Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавление!

Свобода на словото
Заключено
danid
Философска система

Re: Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавлен

Мнение от danid »

Браво на детето, Цони, нека все така да се справя, въпреки всичко да успява и да постига целите и мечтите си.

Ние с Вер бяхме горди майки на танцьори по случай деня на будителите. За Боби беше първи концерт и се справи учудващо добре. Даже момиченцето до него падна, той и помогна да се изправи и продължиха да играят. Много бяха сладки, не знам дали ще ми се получи връзката към клипа. Странно е, че сега гледа клипчетата на големите и се опитва да играе с тях. Дано успее да се запали и мотивира достатъчно и да продължи да ходи с удоволствие на репетиции. Каката е доста запалена, вечерта бяхме на хоротека и установих, че знае повече хора от всички ни, но така си е, мозъчето не и е толкова обременено и по-лесно възприема нова информация.

https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Сиренце написа:..... но .....толкова е хубаво, че труда й е възнаграден :oops:
ТОЛКОВА Е ХУБАВО, ЧЕ ТРУДЪТ Й Е ВЪЗНАГРАДЕН!!! E, аз пък винаги съм казвала, че когато си положил труд, то тогава той трябва да се зачита!!! Така че, Цони, имаш абсолютното основание да си горда и прегорда с успеха на Кеми! :) :) Още повече, че пред нея има цели 3 години, за да стане първа в тази възрастова граница - нещо, в което не бих се съмнявала! :) :)
danid написа:Ние с Вер бяхме горди майки на танцьори по случай деня на будителите. За Боби беше първи концерт и се справи учудващо добре. Даже момиченцето до него падна, той и помогна да се изправи и продължиха да играят. Много бяха сладки, не знам дали ще ми се получи връзката към клипа. Странно е, че сега гледа клипчетата на големите и се опитва да играе с тях. Дано успее да се запали и мотивира достатъчно и да продължи да ходи с удоволствие на репетиции. Каката е доста запалена, вечерта бяхме на хоротека и установих, че знае повече хора от всички ни, но така си е, мозъчето не и е толкова обременено и по-лесно възприема нова информация.
Дани, Вер, браво и на вашите (нашите :222 ) деца! За желанието и трудолюбието!!! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цони, ДаниД, Вер, браво на децата!!!

В момента съм пред зъболекарски кабинет и се опитвам да не се страхувам от предстоящото.

Днес в работата ми беше много натоварено и сега съм уморена. А е едва понеделник... Ей, Чери, вярно, че Коко вече съвсем официално ще ти е тийн! Растат децата бе!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Хубаво ми е да чета за успехите на мечешките деца :954
Деси,как мина зъболекаря?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте! Мале , мале какви сладури са само децата !!! Браво на тях !!И на мамите мецани браво ,че ги учат на хорца )))) Нашия хелоин премина кротко. Аз бях на работа както винаги и само за 5 мин. слязохме до комшийката за лакомства . Жалко е ,че нямаме комшийчета деца който да са около възрастта на Юлий. Доста е самотен в това отношение. Иначе бях купила един черен чаршаф за наметало и ползвахме маската от миналата година ,взехме и една коса и Юлий се представяше на смъртта. Разбира се ,че това е чужд празник ,но когато детето се забавлява винаги е повод и за моя радост . Не мога да му забраня да се забавлява . Обяснила съм каква е разликата и кои наши празници си имаме .Ей, така мина при нас съботата и неделятя бях на работа . Вчера обаче в почивния ден успях да изляза по обяд с една приятелка на кафе та малко живнах ))))) Имам нужда да се виждам по- често с приятели и все не ми остава време ................................
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Добро утро от мен с тази стара, но весела песничка:

[youtube]Yu6--WBPBHo[/youtube]

След малко ще разкажа за зъбаря, че днес шефът има РД и ни събира в момента на по парче тортичка да празнуваме.
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Браво на децата!!! Браво на гордите майки!!! Хубаво е да чете човек такива неща!
Много се радвам на всички деца, които се увличат по народните танци и музика ... знаете, че съм пристрастна :222
И аз да се похваля тогава ... не, не сме спечелили някаква награда, но пък ни беше много хубаво
https://www.facebook.com/silvia.pesheva ... =2&theater
https://www.facebook.com/richmartvintag ... =3&theater
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
danid
Философска система

Мнение от danid »

Силве, тя наградата ни е по време на танца и усещането, което ни дава той. Не може да се опише, трябва да се пробва. Българските народни танци са уникални и толкова разнообразни. Радвам се, че все повече млади хора го разбират и се забавляват заедно. Танците, както и спорта, дават на децата и още много качества, като организираност, екипност, стремеж за постигане на цели. Там има една здрава конкуренция, всеки се стреми да стане по-добър, за да участва и да не излага и себе си и другите, но все още не са много родителите на наша възраст, които поощряват децата си да танцуват, особено момченцата. Аз много се радвам, че Мими общува повече с тези деца, ходят заедно на различни други места и си личи, че самите деца са съвестни, добри и отговорни. И тя търси съзнателно този контакт, а повечето са успели да влязат и в доста елитни училища. Мислълта ми е, че са и умни и успяват да се мотивират и за учене.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cvety_rz написа:...Деси,как мина зъболекаря?
За съжаление зъбът ми не подлежи на оправяне и трябва да се извади. За целта първо трябва да му направя снимка и да се изследвам за алергии. Чака ме път, докато се разделя със зъба. Цялостният ми зъбен статус е отличен, по думите на стоматолога, затова след като извади зъба, само ще изчисти зъбния камък и ще съм като нова. Ами това е от мен засега.

Кюлче Злато, ей сега ще разгледам линковете ти :524 Обожавам как изглеждат и звучат народните танци!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Краси,Честит Рожден Ден!
[img]http://kartichki.bg/images/upload/2014- ... 46_2_l.jpg[/img]
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Краси, честит рожден ден! Весело празнуване на празника ти желая! Бъди жива, здрава, щастлива, усмихната, успешна, обичана и обичаща! Наздраве от мен :1211 Ииии... всички близки да ти се обадят да те поздравят, ииии... да получиш страхотни подаръци! Всичко най-хубаво и добро ти пожелавам :923 :922
Заключено