ГОДИШНА ФОРУМНА среща - август 2015!

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: ГОДИШНА ФОРУМНА среща - август 2015!

Мнение от Kleo »

Ql4e ZLAto написа:
cchery написа:Вас двечките, Фют и Ели, .... поставям си лична мисия - следващия път да ви докарам на форумната среща!!!! Ще ме оставите ли да се проваля?!?!?!?!?!?!? :!: :!: :!: :1058 :D
Аз съм плътно с тебе, Черита! Можеш да разчиташшш .... :1058 :D Крайно време е!!! :524
Има и още мецанки, които трябва да бъдат "докарани" де .... :222
И аз се включвам на 100% в мисията, заедно с Черита и Златцето :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

Ах ще ме уморите да знаете :221 :221 :221
докато се опитвате да прокарате идейките си, можетете особено пък вие Чери, Деси и Силвето да се задоволите със Софийските ни срещички, които се провеждат сравнително честичко...ама на не идвате всички, какво ми се правите на защипани госпоици :1069 :1069 :1069
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аааа, не така, не така!
Друго си е в Черни вит пък!
На планина и чист въздух, ммм, екстра!

Просто кажи, че ще дойдеш следващият път и толкоз, какво толкова :plezya se :329 :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа: ... за цели 2 дена забравих работата си, грижите, обучението и тревогите, говори само по себе си какъв заряд носи едно такова събиране! БЛАГОДАРЯ ВИ! :922

Линк към целия албум със снимки
И аз БЛАГОДАРЯ на всички ви!!! :923 :923 :923 Черита, мерси за снимковия материал! Изглеждаме супер, и ние, и децата, и природата! Беше просто супер всичко! :954
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Привеееееет!
Мили момичета, много, много, ама изключително много ми липсвате вече ....
БЛАГОДАРЯ ви от сърце за прекрасната и наситена с емоции среща!
Чери, наистина само ти можеш по такъв прекрасен начин да опишеш преживяното!
Явно доста сме поизпуснали с дегустациите, но догодина ще наваксаме :D .
:923 :922 :922 за всички ви!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа: После и потичахме малко...е някои и повече :lol: И в този ред на мисли да благодаря на Ани, че по никакъв начин не ме накара да се чувствам зле, че на връщане не издържах и си повървяхме.
Ха, Цвети, ние си бяхме обещали нещо - чисто и просто да се забавляваме! :954 :954 :954 Дали и колко повече от това мога да тичам, едва ли щеше да ми даде същото удоволствие както това да вървим заедно, да говорим, да се дивим на красотата на Черни Вит... :329 А ти, ти се справяш..... ти си просто.... това, което ми разказа за тези 2 дена за теб, за препятствията през последните 2 години..... не познавам такъв човек!!!! И при все това онова, на което най-много ти се възхищавам, е желанието и хъса, които проявяваш за спортуване!!! Невероятно е..... вярвай ми, ...... знаеш колко по-лесно е да яхнеш оправданията и да се размяташ като мустанг на полето на вечното и опротивялото ми до гадене "Нямам време!" ....... кето се транслира чисто и просто като "Нямам желание!"....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

Много добре казано , Чери :)

Цвети е Голяма :923
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:
cvety_rz написа: После и потичахме малко...е някои и повече :lol: И в този ред на мисли да благодаря на Ани, че по никакъв начин не ме накара да се чувствам зле, че на връщане не издържах и си повървяхме.
Ха, Цвети, ние си бяхме обещали нещо - чисто и просто да се забавляваме! :954 :954 :954 Дали и колко повече от това мога да тичам, едва ли щеше да ми даде същото удоволствие както това да вървим заедно, да говорим, да се дивим на красотата на Черни Вит... :329 А ти, ти се справяш..... ти си просто.... това, което ми разказа за тези 2 дена за теб, за препятствията през последните 2 години..... не познавам такъв човек!!!! И при все това онова, на което най-много ти се възхищавам, е желанието и хъса, които проявяваш за спортуване!!! Невероятно е..... вярвай ми, ...... знаеш колко по-лесно е да яхнеш оправданията и да се размяташ като мустанг на полето на вечното и опротивялото ми до гадене "Нямам време!" ....... кето се транслира чисто и просто като "Нямам желание!"....
Чери, Вер, разплакахте ме.Опитвам се и няма да се оставя на течението.Пък и имам вас :922 Хора, които ме разбират и подкрепят.Какво му трябва повече на човек :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, :922 :922 :922
Вчера вечерта сефтосахме меда от вас! Ммм, невероятен е!
Мацнахме си по филийка с Хри за десерт. Е няма такава вкусна сладост ти казвам!
Браво, браво и пак браво!!! Имам снимки и аз. Скоро ще гледам да ги сваля и да дам линкче към тях.
И си запазих сладкото пъстро картонче, което си направила ти самата. Пазя си и кръглите сувенирчета от Цони за Черни Вит.
Ако щете вярвайте, вече си мечтая за следващата ни сбирка някъде...
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[img]http://mw2.google.com/mw-panoramio/phot ... 419628.jpg[/img]

Ей сега ще сваля мойте снимки от форумната среща и ще ги споделя с вас, момичета!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Публикувай отговор