Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
ellyto

Re: Моята тренировка

Мнение от ellyto »

Днес съм с още по сериозна МТ - на гърдите (от едни лицеви) и на предната част на бедрата и едвам слизам по стълбите :221 :221 голяма картинка съм, но пък днес не съм правила почивка от тренировката, и нямам такова намерение де...МТ ще мине няма къде да ходи, ама си е трудна работа да правиш нещо, като всичко те боли :221
Чери, щом казваш че новите тренировки са макс 30 мин., това ме удовлетворява - но в тях включена ли е загрявка и разтягане?
Иначе клековете как ги изпълнявам - разкрачвам се на подходящата ширина, която ще ми е комфортна, хващам пудовката с двете ръце и тя пада по средата на разкрачения стоеж и така клякам, като вчера даже успях да направя пълни клекове т.е. пуснах дупето максимално ниско почти до земята и се изправях. Но това беше без тежест, тежеста ми е в офиса и не винаги мога да правя нещо тук, защото постоянно има около мен хора..
Снощи направих 90, като последните 10 бяха съвсем до долу, останалите ги правих така, че бедрата да са паралелно на земята..днес май май няма да има клекове, че ще пукярдисам. Онзи ден даже правих и лънджове напред по 20 броя на крак - това упражнение много ми харесва, като също натоварва задната част на бедрото и дупето.
всичко що е за дупе е добре дошло, колкото и да ми е трудно изпълнението на упражненията, а не е като да няма такива упражнения.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Минавам набързо, че при мен е лудница.90 дневното отпочнато :954 Вчера реших да се пробвам с тия пистъли.Не ми се получи много добре и коляното пукаше както го описала Чери.Предполагам, че това се дължи на повечето ми килограми.Като ги посмъкна пак ще се пробвам.Мерак са ми както и набирането :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Все во мен е в мускулна треска.Направо се чудя от къде толкова много мускули :1062 :1062 Изпълнявам една тренировка два дена, за да затърдя наученото, че първия път съм като плалячо.И да си задам тъпият въпрос все пак :oops: : двуразово трениране какво е ? две трениировки една след друга или две тренирания за ден?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Все во мен е в мускулна треска.Направо се чудя от къде толкова много мускули :1062 :1062 Изпълнявам една тренировка два дена, за да затърдя наученото, че първия път съм като плалячо.И да си задам тъпият въпрос все пак :oops: : двуразово трениране какво е ? две трениировки една след друга или две тренирания за ден?
Хахахах, Цвети, докара ли го дотам с мускулната?!? Аз така си ходех месец и половина след началото на 90-дневното :1062 :1062 . Нищо - ще мине! :954

Двуразово значи да се тренира 2 пъти на ден. С почивка помежду им.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Не съм тренирала напоследък. Чувствам се кофти от това! Утре може би ще правя гимнастика заедно с детето, той определено обича да се занимаваме с физически упражнения, особено с гиричките :1055
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Как е спортният дух, дами?
Аз си продължавам по план с 90 дневното.От няколко дена нямам мускулна и взе да ми липсва вече, но дет се вика и утре е ден :1062 Затрудненията, които срещам не са със самите упражнения, а че няма никакво време между различните и от бързане понякога ми се замотава главата.
Kleo написа:Не съм тренирала напоследък. Чувствам се кофти от това! Утре може би ще правя гимнастика заедно с детето, той определено обича да се занимаваме с физически упражнения, особено с гиричките :1055
Деси, ако успееш да превърнеш тренировките в навик ще ти е по лесно.
"Запомнете: навикът кара волята да действа на автопилот. Промените в начина на живот и в поведението ви може да са трудни в началото, но веднъж превърнати в навик, те се случват без усилие от ваша страна."
Моята политика беше такава и смея да кажа, че е успешна.Нито болести, нито болници, ни 3 деца, ни работа успяха да ми попречат на тренировките.Просто знам, че трябва да ги направя и това е. Само в МЦ карам колело, защото съм с големи къвоизливи.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Мдааааа.... и днес е ден.Ден за планкове и лицеви опори и за още нещо :1062 Кво пък тъкмо не ми липсва вече :955 Ставам тази сутрин от леглото и тя дошла бе.Да не се чудите за кого говоря, говоря за муслулната :plezya se Сега взлизам в банята за едно душче и на работа заредена с енергия и добро настроение :954
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Браво, Цвети! :326 :329 :524
Аз пък тъкмо си мислех, че след като съм правила съвсем редовно тренировки месец и половина, съм изградила успешно навика да се движа и спортувам - трънци! :cry: :plezya se
За съжаление не се оказа така, и сега освен чести интензивни разходки навън :954 :1216 , нищо друго не правя. За оправдание - претрупана съм от работа, задачи, ангажименти, отговорности, и се чувствам буквално скапана и смазана от умора, чак ми е изтощено... Но няма да се предам и ще се опитам да възстановя дейностите си сутрин!!! Обещавам пред себе си, обещавам и пред вас!!!
ellyto

