И то не защото казва една стандартна истина - за това, че човек се учи винаги. А защото си го претворила в реалност. Признавам си без бой - това, което си стартирала на 11 февруари тази година, аз категорично не мога да го направя. Първо, защото не знам какво точно да огранича, за да подобря метамолизма си. Второ, защото не мога сама да си съставя режим. И трето - защото няма да го спазвам. При теб се е получило и е проработило, за коетоБъни написа:И изобщо, научих много неща - от вас, от Руми също и вярвам, че вече се справям по-добре. Вярно било, че човек се учи докато е жив!![]()

После - ти наистина имаше затруднения с това да тренираш редовно. Или пък да бягаш. Това - в началото. Сега - нещо повече - имаш колело, което ползваш. Изпълняваш тренировки редовно, че даже ги и усложняваш. Направила си огромна крачка напред - към онова, което искаш и търсиш. А може би крачката е и към теб самата!

Харесва ми много и това:
Вярвай ми, това е сигурно и най-хубавата част от промяната ти. Познавам хора, които се вманиачават на тази тема. И бъди сигурна - те не са щастливи. При тях успехите са точно както при анорексията - нещо, което не осъзнават, не виждат и не регистрират, и повод да продължават да се вманичават на темата. Радвам се, че това не важи за теб и ти пожелавам никога да не е валидно!!!Бъни написа: Може би тук някъде е момента да кажа, че не съм си забранявала абсолютно нищо на 100%. Като ми се дояде хляб си хапвам, като ми се прииска сладко - също. По-скоро внимавам с количеството.
...............................................................
Не съм очарована от този факт, но не се вманиачавам в някакви конкретни часове. Все пак е временно, скоро нещата пак ще вкязат в познатите коловози.
Страхотна ти е промяната, Бъни! Този подфорум беше създаден именно за това - да ни изправи "до стената" и да видим себе си! Сами да се притиснем и да разберем, че всичко зависи от нас! Само ние можем да управляваме живота си!!! Продължавай все така!