СЕМЕЙНА форумна среща, събота - 24-и октомври!

Свобода на словото
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: СЕМЕЙНА форумна среща, събота - 24-и октомври!

Мнение от Kleo »

futarela написа:MOMiчета , има запазена маса на името на Антоанета Ганева ,да съобщя,че няма да правим салатите предварително така ,че като дойдете ги поръчвате за да са съсем пресни :221 Ще се видим, за тези които са идвали масата е в малкия салон в дъното ))))
Добре, шеф Ганева :922 Изгарям от нетърпение вече! Нали за тук става дума:

Пицария Виктория на ул. Черковна
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Шъ знаити мисля ви как се мъчите сега заедно :1062 :1062 :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Шъ знаити мисля ви как се мъчите сега заедно :1062 :1062 :1062
Оох, никак не беше лесно..... но издържахме до полунощ.... :1062 :1062 Какво да кажа?!? Отдавна не беше се получавало толкова... добре. А под "добре" разбирайте - на никого да не му се доспи :1062 :1062 :1062 .... Към нас се присъединиха Исето Григорова с Цецо и д-р Михайлов с дъщеря си - Василена. В това представяне ще пропусна специалните ни "гости" - Цони и Цецо, т.к. толкова пъти сме се виждали и с тях, че....... имам чувството, беше абсолютно в реда на нещата да сме заено на масата! А и те нямаха никакви грижи в това да се включат в приказките........ и смеховете! :222 То смях ли бе да го опишеш...... Какво да кажа още?! Нямам съвсем думи, така че ви пускам линк към снимките. Те са част от общ албум със снимки и от други срещи. Ако нещо затриете линка към първата снимка от снощната среща, просто се върнете към целия албум и със скролване стигнете до снощните снимки. Специално за Фют с превод български - ако изгубиш или затриеш по погрешка връзката към снимките от снощи, която ще поставя под това съобщение, то с мишката натисни върху заглавието на целия албум - така ще ти се появат всички снимки. За да стигнеш до най-новите, използвай бутона на мишката, който е в средата - колелото, което се върти, и така "свали" екрана до мястото, където се намират най-новите снимки. :1062 :1062

https://plus.google.com/u/0/photos/1057 ... _DlqJjytAE" onclick="window.open(this.href);return false;
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Хубава среща беше, но много бързо свърши...
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Така си беше, ДаниД. Жалко, че не можахме да се видим с теб! Чери, мерси за снимките! :329
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

ИЛИ съм много тъпа или има повреда в моя комп! Аз нищо не виждам
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа: ... То смях ли бе да го опишеш...... Какво да кажа още?! Нямам съвсем думи, така че ви пускам линк към снимките. Те са част от общ албум със снимки и от други срещи. Ако нещо затриете линка към първата снимка от снощната среща, просто се върнете към целия албум и със скролване стигнете до снощните снимки. Специално за Фют с превод български - ако изгубиш или затриеш по погрешка връзката към снимките от снощи, която ще поставя под това съобщение, то с мишката натисни върху заглавието на целия албум - така ще ти се появат всички снимки. За да стигнеш до най-новите, използвай бутона на мишката, който е в средата - колелото, което се върти, и така "свали" екрана до мястото, където се намират най-новите снимки. :1062 :1062

https://plus.google.com/u/0/photos/1057 ... _DlqJjytAE" onclick="window.open(this.href);return false;
Цъкни върху горния линк, даден от Ани, Фют!
Публикувай отговор