НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Re: НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!

Мнение от bobichan »

Мърмори написа:Здравейте мацки! ХАйде мятайте се! Доктора рече и отсече-Гръмотрън за отслабване става,много е полезен:
Ononis spinosa L
корен - вари се 5 минути, запарва се 15-20 мин.
стандартно- 2 супени лъж. на 1/2 л вода.
:329 :329 :329 Еййй, Зори страшна си. Винаги знаеш как да мотивираш :326 А дали е казал док за кърмачки става ли?
Оле, тази рецепта можеш да я пуснеш и в кулинарния Ето тук. А и останалите момичета дайте да споделяме диетични рецепти. Така ще ни е по-лесно да запазваме кг межди детоксите. Айде като я качиш искам да те питам нещо за друга Дюканска палачинка. Аз диетата не я харесвам, но по триците много си падам :)
Цвети къде успявам къде не успявам. Имам си помощ, но и задачките ми не са малко (вкл. и служебни) Но и мъж ми много ми помага, наистина много. А отслабването не бих казала че се отразяван на кърмата, но тя бебонка си е много ящна, даже докторите ми се караха :) А и скоро гледах снимки на Митето, който е бил с най-големи бузи точно когато съм сваляла най-много килограми и пиех калкареята и цефамадара. Ей ви го на пускам ви едно показно, въпреки че като се замисля има и по бузански снимки :)
Прикачени файлове
100_0954.JPG
(29.38 KiB) Свалено 1598 пъти
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Пак съм аз. Забравих да пиша, че със спорта хич не успявам. Стигнах до 5 км, но вече цяла седмица не съм тренирала и коремните преси не съм си правила. А имам една страхотна програма за пилатес упражнения за коремната област. Трябва да намеря начин да не минава ден без спорт.
Мацки исках да ви питам как ви се струва една разтоварваща диетка. Попадна ми една книжка с детоксикиращи диети и имаше една еднодневна с кисело мляко и банани. За мен това си е перфектно предвид, че и двете ще помогнат за кърма. Мисля следващата седмица да пробвам. Има ли някой навит? Ако ми се получи първия път мисля втория да добавя малко трици ей така за проба :)
ellyto

Мнение от ellyto »

Къде четеш за тези детоксикиращи диети? Дай повече инфо за разтоварването с бана и мляко. На мен ми звучи добре и бих го пробвала, тъй като с плодово-оризовите дни не ми върви. Едвам преглъщам ориза и обикновено е за едно ядене само, защото след това почва да ми се повдига от това, че е безвкусен и не мога да ям повече оризец. Е добре, че плодовете са ми вкусни и наблягам на тях :))
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

ellyto написа:Къде четеш за тези детоксикиращи диети? Дай повече инфо за разтоварването с бана и мляко. На мен ми звучи добре и бих го пробвала, тъй като с плодово-оризовите дни не ми върви. Едвам преглъщам ориза и обикновено е за едно ядене само, защото след това почва да ми се повдига от това, че е безвкусен и не мога да ям повече оризец. Е добре, че плодовете са ми вкусни и наблягам на тях :))
А пробва ли този вариант с канела, който напоследък прилагат момичетата?
Това го чета в една малка книжка- казва се Изчистващи диети. И пише че се консумират 5-6 банана :shock: :eek: :roll: и по една купичка кисело мляко с всеки банан. Ми то това си е цяло угощение. Пише, че влияе много благоприятно храносмилането, от което имам голяма нужда в момента. Което ме подсеща за диетата на Байкова, ако до нова година се въртя в омагйосан кръг, ще я почвам. В тази книжка има и други варианти, аз предлагам само по спомени. Ще я прочета отново и ако има още нещо интересно ще споделя. Има и тридневни и седмични.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Бoбичан, голям сладурко е баткото :940 За спорта да не говорим.Аз ходя само всряда вечер на хора около 2 часа и ако ми остане време 1или 2 седмично правя коремни преси, което си е нищо.Преди да забременея втория път ходих по 4 дена в седмицата на фитнес и ми беше много хубаво и се бях стегнала от всякъде а сега :328 :328 :328 :328 За диетата на Байкова и аз се бях навила, но проблема ми е че не ми харесва комбинацията плод с кисело мляко, а пък сега не е сезона на краставиците за да правя таратор и си я оставих като резервен вариант за на лятото.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

