Добро утрооооооооооооооо..........
Деси, днес настроението и мислите ми са същите като вчера...... но убий ме и пак няма да мога с точност да ти напиша защо е така.

Просто се чувствам добре....... не искам да му диря причината. Днес навън е буря и поради това и в главата ми е буря.... както може би знаете, вестибуларът ми е леко разцентрован (то има ли нещо в мен дето да не е

), та леко ми е въртежно на главата, но пак се чувствам добре.... с настроение, с желание, искам да ми се случи нещо и аз да направя нещо за някого...... Странна история е това света, хората и природата - много хора се мъчат да ме убедят, че ако имам лоши, негативни и депресивни мисли, то веднага ще привлека нещастието, за което мисля, върху си....... Оки, ама като е обратното, както е в момента?! Като си мисля за слънце, любов, закачки, приятни разговори, срещи, погледи, що нищо не привличам, бре......

........ Аааааа, ми не е честно..... Айде дано, дай Боже...... трябва да има някакво равновесие вече :lol: .
Днес е Денят на Освобождението

...... днес захвърлих теглото на превръзките и гипса...... От днес вече съм със свободна лява ръка

ииии чак ми е некомфортно - чудя се какво да й сложа

. Неделя махнахме конците и сега всичко е в ръцете на природата и биологията...... и в моята дясна ръка

... Става въпрос за раздвиждването. Което дотук върви доста ускорено и вкарва лек ужас в лекуващия ме лекар, защото аз буквално не се спирам, а той се притеснява, че ще прецакам хубавата операция. Е, имам новина за него - ще направя всичко по силите ми, подобно прецакване да не се случва.... А вместо него, след 2 седмици, когато ми е контролния преглед, да имам една лява ръка във вид, равняващ се на 80% от това, което е било ...... дай Боже!
Цони, и на мен ми стана тъжно от описанието, което си направила на вашето училище

... напомня ми нашата детска стая от миналото лято, когато децата заминаха в Пловдив. Така подредена, така чиста, така светеща...................... И ..... КАКВО ОТ ТОВА?! КОГАТО Е ПРАЗНА....

Що се отнася до ваканцията на Кеми в Провадия - наистина мисли за това с идеята, че за нея самата е добре - ще общува с баба си и дядо си, с леля си, братовчедите - нейното семейство, което не вижда често. Ще е на съвсем ново място, което е добре за детската фантазия, мироглед и емоции...... Т.е. мисли си за ползите от всичко това, което сте й предоставили. Сигурна съм, че ще понесеш по-лесно раздялата!
Елисче, радвам се, че вече общуваш по различен начин, че си напуснала "паралелната Вселена"..... ти си млад, образован човек и имаш нужда от подходящата среда.
Друго какво да ви кажа, момичета?! Днес пак ще ходя до офиса, че от вчера ми останаха задачки.... но не ми е хич натоварено. Ще си тренирам, ще чакам да ми се обадят от сервиза за колата, почвам да подготвям бавно и морето...... и въобще.... някакси светът почна да се върти отново нормално

.
Хайде, ваш ред е да упоменете нещо от ежедневието си тук

.