Здравейте, мацки. Малко бръжка ще съм днес, ама..... така е.......
Първо,
Зори, не мога да пропусна да похваля Дари - много интересно е навързала думичките в стихотворението... и правилно, и последователно и смислово - браво на нея!!! Явно наистина и Тайсън, и Клео й действат вдъхновяващо! Браво!!!

За още малко вдъхновение добавям от себе си това:
и това:
Ами какво да кажа....... гените са си гени..... персийците са едни много мързеливи същества, но същевременно добродушни и спокойни.... ииииииии КОСМАТИ :lol: :lol: :lol:......
Зори, снимките на Тайсън, които ми прати или са от детството му, или Артурий е ГМО....

.... толкоз много косъм нямаме ние четиримате вкъщи взети заедно :1140 :1140 .
Зори, разбирам те и без думи, че ти е тъжно. Не вървят в този момент думи на.... каквото и да е - ни съчувствие, ни успокоение... дори не приемам и идеята, че това е начин да научим някакви уроци... и да е така, този начин не е честен. Искам просто да знаеш, че съм с вас ииии си мисля за вас! И ако нещо ти дотежи много, просто ми се обади!
Kleo написа:Елис, с нетърпение очаквам Пернишката среща и запознанството ми с теб. Аз съм ОК за пицарията също. Където ще да е, важното е да се видим на живо и да полафим, нали така?
Елисче, дотук сигурни сме аз, Деси и Краси

. Фюти мисли по въпроса - ще знаем по-натам. Можеш да резервираш в пицарията - надявам се да няма разминавания. Плановете са към 16,30 часа да сме в Перник. Надявам се да не се обърка нещо.
futarela написа:
Знам ,че това е малко ,но

това съм аз .
Екстра си е това от теб,
Фют! Важното е че мина!! Чакам да се похвалиш с находките си, за които тръгна днес!
Момичета, нещо ми е студено в офиса...... не знам защо.... хем навън се позатопли. Снощи бяхме на СПА с Боби и Фюти...... аха да ме зацепи тиквата от много стояне в топлите стаи, но удържах фронта..... невероятно, но само с масаж и леко наместване на черепните кости, и успях да се размина с нурофена.
Оставям ви сега!!!