Ейй ме на! Направо съм за тиквен медал! Честно!
Нали утре и вдруги ден съм командировка, та трябваше да приготвя вечерята за днес и цялото ми меню за следващите 2 дни! Направо не е истина! Казвам ви
Буркан демо написа:
се премести у дома! Та моето скромно меню:
- за вечеря суши от слънчогледови семки, краставичка, морков, авокадо, маааааалко сушен домат - една ролка си вземам и за утре!
- 1 литър смути - ябълка, сусамово мляко, конопен протеин, мноооооого спанак (накиснат в сода и оцет) канела, джинджифил, мака,
- 1 голяма салата - от всичко, зеленчуково, което обитава хладилника ми,
- 1 буркан спагети от тиквички с малко зеленолистен микс, пресен лук и морковени спирали,
- за дресинг ще ползвам импровизирано гуакамоле от 5 сушени домата, сока на 1 лимон, 1 авокадо, 3 супени лъжици покълнали слънчогледови семки, вода,
- ииии нещо, което не опитвайте в никакъв случай - смляно кашу, почти на масло, рожково брашно, няколко капки лим, сок за свежест и петмез от захарно цвекло. Казвам ви не става за ядене, ВЪОБЩЕ! Шегувам се разбира се убийствен вкус, сериозно;
- сега гвоздеят ленените крекери, които ви пуснах преди в темичката, казвам ви не съм опитвала по-вкусни крекери! Пробвайте задължително. Моите ги овкусих със соев сос и къри. Уникални!
Така отделно си вземам 1/2 чаша покълнали бадеми, какао и малко ябълки и банани!
Ще рече човек, че отивам изчезвам за цял месец, ама предпочитам да ми остане храна, но да не се изкуша, че там, където отивам има един уникален ресторант!
Иначе днес нямах много време за закуска и подготовка, дори си пропуснах бадемите следобед, та вечерта ми беше доста гладно, що лъжици облизах, ама поне здравословни

!
Цвети, браво на теб! възхищавам ти се! Успех! Трудно е да спреш глутена, ноооо не е невъзможно! От една година пиша статия за безглутеновите брашна, принципи и методи на работа и все съм я написала, но я обещавам скоро! Моята Цвети също е на безглутенова диета милата, много съм горда с нея. Е прави прегрешения от време на време, ама ... много е малка така че няма как. Успех. Пиши лятото, ако се навиеш да пробваш да даваме идеи

Всичко най-добро от мен!
lindorina написа:Остава да се появят и тримата мускетари и ще сте недостижими

Леле, представяш ли си? Ей тогава официално ще заявя, че светът е тръгнал в по-добра посока! Линди не се
lindorina написа:Слънцето не огрява еднакво навсякъде

Важна е вярата и силното желание. Изпълнението е следствието.
Мъдра, както винаги
Цони, супер си. Много ти се изкефих. Важното е да си ок и да се чувстваш комфортно! Ако издържиш до края ще е още по-забавно!
И мили дами детоксващи не детоксващи минавайте да ни наглеждате от време на време. Много ми е драго! ТО е ясно, че в другите теми няма да се класирам, поне тик да се засечем
Мирииии, факир си! Браво на теб и бързай да скриеш запасите! Само тая захар може ли да я смениш временно с мед, фурми (пресни), банан, агаве, петмез, кленов сироп...? Не заради друго, а за да вземеш максимума от режима
Лека ви вечер, аз няма да готвя следващите 2 дни, само ям, ще говоря и ще се возя

Е мисля един фитнес и една сауна да вкарам по средата