Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавление!

Свобода на словото
Заключено
futarela
Философска система

Re: Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавлен

Мнение от futarela »

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕТО ИВАН , ИВО , ИВАЙЛА Ит.н. Да сте здрави, румени , засмяни!!!! Всичко най добро !!!!Дани , днес звучиш добре ! И ние се влачим още с кашлица и спопли ,но както Елисчето каза , то е в реда на нещата)))) :1216
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Елисче, Данид, Фюти - благодаря ви!
Признавам си, стана ми много хубаво! А пък Дани стопли сърцето ми веднага след като се събудих с този прекрасен букет...!
Много сте мили!
:922 :922 :922

И да взема и да почерпя малко.... :razz:

[img]http://s1.postimg.org/5ar7vynyz/10530916_806702086070503_8243395774181150781_n.jpg[/img]

[img]http://s22.postimg.org/6qh438wrx/10986834_822528537821191_4044982434962352889_n.jpg[/img]

Честит да е празника на всички празнуващи - дечица, съпрузи и мами! Бъдете здрави и щастливи!
Хубав ден на всички!
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Пия следните хомеопатични продукти /предписа ми ги моят иглотерапевт Лъчо от Борово/:
1. Шуслерова сол № 7, 3 х 3 гранули дневно, в продължение на 1 седмица;
2. Дулкамара LM9, 3 капки сутрин, през ден, в продължение на 40 дена.
Вече съм значително по-добре, макар че още кашлям. Поне нямам температура.
Вчера бях и при личния си лекар, който ми даде болничен до края на седмицата.
Така че съм си вкъщи, ям ябълки, пия чай с мед и си седя на топло.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

От кал да е, Иван да е!!!

:1062 :1062 :1062 :1062 :1062

На всички именици желая здраве и никога да не забравят, че макар да казваме, че не името прави човека, то.... е много, много важно - белег е на идентичност, дарява с карма, прави те част от едно голямо общество, с което имаш много общо!!! Така че, мили ми Ивановци, Иванки, Ивайли, Ивовци, Вани.... и всем вам, бъдете царе и царици сред царството Иваново!!!! :) :)

Бъни, благодаря ти за това, че никога не забравяш за тук, за нас.... а си най-далече!!! :923 Честит имен ден!

[img]http://teleflora.scene7.com/is/image/Te ... r=3&opac=0[/img]

Елисче, на твоята Ивайла желая майчините съкровени желания, надежди и мечти да я застигнат, защото така както майката желае, друг не може!!! И да..... нека бъде палава и щура.... т.е. ..... просто ДЕТЕ!!! :)

[img]http://i.dir-i.net/cards2/cards/112247t.jpg[/img]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

danid написа: Замислям в петък да си взема почивка и да прекарам целия ден с Боби и Мими като свърши училище в много забавления.
НАПРАВИ ГО!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дани, дори и не се замисляй!!! Ако имаш възможност, го направи!!! За нашите деца оправданието, че сме имали работа и нямали време за тях, е равносилно на убийство!!! А това не е за една майка!!!

Не си само ти тази, която си мисли, че си отива безвреме.... И обърни внимание на глагола "мисли"... който сам по себе си говори за едно неистинско, нагласено и скалъпено усещане, което няма общо с реалността!!!!!! Не знам как, но аз се измъквам баааавно от това блато и вярвам, че и при теб ще се получи!!!!

Оздравяване и много наздравици на всички желая!!! Пак съм като бързия влак, но.... какво да кажа..... от тази година има промяна в някои от графиците на децата...... искам да се нагодя към новите неща и определено времето не ми помага за това... :plezya se :plezya se
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа: Бъни, благодаря ти за това, че никога не забравяш за тук, за нас.... а си най-далече!!! :923 Честит имен ден!

[img]http://teleflora.scene7.com/is/image/Te ... r=3&opac=0[/img]

Благодаря, Чери!!! :922
Всъщност аз не мога да ви забравя, защото вече ви чувствам близки! Приемам ви като приятелки и дори и да не пиша редовно и често, никога не спирам да ви чета! Съпреживявам с всяка една от вас и радостите и болките! И честичко се случва тук да споделям неща, за които не сме казали дори на роднините, с цел да не ги тревожим разбира се, все пак са далече , няма как да помогнат и не искам да ги притеснявам излишно.

За всички мецанки по една голяма :922 !!!
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:От кал да е, Иван да е!!!

:1062 :1062 :1062 :1062 :1062
:524 :524 :524
Честито на всички празнуващи!
[img]http://4.bp.blogspot.com/-BGJijsMmg_Q/T ... iglena.JPG[/img]
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[youtube]tTbzfhmKLk8[/youtube]

Хри и Алекс са на имения ден на свекърва ми. Аз не отидох, защото още кашлям, а там е и майка й, вече доста възрастна жена. Не искам да я заразя. И така, аз си слушам сама празнична музика вкъщи. Другите празнуват... Това е положението.

Поне обичам да седя сама!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

ЛЕКА НОЩ , МЕЦАНКИ :922
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

futarela написа:ЛЕКА НОЩ , МЕЦАНКИ :922
А някой нещо за ДОБРО УТРО няма ли да рекне, че то обед преваля :1062 :1062 :1062 .........

Айде аз да ви кажа едно обедно "Добро утро". Имам да превеждам заплатки сега..... ще го направя, ще си взема обяд иии ще пиша повечко!!!

Ей, Деска, уж си в болнични, уж си вкъщи, пък...... яяяя ела се разпиши както ти си знаеш! :1062 :1062

Фют, вече трябва да сте хванали да се оправяте, права ли съм?!?! :razz: :razz:

Дани, какво реши за днешния ден?!? Взема ли си отпуска? :)

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честит Бабинден!

Аз спах до 11.30 часа днес. За мен наистина си е Добро утро още :954 Ани, как е зъбът?

Преди малко Алекс ми се обади, че след училище ще се види с приятели за около час. Според него е направил класното си много добре. Единствено не е решил последната задача, защото не му е стигнало времето.
Заключено