АСТРОЛОГИЯ

Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: АСТРОЛОГИЯ

Мнение от Kleo »

ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ДЕНЯ

„Когато обичаш, самият момент е толкова значителен, че не се грижиш за следващия момент, не се интересуваш от бъдещето.“

ОШО
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Особеностите на Луната във Водолей

Много нетипична е въздушната среда за чувствителната Луна, която винаги се стреми към стабилност и сигурност. Въздушният елемент придава много особени качества на Луната и я прави много по-различна.

От една страна тя става много по-авантюристична, от друга страна много по-екстровертна, а също така и много подвижна. Луната сама по себе си е нашето ежедневие.

Луната във Водолей:

Тази Луна придава на хората чувства на необикновеност. Зависи от слънчевия знак в какво се крие тази необикновеност, защото разликата между ноебикновен Козирог и необикновен Близнак е много голяма, но винаги има нещо общо и то е блясъкът в очите.

Това са хора, на които не можеш да им казваш какво да правят. Те са крайни идеалисти и могат да бъдат много непрактични. За тях парите са нещо много хубаво, но е хубаво когато се харчат. Дори на моменти могат да имат пренебрежително отношение към парите и да смятат, че те само проблеми създават. Все пак ги обичат, защото им дават възможност да се социализират – да ходят по заведения и да имат добър социален статус.

Обикновено това са много приятелски настроени хора и дават един голям социален импулс на всеки един знак, дори Рибите, Козирозите и Раците с Луна във Водолей са много приятни и отворени хора и активно търсят социалният контакт с другите.

За тези хора е много важно да имат някакъв идеал, който да преследват. Без идеал животът им се струва скучен и сив, а ежедневието прекалено монотонно и убийствено.

Тяхното ежедневие е много странно. Това са хората, които имат най-необикновените случки в живота си и винаги попадат в ситуации, в които всичко се случва по един нестандартен начин. За другите хора е много трудно да повярват, че всичко това е истина, но за жалост или за щастие е така.

Приятелите са много важни за тези хора. Те могат да са както най-голямото богатство, така и да са основната сфера на разочаоравние в живота. Когато хората с Луна във Водолей са разочаровани, те са много раздразнителни и много резки, стига се до момент, в които избщо не могат да бъдат укротени.

Най-хубавото, което дава тази Луна е симпатията и желанието да си сред хора. Най-трудният аспект се крие във факта, че тези хора са крайно непредсказуеми и не могат да се контролират и управляват. Само по себе си това пак е положително качество, но не и когато стига до крайност.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

21.01.2015

Луната е във Водолей и постепенно започва да нараства след вчерашното новолуние. Ако не сте успели да си напишете все още желанията, направете го днес до 15 ч.

Приятна е енергетиката на деня, Луната е в хармонични аспекти с Уран и Меркурий- настроението ще е приповдигнато и от започването на новия лунен месец. Бързо ще ви идват оригинални решения на ум, общуването ще ви носи удовлетворение и интересна информация.

От днес, след 19,48 ч. Меркурий е ретрограден до 12 февруари. Той символично се „обръща“ от 17-тия градус на Водолея и ще върви в „обратна“ посока, следващите 21 дена.

Такова нещо на небето не става, разбира се, това е визуална измама, специфичен ефект, който се отразява интересно на хората. Точно днес Меркурий е стационарен, преди обръщането му, затова ще усетите отчетливо неговото влияние.

Това е планетата на общуването, на обмяната на информацията, всички видове комуникации и интелектуални дейности, търговията, пътувания – очаквайте голямо оживление в тази сфера.
Меркурий управлява и нервната система, затова в края на деня може да се почувствате доста претоварени и изтощени от целия информационен поток преминал през вас.

Както вече сте прочели, няма нищо отрицателно в периода на ретрограден Меркурий, само се пазете да не правите скъпи покупки, не започвайте важни начинания, защото след това може и да се разколебаете от тях или условията да се променя.

ВАЖНО: от 21 януари до 11 февруари Меркурий ще е ретрограден. Моля не планирайте важни пътувания, нови начинания и големи, скъпи покупки.
Повече за ретрограден Меркурий, можете да прочетете ТУК.
За какво е подходящ периода на ретроградния Меркурий? Прочетете ТУК.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

mishell.nikleva@gmail.com
тел. 0887/204-234
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Луната е в РИБИ :1209
Чувствам се великолепно.
А вие?
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

ВЕНЕРА В РИБИ

[img]http://astronews.eu/wp-content/uploads/ ... vation.jpg[/img]

От 17.00 ч. на 27 януари 2015 г. до 20 февруари Венера е в Риби

ЕНЕРГИЕН РИТУАЛ ПО ПОСРЕЩАНЕТО НА ВЕНЕРА В ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК

Винаги, когато Венера сменя своя зодиакален знак, можете да активирате нейната енергия в своята реалност. Настъпва отличен момент да се свържете с принципа на планетата и да привлечете повече любов, приятелства, творческо вдъхновение, наслаждение от живота и пари, защото Венера отговаря и за парите.

