АСТРОЛОГИЯ

Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: АСТРОЛОГИЯ

Мнение от Kleo »

Дневна АстроПрогноза на Мишел за днес, 03.01.2015:

Луната е все още в Близнаци и до 14 ч. е в хубави аспекти с Юпитер – планетата на успеха и с Марс – планетата на действието. Много ще е динамична тази част на деня. Можете максимално да се възползвате, за да осъществите добри контакти, да въведете желани промени в живота си, а и да свършите някоя належаща работа за новата година.:)

Денят днес е посветен на промените и малките „революции“. Точният аспект на Уран със Слънцето ще бъде 10.39 ч. Този аспект символизира оригиналност, свободолюбие, но и капризи, егоистични постъпки, разрушителни действия, правонарушения.

Както при всеки труден аспект, можете да премахнете негативните му прояви, като се фокусирате в по-добрата половина на неговото проявление. Тази на живителната промяна на старото, предприемане на смели и решителни действия, вдъхновение и изобретателност.

Уран е планета свързана с духовността и божествения разум, на земно ниво тя работи много разрушително. Не подхождайте твърде материално, нека да ви води идеята. Все пак днес и утре е добре да се внимава при шофиране и боравене с машини и инструменти – за всеки случай!

ЛУНА БЕЗ КУРС: 13.56 ч. – 24.00 ч. !!!
Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

mishell.nikleva@gmail.com
тел. 0887/204-234

И ... вдъхновението за деня, пак от нея:

Можете да променяте живота си без ограничения. Всичко, което се иска от вас, е твърдо да решите какво желаете – и да очаквате промяната. Ключовата дума тук е „твърдо”, защото колебливите решения водят до колебливи резултати.

Дорийн Върчу
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Дневна АстроПрогноза на Мишел за днес, неделя, 04.01.2015:

Вчера Уран зададе тон за промени, а днес инициативата се подема от планетата на трансформациите Плутон. Точният съвпад на Плутон със Слънцето е днес, през нощта. Това взаимодействие обещава промяна в подхода и настройката, в посоката и намеренията. Много верни прозрения ще имате, както и добри шансове за нова посока в развитието, само не трябва да се страхувате да поемете отговорност за собствения си живот.

Въздействието на тези две висши планети – Уран и Плутон се засилва и от предстоящото пълнолуние в Рак, което ще бъде на 5 януари в 6,54 ч. сутринта. Това до известна степен е добра новина, защото ще има динамика и нещата наистина ще се случват, особено ако и вие положите усилия за това.

Но, все пак внимавайте и правилно „шофирайте“ в тези дни, ако все още се чувствате неуверени и не знаете точно какво искате. Не се притеснявайте ако имате цел и мотив – тогава няма от какво да се притеснявате – ще има достатъчно небесно гориво за осъществяване на желанията!

Да поговорим и за любов и взаимоотношения. :) Днес планетата на любовта Венера, която от снощи навлезе във Водолей е в хармоничен аспект със Сатурн. Време е да се конкретизират чувствата и връзките, ще има повече надеждност и сигурност в отношенията. Отличен ден за творческите личности – идеите бързо ще се въплъщават!

Използвайте моля, този ден пълноценно, защото в понеделник, точно на пълнолуние, когато точно трябва да се случват събитията, Луната ще е без курс през целия ден и ефективността ще е почти нулева!

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 03.09 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

тел. 0887/204-234

И ... вдъхновението за деня, пак от нея:

Има два начина за разпространяване на светлината – да бъдеш свещта или огледалото, което я отразява!

Едит Уортън

БЛАГОДАРЯ, МИШЕЛ
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Астропрогнозата на Мишел за днес, 10.01.2015:

Очаква ни хубав ден. Днес Луната и Слънцето за в благоприятен аспект и ще предоставят добро настроение и самочувствие, творчески подход във всички дейности, хармонични отношения между половете.

Знам, че е почивен ден, но нямате много време за губене, защото от 21 януари до 11 февруари включително започва ретрограден Меркурий. Който не е наясно с това астрологично явление, моля да прочете ТУК!

Преди това, на 20 януари ни предстои новолуние във Водолей. Това означава че след 17 януари вече не е препоръчително да се започват нови неща, а трябва да се фокусирате само в довършването на започнати инициативи.

Затова ви фокусирам вниманието към действие – независимо в каква сфера.

Днес до 17 ч и утре (неделя 11 януари) след 14 ч. са много подходящи дни за провеждане на важни срещи, предприемане на отговорни задачи. Тези периоди ще бъдат благоприятни както за деловите, така и за лични отношения.

