Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от cchery »

Kleo написа:Мацки, утре в 4 часа сутринта потегляме за Гърция. Моля се за попътен вятър и слънчеви дни. Бог да е с нас.
Деси, как е гръцкото море?!? :954 :954 Страхотни морски моменти ви желая! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Здравейте, добро утро или пък добър ден. :954
Ние сме добре. Загубих се просто така бързо ми минаха тези 2 месеца, които бяха доста напрегнати в работен план.
Новото при нас е че ни одобриха за ипотечен кредит от една банка и в момента търсим да си купим жилище. След 10 години умуване се решехме и ние с моя мъж на тази крачка.
Алекс завърши в петък училище много съм доволна от нея, отлично се справи във втори клас. Крисето продължава да ходи на детска, записала съм го на летен лагер препоръчаха ми от детската, за да може да стане малко по самостоятелен и отговорен :221.
Чакам с нетърпение да дойде четвъртък, рожденият ми ден, защото ще ходим до морето за 4 дни. Така имаме нужда от малко разтоварване.
Поздрави и до скоро :923
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет дами,

не съм влизала повече от седмица и съм изпуснала доста.
Радвам се, че форума работи и всичко вече е наред.

Черитке :922 :922 мога само да предполагам колко ти е било трудно във вземането на решение за счупената ти ръка и кое е най-доброто, което можеш да направиш, така че в бъдеще всичко да е възможно най-наред. Аз лично в такива ситуации съм за оперативна намеса, защото понякога колкото и да не ни се иска, това е по-малкото зло. Радвам се, че това вече е зад гърба ти и ти пожелавам всичко да зарастне успешно и след това да се възстаовиш и да бъдеш като нова :954

Цвети, приеми мооите съболезнования за дядо ти :923 :923 :922 :922 :922 наистина ми е тъжно да прочета как ти се струпват едно след друго някакви житейски изпитания, но силно се надявам скоро да светне слънцето с лъчите на надеждата. Защо е приета отново майка ти? Нещо покрай операцията ли има или много й се е отразило случилото се в семейството ти? Видях и че ти покрай целия този стрес и напрежение си се раззболяла и бих искала да ти напомня да се пазис и грижиш за себе си до колкото е възможно в такива ситуации де. Честно казано вече очаквам хубави неща да започнат да се случват при вас и чакам да споделиш. Предполагам, че и ти ги чакаш вече с нетърпение и искаш да свърши поредицата от неприятности. Кураж и сила ти пожелавам!

Вер, ама и твоята госпожица си я бива. Евала, да я пази в устата си :1062 :1062 голяма е скица и голям образ. Четох, а и гледахснимки от велопоходите ви и бих искала да те попитам - твоят мъж и той ли кара? Не си споделяла тук нищо за неговото възстановяване от много отдавна и много бих се радвала да споделиш как сте и как успяхте да напреднете в лечението и възстановяването му.

Еми, хубава новина за това, че ще си купувате жилище! Радвам се да го чуя, защото това означава, че сте преодолели една голяма пречка, която преди стоеше между теб и мъжа ти по отношение на жилището. Надявам се вашите отношения да са добре и да се чувстваш спокойна и щастлива. Жалко е че ти е толкова натоварена работата, защото ти си чувствителна жена и ги изживяваш много неща. Пожелавам ти хубаво да си починеш на морето и да изкарате страхотно.

Клео и на теб приятна почивка в Гърция! ДА разказваш после насъбраните положителни емоции и преживявания.

Елисче, честито завършване на Анджи! Нека попътен вятър я следва в следващата стъпка от образователната ни система. Снимката наистина излиза много мъничка, а бих искала да успея да я видя в по-голям размер.

Фюта, като прочетох за 10-те кг. ягоди и като си ги представям колко са сладки и ми идва да ти дойда на гости да си похапна :221 :221 Дано да не си затрупвана много много с работа! Честито и за щорите, а скоро ще си имаш и хубав балкон.