Направете си ритуал по посрещането на Венера в рамките на 24 ч. от нейното навлизане (ингерс) в нов зодиакален знак.

Запалете две розови свещи (може също червени или бели, но непременно трябва да са две на брой). Представете си, че сте обгърнати и защитени от нежна синьо-зелена светлина.

След това се помолете за привличане на повече любов, преданост, надеждност, трайност, удовлетворение и красота във взаимоотношенията си.

Не се фокусирайте върху определен човек, това е неправилна практика. Дори и да имате вече чудесни партньори до себе си, не се фокусирайте точно върху техния образ, защото те ще почувстват интуитивно вашата енергия като дразнещо и обсебващо ограничение. Трябва само да се концентрирате върху прекрасното чувство на любов, хармония и умиротворение, което изпитвате в момента и да го уголемите максимално.

Представете си го като нежна, златна светлина и топлина, която излиза от сърцето и се разпростира по цялото тяло, а след това и далеч извън него.

В случай, че все още предстои да срещнете любовта:

Пожелайте си да бъдете щастливи и обичани, да намерите човека, който да сподели вашите чувства. Да успеете да дарите и насочите вашата любов в правилната посока.

Пожелайте си да привлечете по най-бързия и безопасен начин тази любов, която е за вас по Карма и Съдба.

Всеки опит за вмешателство и въздействие в живота на друг човек предизвиква мощна вълна на равновесните сили. Натрупва се негативна карма, която ще трябва да се изплаща. Не ви съветвам да го правите.

Можете дори да си напишете вашата молитва-желание за любов и хармония на лист хартия и да си го запазите във вълшебната ви тайна кутия, в която си прибирате и списъците-желания писани на всяко новолуние.

Сфери на влияние на Венера – това планетата на любовта, красотата, хармонията, взаимоотношенията, изкуството, творческото вдъхновение и парите, които обезпечават ежедневието, джобните ни пари.

ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

Венера е в Риби и вие ставате емоционални, мечтателни, влюбчиви, романтични и състрадателни. Емоционалните преживявания рязко се засилват.

Нараства душевната ранимост и емоционална нестабилност. Целият свят става сякаш тънък и прозрачен, полутоновете и сенките играят съществено значение – както в положителните, така и в отрицателните емоции.

Интуицията, особено в областта на чувствата и любовните взаимоотношения рязко се засилва, спокойно можете да й се доверите. Внимавайте да не „зациклите“ в емоционалните си и любовни проблеми. Има опасност да идеализирате своя любим, трудно ще го виждате в реалната му светлина.

САМО ЗА ЖЕНИ:

Какво искат мъжете през периода на Венера в Риби ? Как да се държите, за да ги изкушите и прелъстите?

Бъдете нежни, загадъчни и чаровни. Колкото сте по-тайнствена и неуловима, толкова повече ще привличате интереса им. Не проявявайте самоинициатива и нападателност – това ще се приеме за грубост и прибързаност. Превърнете се в изкушение – бъдете смесица от поезия и копнеж. В никакъв случай не трябва да бързате и да ставате лесна „плячка“.

САМО ЗА МЪЖЕ:

Какво искат жените в този период?

Искат да бъдат обичани, желани и ухажвани чрез възможно най-нежните методи и способи, на които сте способни. Музика, цветя, аромати, стихове, посвещения- правете всичко онова, което ще ги накара да се чувстват като принцеса от приказките.

През този период жените искат романтика повече от обикновено и само това е верният път към сърцето им. Един макар и малък романтичен жест може да ви отвори вратата към сърцето им. Тогава и бял кон няма да ви трябва, защото вече ще сте рицаря на тяхното сърце!

ПАРИ

Когато Венера е в Риби това е най-непредвидимият и „неуловим“ момент за парите ви. Може да привлечете много пари, особено ако се занимавате с творчески дейности и подхождате към работата си (независимо от професията) с вдъхновение. Нептун управлява Рибите, а той в повечето пъти е доста щедър, но може в следващият момент неусетно всичко да похарчите, без да знаете къде точно е отишло.

МОДА

Когато Венера преминава през Риби стилът на обличане в този период е твърде разнообразен.

За да сте в синхрон с влиянието на Рибите е добре да се обличате меки и удобни тъкани. Кройките на дрехите е добре да са асиметрични, нестандартни, оригинални и запомнящи се. Все пак това е един от най-артистичните знаци на зодиака, време да развихрите фантазията си. Време да облечете най-изисканите си и женствени дрехи, през които прозира сексапила ви, без да се натрапвате.

Тъкани: мека коприна, трикотаж и еластични платове. Подходящи са дългите дрехи, които стигат почти до глезените ви. Цветовата гама е мека и нежна – преобладават цветовете на морето. От тъмно синьо, розово и виолетово, през всички познати нюанси на нежно небесно-синьото и нежно зеленото, като стигнете до истинския аквамарин: синьо-зеления цвят.

Михайлина Никлева-Мишел

•тел. 0887/204-234
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

31.01.2015 - събота - Дневна АстроПрогноза на Мишел:

С навлизането на Луната в Рак след 09.10 ч. настава много приятен ден с хармонични аспекти.

