Здравейте и от мен!!! Ей, ако ви разкажа каква развъртяна събота и неделя имах, направо..... ще пиша до края на работното време :lol: :lol: .
Директно на въпроса - какво им става на тези деца?!?! Включвам се веднага с пресни Константинови изпълнения. Вече съм писала, но да се повторя :lol: - за подготовката си за ВО в края на тази учебна година, той ходи на частни уроци по БЕЛ и Математика. Съответно - разбрахме се с учителите да плащаме всеки час. При положение, че сме му оставали парите предварително, и особено предвид факта, че учителят по математика идва вкъщи, познайте дали Коко им е платил?!?!

На нито един от двамата - и това са още първите му часове с тях....... Много, много ме е яд.... ама много!!! Специално за парите аз държа да съм изрядна и когато някой направи такъв магарешки номер, не мога да се събера в кожата си....
Искам и да се похваля - събота спах до 10 часа!!!!!

..... Това не го направих цяло лято!!!!!! Но явно умората вече ме наляга - какво да се прави?! После обаче сънят ми се разтопи из плеядата задължения - и за огромно мое съжаление нито Коко, нито Бела си написаха всичките домашни в съботния предиобед. Излязохме и отидохме до Националния стадион да си вземем номерата за маратона, след което слязохме директно на станция Бизнес парк, т.к. си бяхме купили билети за кино - гледахме "Марсианеца". И двамата с Момчил сме чели книгата и сме единодушно на мнение, че е една от най-добрите фантастики. Филмът..... е.... той си е филм

. Но не мога да бъда разочарована.. видях с очите си онова, което през цялото време, докато четях книгата, само съм си представяла. Макар че.. аз бих направила една трилогия по тази книга - има доста много материал в нея. Но пък.. коя ли съм аз?! При положение, че всички издателства са отказали на автора й да я публикуват, и той я пуска безплатно в Интенет и само срещу 0,99 цента във формат за Киндъл.... а сега Холивуд я филмира, можеше да се направи нещо повече. На децата им хареса.
След киното се прибрахме пеша у дома като минахме да си вземем пици - класика от студентските ни години.
Вчера - с Момчил станахме още в 8 часа. Пихме по кафе, хапнахме малко фурми с кашу ииииии на метрото. С него се озовахме на Националния стадион, където си беше малко стълпотворение от хора. Имаше журналисти, имаше зяпачи, но и...... абсолютни професионални атлети!!!! Това последното е без съмнение, т.к. маратонската дължина е част от националния шампионат на България по маратонско бягане. Видяхме доста чернокожи бегачи - от онези с издължените тела и тънките крачета

, имаше сърби, македонци, немска и английска реч.... Въобще - пъстра палитра!
Аз се чувствах много добре през цялото време на 8-километровата дистанция. Късно снощи публикуваха
класирането - аз съм на 162-о място от общо 374 участници, 362 от които финиширали.

Сама си ръкопляскам, щото си е бая постижение това.... Днес отново прегледах подробно списъка с крайното класиране. От жените съм на 33 място като от всички тези 33 дами, точно 3 са по-възрастни от мен, т.е. аз съм четвърта в моята възрастова категория.....

.... Но пък едната по-голяма от мен дама е набор 1955 година

, така че.... Има и 8 жени (от тези 33 преди мен), които не са си дали годината на раждането.
И така - прибрахме се в Младост и веднага отидох да закарам Коко на техния стадион, т.к. след час и нещо им предстоеше редовна среща от шампионата в тяхната възрастова група. Прибрах се, изкъпах се...., почнахме да пишем преразказ с Бела и почти веднага стана време да тръгваме за мача на Коко..... Те паднаха доста и Коската се разплака

.
Айде пак обратно у дома, за да излезем точно след час с Бели да я карам на нейната тренировка

. Оставих я в Мусагеница и се опънах да пазарувам в Лидъл и после в един китайски магазин, за да купя на Коко дънки. Всичко щеше да е наред, ако единият чифт не му беше малък

. Айде пак обратно до китаеца да заменя дънките с по-големи, после директно до Мусагеница да прибера Бела..... направо се разчекнах от търчане напред-назад. А така исках да си поспя..... За съжаление Бела имаше да пише доста домашни и направо ми беше жал за нея, та седнах да й помагам и да стане по-бързо.... Ама "бързото" свърши в 20,30 часа.......

..... Не знам, обаче много ми дойде вчерашния ден...... Но поне пък вече е в историята........
И днес с нови сили!!!!
Декс, давай снимки на новата кухня!!!!

А молбата за развод нека си остане само на чернова

..... За една кухня не си заслужава - нека да е нещо по-мащабно

.