Декемврийския детокс

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Декемврийския детокс

Мнение от Мърмори »

Хихихи,верно звучи доста соц! Не че ме гони носталгия....просто внезапно ми се появи в главата :lol: Еееей,по това време плющяхме портокали като невидели,щото наистина си бяхме невидели :1062
олеся

Мнение от олеся »

Цвети, това с термоса е супер идея! :1143
Детоксовата треска май почва постепенно да ни завладява, а? :222
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

плющяхме портокали като невидели,щото наистина си бяхме невидели :1062
:221 през ноща ставах да ги ям тайно :423 , защото мама не даваше да се ядат по много, че да има и задругия ден.
Чакам го с нетърпение този детокс, защото този месец съм голяма излагация.Дори и качих кг. :328
Оле, всеки обяд те споменавам с добро.Откакто си правя тази палачинка (ям всеки обяд такава), нямам проблеми с 00 и съответно и с гадните хемороиди :128
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Хайде и аз запис за декемврийски детокс :222 Решила съм да е 2 дни-понеделник и вторник.Последните 2 месеца така ги правя.
И аз не спирам да ям напоследък-не че съм гладна,ама да хапна :1044 Уж бях се оттървала от този навик :126 Обаче пък не качвам-все се въртя + /-1кг.
Днес ще задействам правилото на 5-те П,че да съм готова за понеделник.Грейпфрути имам,лимони също,само портокали ще напазаря.Миналия месец правих детокс с ГХИ,но...не мисля,че това е моят вариант.Сега отново с ансолче ;)
Хубав снежен ден! :923
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
helpmИ

Мнение от helpmИ »

:1150 Здрасти детокс бандата!
Аз вече съм настроена за детокса.Даже го чакам пак ,като първия път с нетърпение,че съм си купила един тоалет за Нова година и ми се иска да съм с 2 кг по-малко :1204 ООООХ пуста суета :oops: Какво ли още сме в състояние да си причиним :222
Това със спомена за соц.портокалите и бананите всички май го помним :mrgreen: .Спомням си ,че майка разделяше по равно бананите и портокалите и аз си ги държах на гардероба в дестката стая да могат хуууубавичко да покафевеят,че така ги обичах бананите -почти загнили.И всячески се опитвах да "прекарам"по-малкото си братче,че да ям от неговите :mrgreen: И понякога ми се получаваха нещата.
Аз този детокс ще го почна даже на запазени ,че и свалени кг. :423 Чесно да си призная не знам как точно ми се получиха нещата,при положение ,че имаше дни,в които се оливах.Като цяло разделям храненто,но вчера например правих пица и ядох ,като прасе ,че и тъмна бира пих :626 .Днес мисля да изкарам на ябълки и чай утре на ориз и плодове и от неделя с песен :1099 за закуска ансол ,за обяд вечеря плодов сок и вода :221
Хубав снежен ден на всички :329 Отивам да се разпиша и в другите темички,че току виж съм изпуснала някоя клюка :222
олеся

Мнение от олеся »

Цвети, много се радвам, че палачинката хем ти е вкусна, хем си върши и работата. ;)
Така като си споделяме :520 изпитани хватки с килограмчетата, ще ги преборим. Няма къде да ходят. :1041
Току що си подадох заявката за 1 кашон грейпфрути и портокали - стягам се и аз за детоксчето. Тоя път твърдо съм решена за тридневен пълен курс :525 , че предния път успях само един ден :125
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

И аз го чакам с голямо нетърпение, защото предния път аз направих едно голямо нищо :mad:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
lily

Мнение от lily »

И аз включвам ...този път ще опитам за 3 дни :1048 . Много съм доволна, че успях да задържа единия килограм по-малко от миналия двудневен детокс.
Ver

Мнение от Ver »

Ха ха ха ха
Валят портокали :221
Ами да започваме тогава!
Успешен и лек детокс на всички :524
Dari09

Мнение от Dari09 »

Трудно стигам тези дни до компютъра, но и аз да се запиша - ансолчето е изпито - така че, да започваме! Лек и успешен детокс на всички! :524
Чери, това с портокалите е наистина много сладко и вдъхновяващо :326 !!! Смее ли човек да не си направи детокса?! :221
helpmИ

Мнение от helpmИ »

0ba7314e5d.jpg
(26.37 KiB) Свалено 479 пъти
Добро утро дотекс банда :222
Ансола изпит и почти 300 грама сок с вода :527 Сега пиивам кафенце :529 и мятам коледните сладки на Оле :984 ,че предната доза мъжете я ометоха.
Аз съм със запушен нос и болно гърло,но се надявам детокса да стопира нещата.Имам един въпрос само може ли да си смуча тонсилотрена ,докато детоксикирам :?: :?: :?: :?: :?:
Успешен детокс на всички и лек ден :524
Заключено