Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавление!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавлен

Мнение от Kleo »

ТИ СИ НАШАТА ГОРДОСТ, ЦВЕТ :326
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Уф, у нас е страшно покрай ремонта на кухнята.... Няма какво да се яде, няма какво да се пие, мъжа ми е на ръба на нервна криза, не се говори с него. Но се надявам утре вечерта всичко да е минало и все още някой от нас да не е подал молба за развод :plezya se !
danid
Философска система

Мнение от danid »

Така е, Вер, със сигурност на ръката ми изобщо не и се ходи на работа. Събота ме наболява малко, неделя хич и ето тази сутрин още от къщи ме заболя :221

Вчера 3 пъти напомних, тази сутрин 2 и когато в 8,50 звъннах се оказа, че не си е взела картата за градски и запъхтяна се връщаше от метрото... Мислех да я подсетя да си вземе билет, но как иначе ще се сети следващия път... На кой свят са тези деца нямам идея... Ученето продължава и все ходи след мен да я изпитвам. Май ще карам 8 клас тази година. Дано поне науча английския веднъж и завинаги :221

Навиваме малкия за танци, но все се измъква малкото магаре. Дано днес кака му го излъже, да видим ще има ли ефект и дали ще му е интересно. Има нова група с такива като него, дано му хареса. Толкова са сладки на концертите точно тези малките. Аз съм доста по-редовна тази година, но ефекти засега няма много. Още пообърквам новите хорца и си седя и на пейката част от времето, пък килата изобщо не мърдат, поне не надолу, но ще се получи с постоянство.

Декс, да покажеш кухня после. Котето не се ли появи?

Цвети, нещо съм изпуснала около теб май. Я ме подсетете с това за Руми.

Гроздоберачката, как е? В София ли си вече?
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

ДаниД, и аз понякога се чудя на кой свят са децата :1044 Преди няколко дни Алекс пък си забрави ключовете за вкъщи :plezya se Между другото, понеже го бях питала сутринта дали си ги е взел, а мъжът ми не беше в София, родителството реши да наложи леко наказание на детето, белким си вземе поука занапред :1044
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте и от мен!!! Ей, ако ви разкажа каква развъртяна събота и неделя имах, направо..... ще пиша до края на работното време :lol: :lol: .

Директно на въпроса - какво им става на тези деца?!?! Включвам се веднага с пресни Константинови изпълнения. Вече съм писала, но да се повторя :lol: - за подготовката си за ВО в края на тази учебна година, той ходи на частни уроци по БЕЛ и Математика. Съответно - разбрахме се с учителите да плащаме всеки час. При положение, че сме му оставали парите предварително, и особено предвид факта, че учителят по математика идва вкъщи, познайте дали Коко им е платил?!?! :126 :126 На нито един от двамата - и това са още първите му часове с тях....... Много, много ме е яд.... ама много!!! Специално за парите аз държа да съм изрядна и когато някой направи такъв магарешки номер, не мога да се събера в кожата си....

Искам и да се похваля - събота спах до 10 часа!!!!! :1216 :1216 :1216 ..... Това не го направих цяло лято!!!!!! Но явно умората вече ме наляга - какво да се прави?! После обаче сънят ми се разтопи из плеядата задължения - и за огромно мое съжаление нито Коко, нито Бела си написаха всичките домашни в съботния предиобед. Излязохме и отидохме до Националния стадион да си вземем номерата за маратона, след което слязохме директно на станция Бизнес парк, т.к. си бяхме купили билети за кино - гледахме "Марсианеца". И двамата с Момчил сме чели книгата и сме единодушно на мнение, че е една от най-добрите фантастики. Филмът..... е.... той си е филм :1062 . Но не мога да бъда разочарована.. видях с очите си онова, което през цялото време, докато четях книгата, само съм си представяла. Макар че.. аз бих направила една трилогия по тази книга - има доста много материал в нея. Но пък.. коя ли съм аз?! При положение, че всички издателства са отказали на автора й да я публикуват, и той я пуска безплатно в Интенет и само срещу 0,99 цента във формат за Киндъл.... а сега Холивуд я филмира, можеше да се направи нещо повече. На децата им хареса.

След киното се прибрахме пеша у дома като минахме да си вземем пици - класика от студентските ни години. :1062

Вчера - с Момчил станахме още в 8 часа. Пихме по кафе, хапнахме малко фурми с кашу ииииии на метрото. С него се озовахме на Националния стадион, където си беше малко стълпотворение от хора. Имаше журналисти, имаше зяпачи, но и...... абсолютни професионални атлети!!!! Това последното е без съмнение, т.к. маратонската дължина е част от националния шампионат на България по маратонско бягане. Видяхме доста чернокожи бегачи - от онези с издължените тела и тънките крачета :1062 , имаше сърби, македонци, немска и английска реч.... Въобще - пъстра палитра!

Аз се чувствах много добре през цялото време на 8-километровата дистанция. Късно снощи публикуваха класирането - аз съм на 162-о място от общо 374 участници, 362 от които финиширали. :326 :326 Сама си ръкопляскам, щото си е бая постижение това.... Днес отново прегледах подробно списъка с крайното класиране. От жените съм на 33 място като от всички тези 33 дами, точно 3 са по-възрастни от мен, т.е. аз съм четвърта в моята възрастова категория..... :1139 :1139 :1139 .... Но пък едната по-голяма от мен дама е набор 1955 година :222 , така че.... Има и 8 жени (от тези 33 преди мен), които не са си дали годината на раждането.