Мнение от ellyto »

йо йо

аз макар и да не пиша често, не значи че не тренирам...е миналата седмица не беше много активна от към тренировки за мен, ама като ми е отпаднало и пред разболяване гледам да не тренирам, защото изтощението може да засили нещата...не е оправдание, нямам скрупули в същност. ПРавих 3 пъти за седмицата тренировки и си ми беше тамън.
Тази седмица с начале дет се вика, че даже си избрах по-трудни тренировки с батко ви Шон, който е безпощаден с инсенити макс 30....вярно много подскокливи ги върти тренировките, ама аз модифицирам, иначе етпен ще се гътна...ама модифициране не означава нищо правене :221 пак си е натоварващо.
Иска ми се да включа още нещо за дупарата, ама ще видя. Ааа и забравих миналата седмица една от причините да не ми се тренира освен отпадналостта единия ден и хремата другия ден беше, че от клековете имах ужасяваща мускулна треска отпред на бедрата...ама наистина ужасяваща :221 неочаквано за мен...и така от тогава клекове не съм правила...може да направя пак, ама ще гледам да не са 100 наведнъж :221
та така...
Kleo написа:За оправдание - претрупана съм от работа, задачи, ангажименти, отговорности, и се чувствам буквално скапана и смазана от умора, чак ми е изтощено..
човек иска ли винаги ще намери оправдание да не прави нещо! С това не искам по никакъв начин да те обвинявам и ти да се чувстваш гузна и виновна...НЕ...защото в крайна сметка всеки сам взима решенията за себе си и как да му мине деня и с какво да го запълни освен работа и обичайните задължения...
Все пак да кажем, че дори и 5 минути на ден може човек да намеривреме....не е нужно повече. Ето например 10 бърпита са за няма и минута 2 време, а така хубаво раздвижват... Всичко е въпрос на желание да искаш да направиш нещо за себе си..Наистина е нужно време да се изгради навик...за да промениш нещо е нужно всеки ден в продължение поне на 3 седмици да правиш нещо. Явно при теб 1 месец редовност не е достатъчно..трябва повече и то без прекъсвания...аз също насилих нещата в началото и после като ми се наложи да прекъсна за 2 месеца си повтарях, че при първа възможност почвам пак без да се оправдавам и да ме мързи и така при първа възможност стартирах...изградих си го като навик и сега ми е много добре...имам по 5 пъти тренировки, които са трудни за мен, нищо че вече толкова много време правя упражнения, все още са ми трудни и не знам как хората от клипчетата успяват толкоа да подскачат, клякат и т.н без да припаднат от умора...явно има още много какво да уча и да тренирам докато стигна до такова ниво.
cvety_rz написа:"Запомнете: навикът кара волята да действа на автопилот. Промените в начина на живот и в поведението ви може да са трудни в началото, но веднъж превърнати в навик, те се случват без усилие от ваша страна."
много ми харесва това.
cvety_rz написа:.Нито болести, нито болници, ни 3 деца, ни работа успяха да ми попречат на тренировките.Просто знам, че трябва да ги направя и това е.
Ей на това се възхищавам много...и после някой да каже, че не може...има не искам, а не не мога...друга хубаа поговорка!

И все пак има и моменти когато на човек не му се тренира, и тогава не е нужно да издевателстваш над себе си...но това време пък и не бива да е отпуснато без край, защото мързела се връща в ежедневието и почваме да си намираме подходящите оправдания :)

до скоро :922 :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:
cvety_rz написа:.Нито болести, нито болници, ни 3 деца, ни работа успяха да ми попречат на тренировките.Просто знам, че трябва да ги направя и това е.
Ей на това се възхищавам много...и после някой да каже, че не може...има не искам, а не не мога...друга хубаа поговорка!

И все пак има и моменти когато на човек не му се тренира, и тогава не е нужно да издевателстваш над себе си...но това време пък и не бива да е отпуснато без край, защото мързела се връща в ежедневието и почваме да си намираме подходящите оправдания :)
Напълно съм съгласна. Знам, че най-лесната тренировка е оправданието, но то не носи ползи. Наскоро прочетох нещо, което беше долу-горе в този дух: странно е ако не си измиеш зъбите преди лягане, но защо тогава хората не се чувстват също така некомфортно, ако не се погрижат и за останалата част от тялото си като тренират!?!?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Тази сутрин - 10-минутна интензивна гимнастика, включваща малко йога, упражнения с гиричките, общо разтягане на тялото, 20 клека и 20 коремни преси :1216 :1216 :1216 чувствам се отново великолепно тонизирана. А най-хубавото в случая е, че това НЕ е първоаприлска шега!
Публикувай отговор