ФОРУМНА СРЕЩА, 14 юни - неделя

Свобода на словото
Аватар
metsababa
Site Admin

ФОРУМНА СРЕЩА, 14 юни - неделя

Мнение от metsababa »

Здравейте, бандата. Време е да се повидим викам аз :1062 :1062 . И за целта викам сбор за утре, неделя - 14 юни. Часът е 18.30 часа. Мястото - не е съвсем уточнено, но засега е ресторант МОТО - вижте къде е. Следете темата за евентуални промени. Или пък ми се обадете по телефона. :954

Айде - до утре.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: ФОРУМНА СРЕЩА, 14 юни - неделя

Мнение от cchery »

Потвърждавам резервацията за довечера - ресторант МОТО (вижте адреса от горния постинг), 18.30 часа на името на Анелия Донева. т.е. аз :) . Масата ни е в градината - вземете си нещо връхно за обличане. Резервацията е за 6 човека - колкото ми потвърдиха дотук. Ако още някой се престраши :1062 , ще е добре дошъл, и съм сигурна, че ще му намерим място. :222
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: ФОРУМНА СРЕЩА, 14 юни - неделя

Мнение от Kleo »

Язък! :126 Чак сега виждам темата. Иначе щях да дойда. Кои бяхте? :922 Сигурна съм, че сте изкарали повече от добре :1211 Иначе вчера изобщо не ми се прибираше вкъщи след консултацията. В 17.35 бях фрий и ми се стоеше още навън, бях в района на НДК. Какво да се прави? Следващият път! П.П. А кога ли ще е той? Липсвате миии...
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Публикувай отговор