Личен дневник Kleo

Споделено, откровено, съкровено
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Личен дневник vihrogonche

Мнение от Kleo »

Отново треска ме тресе...
Идва важен за мен Понеделничен ден.
Моля за стиснатите ви палци, това е всичко, от което имам нужда сега :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Уж съм спокойна и зряла,
а коремът ми отново пърха в пеперуди...

Уж съм вряла и търпяла,
но болката отляво не иска да си тръгне...

Уж съм гледала и мислила,
обаче все пред недомислици стоя...
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

[youtube]7rxtRgXNGsc[/youtube]

Изображение

[youtube]RSqDVnC0CXI[/youtube]

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

http://natalia.bg/HWA/?p=1310" onclick="window.open(this.href);return false;

http://natalia.bg/HWA/?p=1308" onclick="window.open(this.href);return false;

Двата теста вървят заедно! Направете ги и споделете! Резултатите са винаги много интересни! Аз също после ще споделя :954
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Преборвам настинка.
С билкови чайове с мед, спрей океански за нос, витамин С, плодове и по две сашета Тайлол Хот дневно + огромни дози положително мислене и позитивни самоутвърдителни внушения.
Мисля, че ще ми мине всичко на всичко за 2 денонощия. Което си е супер :1028
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ами ... ПРЕБОРИХ я! За точно ДВЕ денонощия и край! Нищо ми няма. Пресечена е с точно три сашета, много ябълки и чайове, и положителни самовнушения, че съм напъъъълно здрава :1216

На Пет Яну 31, 2014 6:44 pm е имало общо 43 посетители наведнъж. - това ни е рекордът по посещения досега, хрумна ми дали на 31 януари вечерта не се съберем отново всички мечки на линия във форума, да видим ще си задминем ли рекорда от миналата година или не :1044 :922

Елито, много ме радва поста ти в общата ни зимна тема :fan :940 и смея да ти кажа, че до голяма степен си поставям същите цели като твоите - да се събирам по-често с приятелки-жени, да си доставям всекидневни радости, да ценя малките неща в живота, защото той се изплъзва, понякога доста неусетно.

Ето, днес си дадох сметка... отлетели са шест пълни години, откакто се запознах с кръстницата си, на онзи протест 14.01.2009 година... тогава съм била едва на 30 години, с 4-годишно момченце, сега съм на 36 години, със син в пубертета... летят годинките, а по-млади не ставаме. Само по-зрели и по-опитни.

Мили мои, които ме четете в моята тема, драснете ми моля 2-3 реда, ей така, колкото за обратна връзка, да си сверя часовника или просто да изкоментирате нещо, да ме сръчкате, нахокате, дадете съвет или изкритикувате, отворена съм всячески за вас, защото с годините сте доказали истинското си мечешко приятелство :923 :923 :923 , предварително ви благодаря!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

и не само за обратна връзка :)Деска,четем те,или поне аз,но понякога просто няма какво да кажем.И аз боря хреми и кашлици на децата,то в Перник всички кашлят,ад е,ама какво да се прави.Най-хубавото е,че си здрава.Гушкам те,че на тела нямам емотиконка
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И аз те прегръщам, Елисче. :922 :922 :922 Мерси, че ми писа!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Мили мои, които ме четете в моята тема, драснете ми моля 2-3 реда, ей така, колкото за обратна връзка, да си сверя часовника или просто да изкоментирате нещо, да ме сръчкате, нахокате, дадете съвет или изкритикувате, отворена съм всячески за вас, защото с годините сте доказали истинското си мечешко приятелство :923 :923 :923 , предварително ви благодаря!
Деси, и аз успявам да се докопам до темата ти от време на време, но..... просто няма какво да коментирам. Виждам, че пак си в познатата въртележка, и честно казано ...... се чувствам изчерпана да ти казвам каквото и да е. А и ми се струва, че ти самата не искаш да говориш в прав текст или пък предпочиташ да те питат допълнително. Пускаш само някакви словесни фитили или пък песни с красноречиви заглавия :) ... но изборът е твой.

По-скоро бих ти казала БРАВО за преборената настинка. Тези, които минаха дотук, до януари са от този тип - с леки симптоми. Ад дано не идва нещо по-сериозно. :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

vihrogonche написа:http://natalia.bg/HWA/?p=1310

http://natalia.bg/HWA/?p=1308" onclick="window.open(this.href);return false;

Двата теста вървят заедно! Направете ги и споделете! Резултатите са винаги много интересни! Аз също после ще споделя :954
Мъжът ми се оказа тип Творец, а аз - тип Любовница. И при двамата доминантният тип събра 7 точки, а останалите три типа - по 3 и по 2 точки съответно. Много интересни резултати!

Продължих да правя тестовете на различни двойки, по тяхно желание. Няма случайни неща, срещи и връзки, в това се убеждавам за пореден път просто.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мерси, Чери, а дано да бъде така!
Около мен обаче настинките си бяха все сериозни - в Люлин например боледуват от началото на декември...
Хри изкара дълго и мъчително, но аз и Алекс - не, като пушки сме, всичко ни мина за 2-3 дена и толкоз. :1216 :954 :1028 Как да не се радвам и да не споделя точно с вас?!
Публикувай отговор