Здравейте!
vesi написа: За съжаление не успях да довърша детокса
vihrogonche написа:Оплесках работата. Заради цикъла. И недостатъчно воля.
Нищо , момичета, не се ядосвайте! Следващия път ще се получи!
Веси, имаш ли по принцип някакви проблеми със стомаха? Не знам защо се е получило така при теб, но може би този вариант на детоксикация просто не е твоят... Все пак браво за опита! Да, понякога нещата не се получават от първия път, но това не значи, че трябва да спрем да опитваме!
Споделяш, че преди време си пробвала и варианта с цитрусовите сокове, но и тогава не си успяла да издържиш до края. Според мен най-добре следващия път направи двудневен детокс, а когато свикнеш с два дни може да се пробваш отново с 3. Все пак по-добре малко отколкото нищо!
А от ансола и на мен ми се е случвало да ми се гади, но до повръщане не съм стигала. Обикновенно когато усетя първите признаци на гадене си пиивам едно чайче с повечко мед...
vesi написа: Засега ще видя дали ще понеса поне разтоварващи дни.
Супер! Тъкмо ще си правим компания, че в последно време май самичка си оризя...
Bumi написа:Здравейте, мецанки! ОЦЕЛЯХ!
Бъни, благодаря ти за подкрепата!
к
Всъщност към 19 ч глада ми мина, но хремата ми се влоши. Очите си ги усещах подути, лимфните възли също, ушите ме сърбяха. И кашлицата продължаваше, макар и по-малко от предния ден, отхрачвах много повече.
Това е и основната причина, поради която детоксвам-имам алергия към мухъл и плесени(по мое усмотрение, след продължително наблюдение на състоянието, не съм си правила тестове). Преди около 3 г. се сдобихме с къща(голямата ми мечта), но се оказа, че има много влага, оттам и мухъл и ето го и резултата.
Снощи докато се влошавах, се сетих нещо, което бях прочела при лечението с хомеопатия. Първо изчезвали последно проявилите се симптоми, а последно-първите. И нали съм си оптимист по природа, се надявам да е оздравителния ефект на детокса. Усещанията ми бяха като при грип и взех инфлуцид и енгистол. Днес стриктно следвам захранването, но хремата ми е ужасна. Дано не се разболявам.
Буми, поздравления! Ти успя!
Никак не е приятно това с алергията ти. Но за съжаление аз нищо не мога да те посъветвам по този въпрос. Просто до сега не съм се сблъскавала с такава ситуация ( да чукам на дърво дет се казва
) и съм "боса" на тази тема. Дано някоя от другите мацки се включи и ти даде съвети! Детокса със сигурност е помогнал. Бързо да се оправяш!
И аз днес започнах захранването. Всичко е наред, държа фронта и няма издънки, дори не ми се яде...
Резултат ще отчета утре.
Приятна вечер на всички!