НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
олеся

Re: НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!

Мнение от олеся »

Мърмори написа:Ех,тоя Дюкан като го чуя и ми настръхват косите!
На мен също ми настръхват и коси и всичко. Подозирам, че ми се отключи проблем провокиран от тая диета. Надявам се лошите неща да останат зад гърба ми след всички тези детокси, които нямам намерение да спирам. :960
mamadida

Мнение от mamadida »

Поздравления и от мен Олесия :326
Страхотен резултат. С тоя Дюкан наистина е убийствено. Аз също се бях зарибила, но още на първия ден получих страхотна ортикария. Цял ден бях яла само кисело мляко и вечерта хапнах риба. Само след половин час станах цялата на огромни плюски. все едно ме бяха нахапали пчели. Бързичко се отказах от Дюкана. Въпреки моят опит с Дюкан две приятелки се подложиха на диетата и двете лежаха в болница с полинефрит.
Цвети, и аз много се замислям за житения режим, но за другата седмица.
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

cvety_rz написа:Няма мърдане ще им разкажем работата на килцата :1058
Договорихме се :1062 :1062 :1062
Благодаря за милите думи, Цвети. Да имам да свалям 12 килограма не са като първия път повече от 20, но още ми е доста голямо шкембето. Знам че повече се дължи на раждането, но не ми е конфортно така.
олеся написа:Подозирам, че ми се отключи проблем провокиран от тая диета.
Гаранция. На мен доктори са ми казвали, че тази диета води и до генекологични проблеми!!! Важното е че сега си на прав път :923
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Бобичан, как успяваш да се справиш с децата? Има ли кой да ти помага? Как се отразява отслабването ти на кърмата? Малееее застрелях те с въпроси :1127
Танче, къде се губиш?Рядко с засичаме нещо с тебе?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Oлеся, по коя рецепта правиш Дюканската си палачинка? Видях няколко различни рецепти.А имам в къщи трици и искам да видя дали на децата ще им хареса нещо подобно.
elly

Мнение от elly »

Оле,аз също съм мераклийка за палачинката (рецептата де) :728
олеся

Мнение от олеся »

bobichan написа:Гаранция. На мен доктори са ми казвали, че тази диета води и до генекологични проблеми!!! :923
:524
олеся

Мнение от олеся »

cvety_rz написа:Oлеся, по коя рецепта правиш Дюканската си палачинка?
Цвети, Ели, ето моя вариант:
:728 3 суп.лъж. овесени трици заливам с мн.малко прясно мляко (колкото да се навлажнят, а не да плуват). Изчаквам 3-5 мин. леко триците да поемат от млякото и добавям натрошено сирене (за по-диетично може извара). Чукам 1 яйце и разбърквам.
Докато приготвям сместа включвам котлона да загрее тефлоновия тиган. Изливам палачинката в тигана и я оставям да се запече, след което я обръщам да се запече и от другата страна и след това се сервира.
Не слагам никакви подправки, включително сол и мазнина.
Ако обичате баничка и други подобни - това е спасението. Но хапвайте докато е топличка. Може да си пийнете и айрян, защото всичко е само белтъчини, а триците са амбалаж и шкурка за изчистване на червата. Да ви е сладко!
:624
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Благодаря зарецептата.Още в събота ще пробвам пробвам домочадието с такава палачинка :728
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Здравейте мацки! ХАйде мятайте се! Доктора рече и отсече-Гръмотрън за отслабване става,много е полезен:
Ononis spinosa L
корен - вари се 5 минути, запарва се 15-20 мин.
стандартно- 2 супени лъж. на 1/2 л вода.
elly

Мнение от elly »

Оле,тази палачинка била много яка :624
Току-що си я хапнах с голямо удоволствие и с айрянче(нали така ни посъветва) :524
А ти пробвала ли си да й добавиш малко овесени ядки и сусам (например) ..или със сусама става неразделна :1044
Публикувай отговор