cchery написа:danid написа:Помните ли далечната 2008, част от нас се знаем още от тогава. Странна връзка имам с повечето тук и усещане, че ви познавам от много време. ОБИЧАМ ВИ, много. И съм много щастлива, че съм имала шанса да сещна всяка от вас, макар и виртуално все още за някои
Моите думи биха били излишни след това!!! Но и аз го мисля!!!!
Мили момичета, утре в 8,30 ще пием кафе със
Зори и Фют някъде около Невски. Пиша го в случай, че някоя от вас има възможност за кафенце преди работа!

Миличките ми! Ако някой някога ми беше казал, че всичко това ще се случи...Че някой някъде просто като магнит ще ни събере на едно място...Че точно тази среща ще промени живота на много от нас... БЛАГОДАРНА СЪМ, ЧЕ СТЕ ЧАСТ ОТ МОЯ ЖИВОТ! ЗНАЙТЕ, ЧЕ ЗА ВСЯКА ОТ ВАС ИМА СПЕЦИАЛНО КЪТЧЕ В МОЕТО СЪРЦЕ! НЯМА ДА ИЗРЕЖДАМ ПОИМЕННО, ЗАЩОТО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ПРОПУСНА НЯКОЙ.
Момичета, благодаря за страхотното изживяване,което ми подарихте, за топлината, с която ме обградихте, за щастието което ме изпълва в момента!
Дани, винаги съм си те представяла точно по този начин- миличка и добричка!
Вер, имаш най-невероятната усмивка на света, толкова си чаровна!
Ели, от всичките ни разговори досега, съм останала с впечатление,че си страшно улегнала и сериозна. Минутите, които прекарах с теб отлетяха неусетно и ми подействаха страшно зареждащо, нещата, за които си говорихме...имах нужда да ги чуя и да си преосмисля приоритетите в живота . И въпреки тази твоя улегналост има нещо все още детско в теб, някакво излъчване, което е толкова завладяващо! Никога не го губи!
Марч, ти си най-лудата гъба,която познавам! Толкова си позитивна и зареждаща!
Боби,благодаря, че въпреки всичко успя да дойдеш! Това означава много за мен!
Фют, страшна си- чаровна, усмихната, майтапчийка (абе с една дума пълна шматка )
Черитко, ти си моята сестричка, най-любимата на света! БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО!