Знаете ли.... няма да ми остане време да пиша така, както си го бях наумила.. И понеже се чувствам неловко като мълча, все пак да се маркирам.... и вчера, и днес бях на зъбар.... Счупеното носи щастие, но на някой друг...

.... мен си ме боли! Оказа се, че съм пукнала 1 умъртвен зъб и то така, че съм го разполовила.... двете счупени половинки разтягат в различни посоки венеца и оттам ме боли.... Решението - ще ме коронясват

.... демек ще слагам коронка. За целта - днес целият зъб беше изпилен и подготвен за коронацията.... но за съжаление венецът отново ме боли.... той вече е бая травмиран от това, че лекарката пили зъба под него..... Както и да е. Смених и 2 пломби и едната от тях също ме боли

.... изчистих и зъбния камък ииииии...... това допълнително допривнася за дискомфорта ми... Дано да бъда правилно разбрана..... оплакването е с една цел..... да се оправдая защо... хич, ама хич не ми се пише!!!!
Цони, чак днес си прегледах списъка с позвъняванията на 31-и.... точно така е - в 15,55 си ме търсила. Нито тогава съм чула и разбрала, нито пък по-късно. Едва вчера като ти прочетох постинга и..... ми стана много криво. Защото... се поддадох на това да се изживявам като страдаща - де от зъб, де от вирус.... и за първи път от много, много години нямах желание за нищо...... Малко след полунощ на 31-и се опитах да звънна на
Силвето с идеята да чуя и двете ви, защото знаех, че сте заедно, но като гледам каква веселба е било при вас, не се и учудвам, че не ме е чула. После не повторих...... Извинете ме, за което... Не се чувствах никак във форма, а и настоящият момент не е читав..... А вие сте прекрасни на снимката!!!! Ако можеше и аз да съм там.....
Мили момичета, надявам се всички болни да се оправят час по-скоро!!! И утре да се срещнем пак тук..... но вече по-щастливи!!!