Привет, мецанки!!!
Само ако знаете какво хубаво време беше днес при нас... Слънчево, топличко - няма да кажеш, че след дни е Коледа, все едно е пролет! Прекарахме по-голямата част от деня навън с децата. Беше много приятно. Но от друга страна по това време на годината си е хубаво да има сняг - прави атмосферата по-празнична! Аз обичам когато навън е снежно, но някак си ако може за 3-4 дни максимум... да се порадват децата, да се поснимаме , на си направим снежен човек. Но когато се задържи за повече време започва да става досадно... А и нали Гого пътува с автобусче за училище, по-спокойна съм когато обстановката е нормална.
cvety_rz написа:Леле, Ели....много купон много нещо се е заформило покрай теб.
И аз като Цвети ще възкликна "
Леле, Ели...!" :lol: :lol: Наистина при вас е весело, разнообразно и без съмнение много приятно! А аз честно да ти кажа се почувствах малко като пенсионерка докато четях поста ти...

Толкова отдавна не съм излизала, в смисъл излизане вечер, с приятели, без значение дали ще е на бар, дискотека, някъде на гости или каквото и де друго и да се прибера по някое време през нощта в малките часове, а на другия ден да спя до обяд... Толкова отдавна не се е случвало... Има няма около 8 години

Причината е, че няма на кой да оставим децата. Живеем си сами и си нямаме баби, които да помагат. А в случаите когато са ни били на гости и е можело това да се случи изниква друг проблем: децата не искат да останат с тях без нас! Просто ние никога не сме се разделяли и те не са свикнали. Остава ми само надеждата, че като пораснат още малко ще имаме възможност с мъжа ми да си "поживеем" малко , както се казва...

А ти продължавай в същия дух, забавлявай се много, защото после в един момент ще се наложи да удариш спирачките...
cvety_rz написа:
Днес направих и последните покупки за празника (никак не обичам тази част, не знам защо

)
Аз пък много обичам да пазарувам! Сигурно за това мъжа ми в повечето случаи предпочита да отскокне сам до магазините пред това и аз да съм с него...
ellyto написа: Вярвам, че ще стане, защото го искам и защото работя за това и вярвам в това, което правя. Вярвам, че заслужавам да се случи и ще стане, кога точно, ще видим
Бъни, желая ти да си изкарате страхотно празниците, въпреки това, че сте далеч от цялото ви семейство.
Точно така, Ели!!! ТРЯБВА ДА ВЯРВАМЕ! Вярата е много мощно оръжие и трябва по-често да го използваме! Всичко се случва когато си му дойде времето, както казват старите хора, а не когато ние искаме. Важното е да се случи!
Благодаря ти и за хубавите пожелания!
Сиренце, весело и незабравимо да си изкарате празника! Много благородно, но все пак ти завиждам

за това, че ще имаш щастието да прекараш този специален празник със сестричката ти!!!
ellis_stoyanova написа:
Там също украсяват големите градове приказно,ако можеш щракни няколко снимки,ще ми бъде драго да ги видя.
Да,
Елисче, така е наистина, испанците по принцип не пестят когато става въпрос за украси! Ще се опитам и аз да ви зарадвам с някой красив фотос...