Ха здравейте. Аз съм с доста неприятно главоболие и слабост в цялото тяло.... От менюто ми за днес успях да изконсумирам смутито, обедната салата и ядки и фурми... При вида на салата тази вечер, ми се догади сериозно - може би защото ме боли и глава. Утре ще е по-добре.
bobichan написа:Между другото смутито ти е много бейсик. Не се изненадвам, че няма вкус.
Смутито ми е страхотно. И най-вкусната ми храна от всичко дотук.

Разликата с рецептите за смути, които Надя е дала, е в липсата на плодове. Но аз компенсирам това като ги ям отделно. През някои от дните добавях и чия, и бирена мая, и киви, и круша, конопен протеин. По-изчистеният вкус от тази сутрин е търсеното разнообразие

.
bobichan написа: Я сподели какво сложи на тая лютеница, че стана с вкус на кислородна вода.
Рецептата от стр.170 от книгата на Надя - 1 към 1.
Мирка, страхотни снимки

. И тази прекрасна лисица.... някой обясни ли й какви поражения ще има върху метаболизма й шоколада, който консумира

?! И как я грозят минимум глутенова нетолерантност и старческо малоумие от добавките вътре

.... Ама може би тя си е достатъчно не добре щом е дошла толкова близо до вас. Добре че не шмули банички всеки ден....
Цвети, истината е, че точно днес не се чувствам добре. А вчера изпитах силна нервност и напрегнатост. Но първите 3 дни бях като преродена. Смятам да си запазя навика за веган или суров ден седмично. Добре ми се отразява. Открих хубавия вкус на ядковото сирене и ми хареса. Останалата част от менюто ми е включена и без това в ежедневието - обожавам салати, авокадо, гуакамоле, крем-супи, сурови десерти, че и смутита - как искам да измисля подходяща българска дума вместо тази безобразна комбинация от букви

.... звучи смущаващо. Отивам да спя....
Обява: неделя от 14 часа СПА в спортен комплекс SPark в Резиденшъл на Околовръстното. Аз ще съм там минимум с Бела. Макс - цялото семейство.
Лека нощ на всички!