Ами да те питам и аз същия въпрос, Фютке?!?!Бъни написа:Фюти, мерси и за твоето включване по моето питане!
Но имам още един въпрос: защо след като тичаш не посещаваш по-честичко спортните темички тук...???
Доста време мина , но все пак е редно да кажа, че моето приложение вече работи нормално и си го ползвам редовно. В повечето пъти си го пускам когато се разхождаме с децата , но все пак важното е , че проработи! Явно проблема е бил временен.Бъни написа:Чери, благодаря за съветите!
При първа възможност ще пробвам всичко и след това ще пиша.
Радвам се!!!Бъни написа:Доста време мина , но все пак е редно да кажа, че моето приложение вече работи нормално и си го ползвам редовно. В повечето пъти си го пускам когато се разхождаме с децата , но все пак важното е , че проработи! Явно проблема е бил временен.Бъни написа:Чери, благодаря за съветите!
Още веднъж благодаря за съветите!
Това е повече от чудесен резултат!cchery написа:Радвам се!!!Бъни написа:Доста време мина , но все пак е редно да кажа, че моето приложение вече работи нормално и си го ползвам редовно. В повечето пъти си го пускам когато се разхождаме с децата , но все пак важното е , че проработи! Явно проблема е бил временен.Бъни написа:Чери, благодаря за съветите!
Още веднъж благодаря за съветите!![]()
И така и така съм в темата, да кажа, че миналата седмица, след двумесечно скатаване, пробягах отново по-дълга дистанция - 9 км... Освен, че го направих с почти 4 минути по-бавно от средното време, с което тичах през септември, то спрямо постижениято ми на маратона съм с почти..... 10 минути нагоре![]()
.... Човек определено губи форма!
Хм, дописвам си постинга, защото сега се зарових в "архивите" на тазгодишния маратон и вече виждам, че са изкарали и класирането по пол - в крайна сметка от 138 жени, аз съм на 32 място![]()
.... Супер доволна съм!!! Ето статистиката тук!
Благодаря, Десита!!!Kleo написа:БРАВО, че си излязла въпреки мъглата!!!
БРАВО, че си дишала само през носа си!!!
БРАВО за твоите изтичани 6 километра!!!