И така - прибрахме се в Младост и веднага отидох да закарам Коко на техния стадион, т.к. след час и нещо им предстоеше редовна среща от шампионата в тяхната възрастова група. Прибрах се, изкъпах се...., почнахме да пишем преразказ с Бела и почти веднага стана време да тръгваме за мача на Коко..... Те паднаха доста и Коската се разплака :???: .

Айде пак обратно у дома, за да излезем точно след час с Бели да я карам на нейната тренировка :1069 . Оставих я в Мусагеница и се опънах да пазарувам в Лидъл и после в един китайски магазин, за да купя на Коко дънки. Всичко щеше да е наред, ако единият чифт не му беше малък :126 :126 . Айде пак обратно до китаеца да заменя дънките с по-големи, после директно до Мусагеница да прибера Бела..... направо се разчекнах от търчане напред-назад. А така исках да си поспя..... За съжаление Бела имаше да пише доста домашни и направо ми беше жал за нея, та седнах да й помагам и да стане по-бързо.... Ама "бързото" свърши в 20,30 часа....... :???: :???: :???: ..... Не знам, обаче много ми дойде вчерашния ден...... Но поне пък вече е в историята........ :221

И днес с нови сили!!!!

Декс, давай снимки на новата кухня!!!! :954 :954 А молбата за развод нека си остане само на чернова :D ..... За една кухня не си заслужава - нека да е нещо по-мащабно :955 :955 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Миналата година даваха маратона по ТВ, надявах се и тази, защото от наше село има едни деца, които идват. Павел Танковски е от тях - 8 км. Сега ще потърся и другите.

Браво на теб ЧЕри, кога ли и аз ще започна да си движа повече д....то...
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Браво,Чери.Наистина страхотно постижение,а вчера като гледах репортажите все си повтарях,че си някъде там и стисках яко палци да се почувстваш истински щастлива от това, което си постигнЛа.браво :940
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

БРАВО, ЧЕРИТА!!! :326
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellis_stoyanova написа:Браво,Чери.Наистина страхотно постижение,а вчера като гледах репортажите все си повтарях,че си някъде там и стисках яко палци да се почувстваш истински щастлива от това, което си постигнЛа.браво :940
Kleo написа:БРАВО, ЧЕРИТА!!! :326
Много ви благодаря!!! Наистина!!!!!.... Не че е нещо извънмерно това..... просто за мен беше за първи път. :) В най-скоро време ще има още бягания на дълги разстояния. Даже идната седмица сигурно.

Да се похваля - най-сетне си намерихме и къща за Нова година. :1216 :1216 .... Ще сме с наши семейни приятели, с които се комбинираме за този празник и за морето от доста години. Но да ви кажа честно - адски трудно я намерихме тази къща. Почнали сме търсенето от средата на септември и чак днес намерихме нещо, което хем да е подходящо като леглова база и кухненско оборудване, хем да не е съвсем далеко от София, а и да ни импонира за цена....... Ако щете вярвайте, но...... собствениците на къщи за гости просто са подлудели..... Най-ниската цена, която получихме, беше от 200 лв на вечер за къща, която е с 8 легла.... И говоря за една единствена къща. Оттам насетне изискванията бяха за минимум 3 нощувки като ни искаха дори и по 700 лв на семейство :plezya se :plezya se :1215 :1215 !!!

Уф, у нас настъпи истински хаос с учебната година и хилядите задължения, домашни и недоспиване, до които тя води..... Аз съм в тих ужас. Като разпределителна гара съм - постоянно се чуваме с децата - един свършил часове и се прибрал, след час - и другия. След още час и нещо единият излиза за английски, другия - на тренировка... после пък трябва да карам Бела на тренировка, да я прибирам...... баси..... от снощи обмислям варианта за евакуация :1062 :1062 :1062 или най-малкото - да спра да се впрягам в нещата.

И такива работи!!

:925 :1086 :925

Честит рожден ден на Жорко!!!! Мила Зори, желая ти да расте като отговорен и достоен млад човек!!! Да знае какво иска и как да го постигне чисто по човешки!!! Нека имаме в страната повече българчета, с които да се гордеем и Жорко да е едно от тях! :) Весел празник на цялото ви семейство!

:925 :1086 :925
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Честит Празник, Зори,

Нека расте здрав и усмихнат и много да ви радва.

Чери, разбирам те напълно, все по-тегаво става и при мен. Вчера водихме и Боби на танци. Хареса му, иска пак да ходи. Много сладко играе ръченица, не че има нещо общо с ръченицата де. И Мария след 3-ката има 5-ца по английски. Двойките от 19 са намелели до 12 този път. Явно им намери цаката тази госпожа. И вече има и една 6-ца. Като се вземе под внимание, че тя беше предпоследна от момичетата по бал би трябвало да съм доволна, но аз винаги съм била максималистка и всички под максимума не ме е задоволявало. Но да сме честни, сега е много по-трудно, отколкото на нас едно време. Първо с многото развлечения и после с тези тестове на практика трябва да се знае всичко. Ако учех по тази система надали щях да имам резултатите, които реално имам по диплома. Най-гадното е обаче, че с това препускане по материала децата нямат възможност да осъзнаят нещата и сами да стигнат до дадени решения и резултати. За 40 минути няма как да се предаде урок, да се изпитат децата и да осъзнаят какво преписват от дъската.

Затова резултата е такъв учат сложни неща, а после не могат да се справят с простите. Любимото ми е да имам колеги, които не могат да сметнат даже %, за писането без грешки знаете. Дори в СВ-тата си допускат такива. Жалка картинка, но не те са виновни за нея.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

http://www.edna.bg/kolonkata-na/kakvo-s ... to-4639971 - за обещанията пред самите нас :954
Заключено