Бъни написа:Чери, а ти какво направи, "изкуши" ли се с новата програма на Руми...?
ellyto написа:Чери, направи ли нещо от новата програма?
Ще ви кажа, ама не ми се карайте

.... да, изкуших се и още как. Вчера и днес си направих тренировките като от днес отчитам и 9 км крос

. И веднага ще обясня защо тренирах. Програмата за тази седмица първоначално беше да тичам понеделник, вторник и сряда! И само това - без тренировки. Но вчера сутринта валеше и нямаше как да тичам. Отделно съм в МЦ и последните 2 месеца, когато бягам неразположена, се подсичам много сериозно от превръзките.

Затова, за да не изпусна вчерашния ден без някаква тренировка и поради дъжда, тренирах с Руми. Що се отнася до днес... вече можеше да се тича и за съжаление пак се подсякох

. А тренировката я направих, т.к.
fit30 е разпределена седмично така (за 5 дена от седмицата) - тренировка за горна част (ГЧ), тренировка за долна част (ДЧ), тренировка за горна част (ГЧ), тренировка за долна част (ДЧ), HIIT. Та чисто и просто исках да пробвам по 1 тренировка както за горна, така и за долна част.
Утре.... ако се чувствам ок - 1 тичане. И с това приключва всичко за тази седмица. А пък неделята..... не знам. Вчера разгледах маршрута... честно да си призная - мааааалко се поуплаших

.... В смисъл - добре познат ми е - карала съм колата много пъти по него. Вече 7-а седмица тичам по 9 км, т.е.... това разстояние мога спокойно да го мина. Като разстояние. Но маршрутът ще е чисто нов.... отделно от това ще има и други хора.... Не знам - ще тичам и ще видя!
Ели, това упражнение от видеото по-горе аз не знам дали ще мога да го изпълня по 30 пъти....

... Трудничко ми се вижда.
Бъни, 3 тренировки седмично са повече от супер. Въобще не си мисли, че не правиш нищо... Аз също съм ги намалила последните седмици. Има моменти в живота ни, когато приоритетите са с друг фокус. Каквото - такова.
Деси, да не си лепнала някое вирусче на чистия въздух в Дряново?!