bobichan написа:Пак съм аз. Забравих да пиша, че със спорта хич не успявам. Стигнах до 5 км, но вече цяла седмица не съм тренирала и коремните преси не съм си правила. А имам една страхотна програма за пилатес упражнения за коремната област. Трябва да намеря начин да не минава ден без спорт.
Мацки исках да ви питам как ви се струва една разтоварваща диетка. Попадна ми една книжка с детоксикиращи диети и имаше една еднодневна с кисело мляко и банани. За мен това си е перфектно предвид, че и двете ще помогнат за кърма. Мисля следващата седмица да пробвам. Има ли някой навит? Ако ми се получи първия път мисля втория да добавя малко трици ей така за проба :)
Боби, я дай още малко инфо за тази диетка. Не ми се вижда трудна, а и кисело мляко и банан..... ммммммммм...... доста добра комбинация. Аз вече толкова навикнах на глад и на неядене, че това ще ми се види като пир по време на чума. :lol: :lol: :lol:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Зори, пила ли си този чай от гръмотрън и какъв му е вкуса ?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
олеся

Мнение от олеся »

Да попитам: Кисело мляко + банан = белтъчини + въглехидрати.
Нещо не ми се връзват. Какво ще кажете? Ако се ядат отделно през 2-3 ч. - ОК. Ама смесени заедно в стомаха? :983
олеся

Мнение от олеся »

elly написа:Оле,тази палачинка била много яка :624
Току-що си я хапнах с голямо удоволствие и с айрянче(нали така ни посъветва) :524
А ти пробвала ли си да й добавиш малко овесени ядки и сусам (например) ..или със сусама става неразделна :1044
Качих рецептата при печивата. Ели, ако сложиш овесени ядки май ще се смесят въглехидрати с белтъчини. За сусама- не знам. По-скоро можеш да добавиш шунка. Аз вчера нямах прясно мляко и вместо него си сложих кисело. Пак стана добре, но с леко кисел вкус.
По-късно при печивата ще метна и една рецепта за кекс с трици.
Само да добавя, че на ден е полезно да се консумират максумум 3 суп.лъж. трици. Така че не прекалявайте :980
Dari09

Мнение от Dari09 »

bobichan написа: Мацки исках да ви питам как ви се струва една разтоварваща диетка. Попадна ми една книжка с детоксикиращи диети и имаше една еднодневна с кисело мляко и банани. За мен това си е перфектно предвид, че и двете ще помогнат за кърма. Мисля следващата седмица да пробвам. Има ли някой навит? Ако ми се получи първия път мисля втория да добавя малко трици ей така за проба :)
Здравейте и от мен! Аз тези дни имах доста проблеми с нета, та чак сега успявам да пусна нещо.
Боби, аз правя една разтоварваща диета на Д-р Мермерски- също е с кисело мляко и банан, но не само това.Има и орехи, мед ,канела, че и зеленчукова супа - ако проявяваш интерес, кажи да ти я напиша.
И аз съм и хвърлила око на тази палачинка, но тъй като реших тази година да спазвам постите, ще я оставя за след тях. А понеже Зори ми раздразни любопитството с чая от гръмотрън, ставам веднага да направя, защото моя мъж вчера донесе една кутийка - видял в книгата на Доктора във връзка с бъбреците, но аз не пречи да опитам :221.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

cvety_rz написа:Зори, пила ли си този чай от гръмотрън и какъв му е вкуса ?
Хихихихи, мииии....гадничък е. Незнам какъв е вкуса на водораслото,но....в сравнение ансола ми е като Бейлис. Една хитринка-консумирайте гадните на вкус неща охладени.
Публикувай отговор