Фестивал на балканската скара 17-20.09 - Северен парк

Свобода на словото
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Фестивал на балканската скара 17-20.09 - Северен парк

Мнение от cchery »

SofiaМezi е събитие, което обединява в себе си трите съставки на балканския дух, музиката, танците и вкусната храна, като добавя 4та обичана от всички съставка - студената бира.

В рамките на 4 фестивални дни на територията на реновирания Северен парк в един от най- големите квартали на София - кв.Надежда, ще можете да се докоснете до духа на балканите чрез мини пътешествие в света на балканската музика и кухня. Ежедневно безплатно забавление за всички от 10 ч. до 22 ч. Ежедневни игри и надпревари за възрастни с вкусни подаръци, тематични танцови уъркшопа за деца всеки ден, в които чрез танци и игра малчуганите ще се докоснат до балканската култура и двучасови концерти всяка вечер от 8 до 10 ще са забвните допълнения към основния аргумент да ни посетите, а имено:

вкусна балканска скара и бира от Балканите.

И още...

Вход совбоден
работно време: 10:00-22:00
за участие като изложител или скара: 0887058539
office@smm.bg
  • над 100 безплатни бири
  • над 100 подаръка
  • 4 Балкански концерта Гъмзата & GBS Гъмзата Брас Шоу ; легендата Бобан Здравкович, Ъндърграунд трубачите Донжа; гръцката група Медуза и българо - румънската група Румънеца и Енчев
  • 4 танцови уъркшопа
  • над 6 балкански скари - България/Сърбия/Турция/Гърция/Албания/Македония
  • 4 турнира по табла с 4 табли и 4 бутилки Plomari за победителите
  • над 20 часа музика/ детски изпълнители, състави и танцови формации от квартал Надежда Връбница и Двореца на децата /
  • 4 подаръка от Милан Камп и подарък детски екип на Милан
  • турнир по канадска борба
Обновения Северен Парк начало: деня на София 17-20 Септември
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

ПРОГРАМАТА ЗА ДЕН 1

Мнение от cchery »

Изображение

Аз и Бела ще сме там :954 - предполагам към 18 - 18.30 часа. А ако Момчил и Коко идват с нас, значи към 19 часа. Ще се радвам да видя всеки, който прояви интерес. :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

danid
Философска система

Re: Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Мнение от danid »

Извинявайте, че не съм видяла навреме въпросите за събитията в Северен парк. Ние ще играем между 19,00 и 20,00 часа, веднага след това е и официалното откриване. Иначе програмата започва и по-рано. Във всеки от дните има и турнири по табта, уроци по танци и т.н. Днес е нещо като БГ ден, утре гръцки, събота сръбски, а неделя румънски, но дали само за програмата важи това нямам идея.

Ако сте там ми се обадете, ние сме с червени туники и оранж китки в косите. Някъде около камиона ще сме. Там ще е сцената. Изчезвам, че не си знам едното хоро още и трябва да го науча от един запис :221. Мими ще играе с ансамбъла. Между 19 и 19,50 са само на нашата хореографка групи. Стискайте палци, че са все нови хора, дето са вземали, докато аз се правих на ученичка миналата година и сега нито английски, нито хората са ми като хората :328
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Ver

Re: Фестивал на балканската скара 17-20.09 - Северен парк

Мнение от Ver »

Моите хора са там, аз нямах сили днес за замъкна.
Явор ще си пробва новия обектив :)
Може пък и да се видите :1062
Изобщо не ми се ходеше в калабалъка ...
Дори си помислих да тичам и си представих хората
и ми се оттича :222
Бъгясала съм ... пак :1062
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Верка, въобще не съжалявай, че не дойде. Аз, дето обичам лудницата, снощи почти буквално избягах обратно към Младост :plezya se . Толкова много хора, както и десетки сергии за храна и питиета на много малко място, отдавна не бях виждала! :1215 :1215 :1215

В крайна сметка с Бели се наредихме на една опашка, където след около половин час успяхме да си купим плескавица и пържола, но се оказа, че ако искаме вода и бира към тях, трябва да се наредим на съседната опашка, т.к. сергиите са разделени само за питиета и само за храна :1210 :1210 :1210 . Ние хапнахме набързо и си тръгнахме, за да може да купя поне вода на Бели от магазина в близката бензиностанция. :plezya se

С Дани се видяхме много набързо. Беше напълно невъзможно да видя тяхното участие.... С Деси просто се чухме. Единствено успях да се видя с моята приятелка и съученичка от Горна, която живее наблизо..., но при все останах разочарована както от събитието, така и от организацията и като цяло загубата на каквато и да е идея.

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И аз също :oops:

Иначе подобен шум, гъчканица от хора, скара, дим имаше и на Рожен това лято. Та скоро ми се случи подобно преживяване. Ама там поне бях в планината, доколкото тук...

Ето още малко инфо, за тези, които се интересуват от програмата на събитието
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Публикувай отговор