Бъни, жалко че ви е хванал всички този стомашен вирус. Надявам се бързо да се възстановите всички, че доста изтощават подобни вируси. Дано следващите ви нощи да са по-спокойни и да успеете да си починете всички.

Дани, успех на Мария и дано всичко покрай матурата и оценките и избора на училище мине без много нерви и напрежение и всичко бъде наред. Пожелавам ви да влезне там, където я влече или пък където вие искате тя да учи. Аз лично нямам отзиви за въпросното училище, но и щеше да бъде странно да имам, като се замисля. :221 :221

По отношение на подаръците за учителките - явно тук сме се събрали по-различно мислещи хора, защото и за мен е странно да се подаряват подаръци като парфюми и други материални тъпотии, а камо ли пък пари в пликче...егати обидатата честно, въпреки че хората най-вероятно имат нужда от пари, то кой ли няма...после обаче, защо децата ни са с погрешни разбирания и защо не се радват на разни дребни жестове...ужас! Честно казано, аз не знам как моите деца ще виерят в такава обстановка, но пък хубавото е че това ми е малко по-далечно като проблем, с който ще се сблъскам.

Благодаря за поздравите за именния ми ден. С малко голямо закъснение, но аз ги прочетох още тогава! Нека всички прекрасни пожелания да ви се връщат стократно на всички!
Аз съм добре, напоследък е доста кротко и спокойно около мен. Занимавах се да подготвям няколко картички за рожденни дни на близки хора и накрая резултатите се получиха страхотни, много съм доволна. Уикендите гледаме да правим дълги дълги разходки из града, но понеже не обичам лудницата и гледаме много много да не се мотаем по парковете, където има скупчване на хора. Този уикенд направихме единия ден 10 км преход, а другия ден 14 км преход, от който доста каталясах честно казано. В общи линии май друго друго интересно покрай мен няма.
Честит празник на всички малки, че и на големите също! Нека детското в нас никога не умира и никога не го забравяме или подтискаме! Нека да намираме начини да се забавляваме повече и да намираме повече хубави неща в ежедневието ни!
Ver

Мнение от Ver »

Честит празник на всички, които се чувстват деца!
Аз си купух подарък :222
Тениска с миньончета :1062
Любими са ми :)

[img]http://www.az-deteto.bg/UserFiles/image ... iginal.jpg[/img]

Ели, какво да ти кажа :)
Явор, сигурно едва ли ще се възтанови напълно.
Но, да. Караме заедно :)
Леки теренчета. Не повече от 15 км.
Без носене, без бутане, без раница.
Тичането го е забравил като занимание.
Ходенето е ОК, само да не е много,
да не е стръмно и да е без багаж :)
Благодар, че попита :923

Аз съм щастлива :)
Прекарваме доста време заедно :)
Станахме спецове, по минералните бани :1062

:942
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честит 1 юни от слънчева и приветлива Гърция :954 :954 :954
Плажът и морето са екстра, студиото - също, много сме доволни и си изкарваме повече от добре!
Разбираме се с другите семейства, децата играят на воля на двора. Събираме впечатления, спомени и тен. Снимаме се, за да може винаги да се пренесем тук после.
На всички ви желая здраве и положителни емоции!
Радвам се на включването на Еми и на Елито, липсвахте ми.
Ани, леко и бързо възстановяване, и да няма повече болка!
Цвети, как си, мила?
Хайде, доскоро ви, че компанията ме чака!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Хистологията на мама излезе и резултатите са добри :954 Ракът е бил съвсем в начален стадий и няма да се наложи никаква терапия (химио/лъче).Много съм щастлива :954 :954 :954
Деси, хубаво да си изкарате.
Елис, как си на новата работа?
Ели, хубаво е понякога нищо да не се случва покрай теб.Лично аз имам нужда от такива моменти.наслаждавай им се.
Вер, хубава разходка сте си спретнали.Но в крайна сметка не разбрах обичате ли гевречета :1062
Еми, пожелавам да си намерите жилището, което да ви пасне от всички гледни точки.
Бъни, оправихте ли се?
Чери, :940 :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

cvety_rz написа:Хистологията на мама излезе и резултатите са добри :954 Ракът е бил съвсем в начален стадий и няма да се наложи никаква терапия (химио/лъче).Много съм щастлива :954 :954 :954
:922
cvety_rz написа:Вер, хубава разходка сте си спретнали.Но в крайна сметка не разбрах обичате ли гевречета :1062
:221 Много.
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет,

