Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
danid
Философска система

Re: Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Мнение от danid »

Момичета,

Искам да ви пожелая спокойни и изпълнени с красота празнични дни и здрава, усмихната и успешна Нова 2015 година.

Нека сте все така позитивни и добронамерени и съм сигурна, че рано или късно всяка от вас ще получи своя дар за това.

Ще гледам да намина по празниците, но съм обещала на децата куп неща и може и да не успея да ви изчета и навестя подобаващо.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мерси много за обратната връзка, мисля, че все повече намирам разрешението на въпросите, които ме глождеха отвътре и не ми даваха мира... :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

ЦВЕТИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Нека рожденият ти ден бъде изпълнен с усмивки, слънце, любов и смях!
:1104 :1009 :1007 :1006 :228 :225
Ver

Мнение от Ver »

[img]http://cdn.teachersource.com/images/pro ... spc200.jpg[/img]
Честит Рожден ден, Цвети!
Нека пътеводната звезда на Коледа закриля теб
и твоето семейство винаги!
Бъди здрава!

Любов.
Светлина.
Топлина.
:923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, Честит Рожден Ден! На прекрасна дата си родена, Козирожке! Да ти върви само на положителни емоции! Относно мъжете и децата, мисля същото като теб - децата имат нужда от корени и от криле, за да могат винаги да знаят откъде са дошли, но и свободата, когато пораснат да се откъснат от гнездото и да отлетят по широкия свят... и тогава с кого оставаш вкъщи? - естествено, с мъжа до себе си, с техния баща - в добрия случай! Изключенията само потвърждават правилото. Но тъжното е, че ако покрай родителстването сте забравили интимните ви отношения, гнездото без деца изведнъж става тихо, пусто, самотно и се оказва, че вече живеете с един съквартирант, а не с любимия си. А това вече никому не го пожелавам! Точно затова и аз считам, че дори и родители, винаги трябва да се запази една интимна, любовна, ако щете неприкосновено-сексуална зона, за да може, когато децата пораснат и разперят крила извън дома, да не останете всеки сам за себе си, а да остане двойката. Любовта. Разбирателството. Отплеснах се... Цвети, весело празнуване на двойния празник още веднъж! :922 :922 :922

На всички останали - Честит Бъдни Вечер! Нека доброто, светлината и уютът на празничния ден ви съпътстват през цялата година!

Събудих се с ясното желание да ида на църква, но не зная дали ще смогна с готвенето и купуването на игрички за децата, а понякога на такива празници пред храмовете се вият грамадни опашки от хора...

[img]http://1.bp.blogspot.com/_ib9VKPnSRuQ/T ... dad456.gif[/img]

И една коледна история, взета от Пилешка супа за душата, но я преразказвам аз, не я преписвам дословно, че е много дълга:

Свещеникът на една енория обикаля за последно църквичката си преди празничната литургия на Бъдни вечер. Спира като ужилен - малката гипсова фигурка на Иисус е изчезнала от яслите. Търси я, но напразно. Навръх Коледа призовава хората, който я е взел, да я върне до края на деня. Но до вечерта нищо не се променя. Изтерзан, излиза на разходка, да подиша чист въздух. Вижда едно малко дете, теглещо червеното си ново камионче. Познава го, от бедно семейство е. Зарадван го спира, но дъхът му секва от учудване, виждайки, че в камиончето, добре покрито с одеалце, лежи фигурката на изгубения Иисус. Започва гневна тирада към малчугана, че кражбата е грях, но да откраднеш от църква, и то по Коледа, е още по-голям грях. Вярно, че детето е малко и ще му бъде простено, но да внимава занапред. Момченцето го гледа със широко отворени очи, изслушва го, две сълзички напират да потекат по бузките му. И когато свещеникът завършва речта си, малкото с разтреперано гласче изрича: "Ама, отче, изобщо не беше така. Аз просто се молих много на Иисус да ми донесе за Коледа ново червено камионче и Му обещах, че ако го получа, ще повозя първо Него..."

[img]http://i51.photobucket.com/albums/f375/ ... istmas.jpg[/img]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:824
:225 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЦВЕТИ! :923
БЪДИ ЗДРАВА И БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВА :1006 ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НАЗДРАВЕ
:623
:1075 :1078 :1075 :1078 :1075 :1078 :1075 :1078 :1075

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ! :922
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ver написа:Аз пък не съм купила нито един Коледен подарък още. ... Обаче, направих друго нещо: написах писмо до Дядо Коледа :1062 Това не го правила има-няма ъъъъ 29 години ...
Верче, сега прочетох горното. Чудя се късно ли е за писъмце до Дядо Мраз :1044 Дали пък точно днес да не отпусна перото си и да се вдъхновя за малко лични желания, пък Добрият Старец нека сам да реши дали съм била послушна, за да ми ги изпълни :lol: :1140

[youtube]95WuQYfzdtw[/youtube]

[img]http://toni93blog.files.wordpress.com/2 ... a_elha.gif[/img]

Всичко, което искам за Коледа, ... , е ЛЮБОВ да ме съпътства в мислите, чувствата и делата ми, амин.
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

:1183 :1195 :1185 :1166 :1180 :1179 :1179 :1170 :1162 :1163 :1151 :1189 :1194 :1155 :1173 :1182 :1196 :1191 :1192 :1193 ::954 :1149 :1151 :1164 :1177
И НЕКА КОЛЕДНОТО НАСТРОЕНИЕ ДА ОСТАНЕ ВИНАГИ В СЪРЦАТА НИ. ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВИ МОМИЧЕТА. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И НЕКА ВСЕКИ ПОЛУЧИ ТОВА ЗА КОЕТО СИ МЕЧТАЕ
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

:1109 :225 :824 :225 :1109

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦВЕТИ! Бъди здрава, вдъхновена, благословена! Следвай сърцето си и сбъдвай мечтите си! Нека получаваш много любов и светлина от най-близките ти хора!

:1109 :225 :824 :225 :1109

[youtube]RSJbYWPEaxw[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Момичета, желая ви СВЕТЛА вечер!!!! :) :)

Ние сме пловдивчани и вече се събираме около масата. Ще се постарая тази вечер...... да не се насвинвам съвсем..... Макар че вчера отпуснах душичката с малко КФС, а днес с катма с шоколад....... Но да не забравяме, че животът е за ЖИВЕЕНЕ!!! :D
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Благодаря ви, момичета за милите поздравления и тук и във фейсбук. Направихте този ден още по специален за мен :922
След банкета вчера и купона днес съм размазана от умора и удоволствие :954
Честито Рождество Христово!
:1024 Държа фронта и не съм се освинила .
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено