За сега разводът се отлага, но едва ли ще е за дълго

А котето не се върна....
Защо ти е странно, ДаниД? На мен винаги си ми правила впечатление на човек, който се познава изключително добре, знае силните си страни, умее да се ръководи сам, да се мотивира самdanid написа:Навсякъде средно, интраперсоналната висока, странно
Ремонтът си върви, няма как, мъжа ми заминава другия четвъртък, затова до няколко дни трябва да сме приключили. Не е толкова страшно, просто няма време и затова сме малко изнервени. Проблемът в нашето семейство е, че когато мъжа ми работи по нещо, се съсредоточава и върши само това. Не може да се занимава със странични неща, не обича да му се задават разсейващи въпроси, да го разпитват кое-какellis_stoyanova написа:Декс,как върви довършването на ремонта?Тази дейност за жалост е свързана с много нерви и не познавам човек,който сам да си прави всичко и да не се е изпокарал по врвме на тази дейност.
Това след малко е чак сегааааKleo написа:Защо ти е странно, ДаниД? На мен винаги си ми правила впечатление на човек, който се познава изключително добре, знае силните си страни, умее да се ръководи сам, да се мотивира самdanid написа:Навсякъде средно, интраперсоналната висока, странно![]()
Аз пък след малко ще попълня въпросника, че днес само го издирих и си го набелязах, но нямах време да отговоря на въпросите.
Проблемът на вашето семейство е проблем на 96,9% от семействата в Българияdexter написа:Проблемът в нашето семейство е, че когато мъжа ми работи по нещо, се съсредоточава и върши само това. Не може да се занимава със странични неща, не обича да му се задават разсейващи въпроси, да го разпитват кое-как. А се сещате, че така не може - трябва да има обратна връзка. И като започна да го питам за подробности - напр. защо аспираторът трябва да е 90 см, защо фурните вече ги правят с някакви малоумни пуш бутони, как върви слагането на плочките, кога ще свърши, защо е забравил да вземе Яна от училище.... и скандалът е готов
.
Във време на ремонт най-ясно се виждат разликите между устройството на мъжкия и женския мозък![]()
. Няма начин да обясня на мъжа ми значението на думата "мултифункционален" :lol: