cchery написа:
И за мен 15 септември е много празничен ден. Много специален. Тържествен. Свързан с вълнение. Особено вълнение. И трепет, който усещам в стомаха. Моите деца минаха през етапа на първолака, но и вчера се просълзих при вида на малките изплашени муцунки, каквито представляваха редиците на първи клас.
Бъни, жалко е, от позицията на българин

, че в Испания нямате тези емоции. И при все това, нямах възможност по-рано да пожелая успех на Гого, а на Марти - безболезнена адаптация!!! А ти.. ти...... да се чувстваш все по-свободна и щастлива с ежедневието, което имаш!
С не малко закъснение (за което се извинявам) благодаря за пожелянията!
С Гого няма проблеми, той е голям и си е свикнал, само да видим как ще върви с ученето тази година, че вече ще навлизат в дълбокото. :lol:
Марти свиква полека лека. За сега още го водя за по 2 часа на ден! Голяма адаптация , голямо нещо! Но има няколко плачещи деца, особено едно от всичките - направо бие рекорди по истерия

и той като ги вижда, явно се обърква и има моменти в които трудно влиза в сградата. Но след това всичко е наред. Дори учителката вече го похвали, че рисува много добре за 3 годишен!
Жалко е наистина за липсата на каквато и да е тържественост по случай първия учебен ден, но какво да се прави! Вече свикваме. Аз все пак се старая да правя някакви дребни нещица , благодарение на които децата да усещат, че този ден е малко по-специален!
А за моето ежедневие какво да кажа: истината е, че нямам търпение да получа

няколко свободни часа!!! Дори да звучи грубо, но е така! Вече дори имам планове как точно да си подредя нещата за деня, за да мога да се възползвам максимално. Едно от нещата, които искам най-много е да се "завърна" към редовните тренировки!
Освен това започнах и да си търся работа за няколко часа на ден, така че ако имам късмет и излезе нещо, то пак ще си остана без свободно време, но какво да се прави?!?!
Хубави новини за очите на Коки! Дано не се налага да слага очила!
Деси, и при теб хубави резултати от изследването, радвам се!
Елис, абе много си ранобудна в събота сутрин!!! Аз съботите и неделите ги чакам с такова нетърпение , за да поспя малко повече....
Много се радвам за Анджи, дано винаги ходи с огромно желание на училище! А Ивето как е, започна ли детска?
Аз мога да се похваля още , че котешкото ни семейство изведнъж от 4 се увеличи на 8 члена!:221 Новите попълнения са много сладки! А децата си умират от кеф!
Вчера успях да отделя време и да си набера и шипки за чай през зимата. А при нас вече се и усети първия зимен полъх.... Миналата седмица извадих зимните якета! Сега се позатопли малко, но не е както беше! Така, че наслаждавайте се на топлото време дето е в България и заради мен! :lol:
Забравих да се похваля и с новата ми придобивка - мобилен телефон! Не съм искала да сменям стария, но се наложи, след като Марти ми го счупи. Изкарах 4 дена без телефон и честно - сама се изнанадах от това колко много съм свикнала с това устройство!!! Липсваше ми много! Почувствах се като зависима и това изобщо не ми хареса...