До края на деня ще сме под прекрасното въздействие на Луната, Венера и Нептун. Време е за хармонизиране на семейните отношения, родовите връзки. Полезно и обогатяващо ще бъде общуването с децата. Отделете достатъчно време за тях.

През целият ден ще е много силно влиянието на водната стихия, която се асоциира с чувствата, емоциите, творческите занимания, вдъхновението и интуицията.

Луната е в хармоничен аспект с Нептун – време на психологически комфорт, медитации, намиране на душевен покой.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 09.10 ч. !!!
Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВАЖНО: от 21 януари до 11 февруари Меркурий ще е ретрограден. Моля не планирайте важни пътувания, нови начинания и големи, скъпи покупки.

Можете да закупите електронния вариант на моят „Лунен календар на успеха – 2015г“ ТУК.

Михайлина Никлева-Мишел

тел. 0887/204-234
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

02.02.2015 - Дневна АстроПрогноза Мишел:

Луната все още е в Рак и все още е без курс до 19.42 ч. Знаете вече, че това е специфична комбинация, особено когато и Меркурий е ретрограден. Затова внимателно си подбирайте дейностите, отложете важните неща за утре.

Не се притеснявайте ако нещо се бави, обърква или ви се изплъзва – това ще е временно.
Днес и утре ще се усеща позитивното влияние на секстила на Слънцето с Уран, който ще стане съвършено точен днес в 14.29 ч.

Този аспект дава възможност човек да погледне далеч в бъдещето, да получи нови идеи и вдъхновение, да бъде споходен от важно прозрение. Общуването с приятели, колеги, роднини и познати ще бъде леко и позитивно. Ще забележите оживление и забързване на събитията.
Това се дължи на наближаващото пълнолуние в Лъв на 4 февруари.

Вторникът е по-хармоничния ден, затова си направете за утре наситена програма.
Важните решения и кардиналните промени ги оставете за след 11 февруари – сега е само подготвителния етап.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 19.42 ч. !!!

Можете да закупите електронния вариант на моят „Лунен календар на успеха – 2015г“ ТУК.

Михайлина Никлева-Мишел

•тел. 0887/204-234
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

03.02.2015 - Дневна АстроПрогноза Мишел:
Очаква ни приятен ден с Луна в Лъв. Те ще задава тонус, жизненост и оптимизъм. Отлично време за работа, изява на знанията и уменията. Сега трябва да се „качите на сцената“ на живота и да демонстрирате своите способности, за да можете да заемете своето достойно място.

Който може да си позволи – денят е отличен и за активен отдих. Спортувайте, наслаждавайте се на музика, кино и театър.

Обърнете внимание на децата – сега те имат нужда от вашето внимание. Лесно можете да постигнете с тях контакт, като временно „забравите“, че сте възрастни и проявите детска веселост и непринуденост.

Не забравяйте, че днес все още се усеща влиянието на Слънцето с Уран, затова обърнете внимание на контактите и новите идеи. Заниманието с компютри, интернет, нови технологии, разучаването на нови програми или други знания ще ви донесат прилив на много енергия, добро самочувствие и оптимизъм.

Вечерта си починете и се подгответе за пълнолунието в Лъв, което ще настъпи през нощта, в 01.10 ч. на 4 февруари.

Михайлина Никлева-Мишел

•тел. 0887/204-234
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Тази нощ ще е ПълнолуДието в Лъв, точно в 1 часа след полунощ! Добре си починете довечера. И обърнете внимание на децата си, играйте и общувайте с тях! Времето е подходящо и за любов, и за творчески изяви. Хубав ден от мен, мацки!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

05.02.2015 - И днес все още ще сме под въздействието на пълнолунието. От 7.47 ч. Луната навлиза в Дева и предоставя възможността събитията да се развиват по-свободно и ефективно от вчера.

Сутринта ще бъде много по-ефективна и приятна. След 14 ч. Луната вече се отправя към Сатурн в напрегнат аспект и до края на деня темпото се забавя. Възможно е да се появят умора, досада, пречки с администрация, началници и възрастни хора, необходимост да се погрижите за здравето си.

През целият ден ще сме под въздействието на хармоничния аспект Меркурий-Сатурн, който е точен в 13.43 ч.. Мисленето, общуването и синтезирането на информация и знания ще могат да се поставят лесно в конкретна рамка. Ще се достигне до верния анализ и детайлно възприятие. Въпреки опозицията на Луна-Нептун, която ще се активира вечерта след 17 ч. и ще се опитва да ви отклони и обърка.

Дълбокият анализ е изцяло заслуга на ретроградния Меркурий, който позолява да се гмурнем по-дълбоко в подсъзнанието, а Сатурн придава структура, привнася дисциплина и отлична организация.

Този аспект помага бързо да се справите с безбройните задачи поставени от Луната в Дева например. Добър ден за всички, които боравят със слово, информация, документи, числа, таблици и статистики. Счетоводителите и учащите се ще имат голям помощник в лицето на Меркурий-Сатурн.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 07.47 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

тел. 0887/204-234
Публикувай отговор