Днес все още Луната е в Дева и все пак ще се наложи да се справяме с доста битови и семейни задължения. Постарайте се да те затъвате прекалено в подробности грижи и дребни притеснения за ежедневни и преходни събития.

Довечера след 17.47 ч. и утре до 14 ч е добре да обърнете внимание на здравето си, да се занимавате с любими за вас неща.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 17.47 ч. – 24.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

тел. 0887/204-234
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И за утре, 11.01.2015:

До 14 ч. Луната е в Дева, но е без курс. Идеалното време да подредите пространството около себе си, да се заемете със своето или здравето на близките. Проведете профилактични процедури, билки, здравословни храни, диети и други полезни процедури. Всичко това ще ви ободри и пречисти не само тялото, но и духа.

След 14 ч. Луната вече навлиза във Везни. До края на деня ще бъде в хормоничен аспект със Сатурн, планета, която придава форма на намеренията, носи концентрация и упоритост. Добро време за общуване и укрепване на взаимоотношенията на всички нива. Можете да постигнете сериозни договорености, да спечелите нечие доверие.

Направете си амбициозна програма за утре в първата част на деня от ранна утрин до 14 ч., когато ще има много хубави аспекти.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 13.58 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

тел. 0887/204-234
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

13.01.2015 - астропрогнозата на Мишел:

Ефективната и „използваема“ част на деня е много кратка, само от сутринта до 11.48 ч. След това Луната е без курс до полунощ – не предприемайте нищо важно в тези часове.

Днес и утре ще сме под влиянието на Венера (любов, хармония, творчество и взаимоотношения) с Уран (вдъхновение, озарение, прогресивно развитие), които сключват хармоничен аспект в 22,12 ч. вечерта.

Това взаимодействие ще създава позитивно и приповдигнато настроение през целия ден.
Ще предизвика нови и неочаквани запознанства, симпатии, флиртове и любов от пръв поглед.
Скривани и тлеещи до този момент чувства или приятелски връзки, в този ден могат щастливо да се активизират и да тръгнат в нова, по-градивна посока.

Оживява се културния и творчески живот, ще се появи интерес към духовни занимания и знания.
В такъв ден може да ви хрумне оригинална, творческа идея – непременно я уловете.
Може да намерите благоприятен и оригинален изход от усложнена ситуация, особено в личния и емоционален живот.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 11.48 ч. – 24.00 ч. !!!

ВАЖНО: от 21 януари до 11 февруари Меркурий ще е ретрограден. Моля не планирайте важни пътувания, нови начинания и големи, скъпи покупки.
Повече за ретрограден Меркурий, можете да прочетете ТУК.
За какво е подходящ периода на ретроградния Меркурий? Прочетете ТУК.

Михайлина Никлева-Мишел

•тел. 0887/204-234
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

14.01.2015:

От днес вече Луната е в Скорпион – време е за решителни действия. Обърнете внимание на всички свои преки задължения, не бягайте от отговорност. Време е за връщане на дълговете, плащане на сметките и уреждане на важни финансови договори и въпроси.

Все още ще сме под въздействието на Венера-Уран от вчера. Урановото настроение ще се поддържа и от още един аспект – този на Меркурий с Уран – също хармоничен. Творческите и нестандартни идеи ще са най-ценното днес.

Очаквайте бърз информационен обмен, научаване на нови технологии и знания, които ще са ви в полза в бъдещето. Отлично време за интернет-проекти. Засилват се приятелските връзки, привличате хора с оригинални идеи и възможности, с които успешно можете да стартирате нови творчески проекти или бизнес-инициативи.

Уран е планетата на озарението – не пропускайте нейните дарове днес.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 01.45 ч. !!!

ВАЖНО: от 21 януари до 11 февруари Меркурий ще е ретрограден. Моля не планирайте важни пътувания, нови начинания и големи, скъпи покупки.

Михайлина Никлева-Мишел

•тел. 0887/204-234
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

15.01.2015:

Вдъхновеното и ураново настроение от предходните два дни ще бъде леко задържано и охладено от най-важния аспект за деня, квадратурата (напрегнат аспект) между Марс и Сатурн.

Марс е действието, Сатурн е задържане, забавяне, замразяване. Марс е динамичен и жизнерадостен ентусиаст, Сатурн е мъдър, мрачен и черноглед, ако му позволите да се прояви така в живота ви.

Не се тревожете ако установите, че трябва временно да спрете с новите си инициативи или дори с рутинните си дейности, защото обстоятелствата го налагат.

В сферата на бизнеса, предприемачеството, поемането на риск и отговорност, може да се наложи да забавите темпото, да преосмислите действията си.