Вер, това което описваш за това какво прави Явор сега и като си спомня какво споделяше преди няколко месеца - честно казано сте постигнали огромен огромен напредък. Това не е изобщо за подценяване и трябва да се радвате и да сте щастливи от този факт. Това, което описваш без тежести и голямо натоварване са подробности, които даже не са толкова важни... по важното е че той е на крака и може да правите любимите си неща заедно.

Цвети, много се радвам да чуя, че имате добри вести по отношение на напредналостта на заболяването. Дано всичко и занапред да е добре и ви пожелавам сила и воля да търсите начини да подържате добро здраве - както майка ти, така и цялото семейство. Това си е една борба дет се вика наистина за цял живот, защото се отразява пряко върху качеството ни на живот. Дано намерите начините за вас, които да ви дават добро здраве и спокойствие за всички.

Снощи слушах един онлайн семинар на Наталия Кобилкина...беше интересно, въпреки че пак нищо ново не чух за себе си, но пък се мотивирах да започна да работя по въпросите за развиване на определени качества в себе си, които ще помогнат да се случи промяната, която искам да постигна.. и тя е цялостна промяна в нещата, които ми се случват, начина по който се чувствам, нещата, които получавам... Как точно ще направя промените, все още не ми е много ясна концепцията, но лека по лека ще започна да правя разни практики. Такива практики за развиване на женското в нас има много в книгите на Лариса Ренар и те наистина са много хубави, стига човек да ги прилага активно, целево и за дълъг период от време. Жалко, че хубавите неща стават бавно, а как ми се иска всичко да стане на мига, не е истина :221 :221
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, щастлива съм заедно с теб!

Елито, и аз съм нетърпелива за някои неща в живота си. Но явно такъв е Пътят. Всяко нещо с времето си.

Целувки от мен! Сега се връщам на плажа. Чааао!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Cveti, МНОГО ХУБАВА НОВИНАААА<БРАВОООО!!!!!!!!!!!! РАДВАМ СЕ !!!! БРАВО ! ДА забравите всичко скоро и да сте щастливи!!!!!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цвети, едва ли можех да си пожелая да прочета нещо по-хубаво! Не са ми достатъчни думите, които в момента са в главата ми, за да опиша каквото чувствам :954 :954 ...... Желая ти една дълга и заслужена почивка..... и никога повече да не се връщаш към изминалия месец май. :923 :923 :923

Верче, мислех си и аз наскоро да те питам как са нещата с Явор........ но така и не се реших. Ала не мога да не отбележа, че се радвам много на това, което сте постигнали до момента. Дори и така да останат нещата с неговото възстановяване, то е едно голямо изправяне от пълен нокдаун....... Не мога да си спомня за момент от моя живот, в който да съм преживяла нещо подобно, така че ми е трудно да кажа, че знам какво ви е..... Но като знам колко много обичам да се движа и да не завися от никого, то със сигурност чувствам поне малко радостта ви. :954

Деси, друго си е гръцкото море, нали така?! :222 Няма как да го сравня с нашето и да дам преимущество на Черноморието ни... за съжаление. Но в момента пътувам точно за там - за Китен..... това е част от планираната ми отпуска за този месец като придружител на Бели на нейния спортен лагер. Кой да предположи, че ще го направя само 4 дена след операцията на китката и с една подута и безформена предмишница..... :1139 :1139 Но това е!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено