едвам ви изчетох през тела,докато пихме кафе преди малко.
Започвам с
Деската.Мисля,че донякъде се досещам за твоите терзания,но не унивай и не ги превръщай в огромна драма.Мисля си,че рано или късно,всяка жена достига това положение.Според мен по-важно е колко пъти след това ще се постараеш нещата да не стигат отново до там.Ако искаш сподели какво точно те тормози,защото аз смятам,че всеки опит е различен и би могъл да ти даде по нещичко,НО ако наистина съм успяла по някакъв начин да ти помогна-за мен няма по страхотно нещо!
Декс,Яна е наистина прелестна,незнам дали е така,ама ми се струва,че нашите гарджета(форумни)са си най-хубави
Чери,изгледахме съчетанието на Бели,въпреки,че са все още малки,са толкова грациозни,нежни....прекрасно е....Анджи беше очарована от танца....Браво на децата!Ще чакам с нетърпение и следващото съчетание.
Вер,радвам се на победата ти над кашлицата.Аз също изполвам много нишадъра,но като компреси,слагам го с мед,много пъти ни е помагал.
Бъни,аз съм имала щастието да посетя Испания преди много години.Казвам щастие,защото страшно много обичам и харесвам тази страна.Но тогава и на мен ми направи лошо впечатление държанието към децата.Няма да забравя,как бяхме в голям магазин и децата щъкаха навсякъде,а родителите им бяха в другия край например и най-спокойно си разглеждаха дрехи,влизаха в пробните и дори не поглеждаха къде точно са децата им.Аз не бих издържала.Там също украсяват големите градове приказно,ако можеш щракни няколко снимки,ще ми бъде драго да ги видя.
Фютка,казваш вълшебството е навсякъде,а?Нека това вълшебство е стеб доста дълго време!РАдвам се за добре прекараните дни там!
Нелка-страхотна снимка наистина
При нас какво ново-Боби си дойде благополучно в БГ,благодаря ви за загрижеността.Сега,когато си е вкъщи всичко изглежда различно

Вчера бяхме на фирмен банкет,прекарахме си чудесно,много се забавлявах,а и като се има в предвид,че не излизам много-направо си беше супер

За Бъдни вечер сме си на село,с баба,дядо,цялото смейство на леля(всъщност това са роднините на Боби,но толкова ги обичам всички,че отдавна са станали и мое семейство)и съм безкрайно щастлива,защото за мен тези празници са именно времето,което да прекараме с наистина любимите си хора,да се чувстваме обичани и да даваме много обич на останалите.Нищо друго няма по-голямо значение,поне за мен!Обичам къщата да е пълна,всеки да приготвя нещо,да има лека суетня,и накрая,когато седнем на масата-просто да усетиш пълното щастие от това,че си наистина щастлив.Пътуването до Бургас изглежда все по реално и се надявам всичко да е ок.
Момичета,това е от мен,ако не успея да пиша ви пожелавам едни наистина прекрасни празници,изпълнени най-вече с много топлина в сърцата,усмивки по лицата ви и истинско спокойствие в душите ви!Подарете освен подаръци на близките си хора и много усмивки,радвайте се на времето прекарано заедно и си пожелайте само здраве!Аз ви го желая от сърце!