Много, много, много се радвам, че нещата при теб са се развили по по-добрия начин!
Е, поне малко "си го върнах" за сълзетворенето, което пък ми причини разговора ни от вчера следобед :lol: :lol: . Това в кръга на шегата.... Цвет, вярвай ми, отдавна не бях се радвала толкова много! Благодаря за хубавите думи, които си ми написала... Аз просто няма да спра да повтарям, че за мен най-важни са хората!!! ХОРАТА!!!! Чудех се и не ми даваше покой мисълта с какво сърце си оставила за пореден път Калинчето, Симчо и Рая и си поела към София по болници... Не можех просто да се примиря с това. Даже и мен почна да ме боли по главата и да ми се появяват някакви нещаcvety_rz написа:Една сълза се търкулна по бузата от благодарност....
Това го каза вчера и Силвето..... Така че думите за ЧОВЕЦИТЕ.... са за всички ни!!!!Kleo написа:.......... нямах нужната информация така или иначе, но знай, че винаги, винаги, винаги можеш да разчиташ и на мен, ако се наложи, каквото и да е![]()
Ех, и на мен щеше да ми е хубаво да съм гвоздеят на вечерта, но моят работният.....Как ли не го примамвах.Имаше къде да спим, щяхме да се поразходим а за днес му предложих да ме "качи" на Витоша, но ми отказа.Да откажеш на жена да я "качиш" не е добра идеяcchery написа: Това го каза вчера и Силвето..... Така че думите за ЧОВЕЦИТЕ.... са за всички ни!!!!Аз много исках нашата Цвети да е гост-звездата на срещата ни вечерта
![]()
, но.... не ми стана мъчно, че не се получи!!! Защото знаех, че се прибира вкъщи с огромна радост, за да продължи живота, който е за живеене и щастие!!!!
Привет, Бобиbobichan написа:Момичета,![]()
![]()
![]()
не съм минавала от много време да ви нагледам. Много задачи - разкъсвам се!
Цветииии, кураж мила и за протокола - много съжалявам, че нямах възможност да се запозная с теб снощи! Надявам се скоро да поправим тази грешка!
Целувки!
И наздраве - днес си регистрирах фирмата за кетъринг! Голям ден!