Луната все още е в Скорпион и това още повече ще засилва този аспект, който ще носи контрасти в действията ви.

Обобщен: действайте днес предпазливо, без нови начинания, защото този аспект ще се „закодира“ в дейността и ще ви пречи.

Михайлина Никлева-Мишел

•тел. 0887/204-234
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

17.01.2015

Днес е хубав ден. Луната е все още в Стрелец и вече е в благоприятни аспекти с останалите планети. Това е последният ден, преди ретроградния Меркурий и преди новолунието. Свършете всичко, което е важно за вас и не искате повече да бавите.

Отличен ден за важни срещи и разговори, за приятелско общуване, за обучение, пътуване и разговори с чужбина.

Луната е в хармонични аспекти с Меркурий и Венера, а това винаги внася приятни взаимоотношения, леко боравене с информация, бърза съобразителност и дипломатични действия.
Хубавият аспект на Луната с Юпитер, който се активира след 17 ч. и продължава до края на деня, ще донесе добро настроение, приятни новини и придобивки.

Не планирайте нищо важно за утре преди 14 ч., защото Луната е без курс и ефективността и предвидимостта на събитията ще е много ниска.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 21.26 ч. – 24.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

тел. 0887/204-234
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

18.01.2015

Днес до 14.05 ч. Луната е без курс. Не се учудвайте, ако ви се объркат плановете, закъснеете или се отложат срещи. Времето е подходящо за почивка, любими занимания или домашна работа.

След 14.05 ч. Луната вече навлиза в Козирог и пресни сили ще нахлуят с пълна сила. До края на деня Луната е в хармоничен аспект със Марс – това дава много сили, енергичност и ентусиазъм. Точно това ще е необходимо днес и утре, когато приключва лунния месец и срочно трябва да се справим със залежали ангажименти или започната вече работа.

Денят е подходящ за повече движение, работа, спорт. Не се заседявайте на едно място, може да ви стане нервно без видима причина, а и ще пропуснете възможността да свърште нещо важно или да се разходите и разтоварите от стреса.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 14.05 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

тел. 0887/204-234
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

19.01.2015

Ето го и най-важния ден за приключване, преди завършването на този лунен месец. Утре вече ни очаква новолуние във Водолей в 15,15 ч.

До 13 ч. е активната част на деня, когато събитията ще върви бързо и резултатно.
Запомнете – без никакви нови инициативи днес! В края на лунния месец е подходящо време само за голямо приключване и финализиране.

До обяд Луната е в напрегнат аспект с Уран и това може да се отрази на нервното напрежение. Внимавайте със сприхави хора и електроуреди.

Добрата новина е, че благодарение на хубавото взаимодействие с Плутон ще има много сили и енергия за бързо приключване.

След 13 ч. до края на деня, а и утре до 15,15 ч. Луната вече е без курс и е силно намаляваща. Много внимателно си подбирайте дейностите в този интервал. Не се занимавайте с важни неща, дори не ги обмисляйте. Бъдете максимално концентрирани, защото разсеяността и изкушенията ще са големи. В този период се активират тъмните сили, можете да се подлъжете. Не вярвайте на обещания, а и не давайте такива.

Непременно намерете време днес и утре до обяд, за почистване, изхвърляне или раздаване на ненужни вещи, запалване на свещ и пречистване енергийно на пространството около вас.
Ако искате да прекъснете лоши връзки, направете го днес след 13 ч., утре вече няма да е подходящо.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 12.52 ч. – 24.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

тел. 0887/204-234
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

20.01.2015

Днес, в 15.15 ч. настъпва новолуние във Водолей! Започваме нов лунен месец. Честито! Време е да обмислите и напишете своите желания. Те се пишат днес, след 15.15 ч. до утре, 21 януари, 15.15ч.

Докато настъпи новолунието до 15.15 ч. Луната е без курс – най-подходящото време за почистване, почистване, довършване и освобождаване. Обикновено това е най-добрият момент за прекъсване на трудни отношения, от които искате да се освободите. Но този път, не се възползвайте от това, защото то няма са „сработи“, поради стационарния Меркурий.

Само, много моля, не се изкушавайте да започвате нищо ново до този час, а и след това.
От утре вече започва ретроградния Меркурий, вече сте прочели за това, надявам се. Поради тази причина, дори днес вечерта не трябва да започвате важни дела, важни срещи и разговори, защото Меркурий е в едно специфично състояние, което се нарича „стационарна-ретроградност“. Това затормозява събитията, задържа ги, не дава благоприятен ход за развитие.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 15.15 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

тел. 0887/204-234
Публикувай отговор