Привет!!!
Вчера не успях да вляза и да пиша както бях обещала, дори и на Руми току що писах...
Но ето ме днес!
Искаше ми се да пиша повече по време на режима, да споделям как ми се отразява, как се чувствам. Но не се получи.
Вчера станаха точно 5 седмици откакто стартирах с режима и тренировките на Руми. Точно 9 дни след старта обаче ме споходи "прекрасен" грип, който ме извади от строя за доста дълго време. И най-вече с тренирането, защото нямах сили да си стоя на краката, остави пък да тренирам... Чувствах се меко казано прецакана! Но! Каквото - такова! Не мога да променя нищо, за това по-добре да се фокусирам върху това, което постигнах за изминалите 5 седмици с помощта на Руми

!
Това следващото е мой постинг от 25.01.2014 год. , началото на пътя към моето отслабване и целта, която си поставям:
Ванчето написа: Започнах януарския детокс 67,300 кг. Искам да стигана поне до 60кг. За повече ми е рано да мечтая...
И така: започнах от 67 кг.
Минах през различни неща, опитвах, сменях, връщах се към старите методи. За 1 година успях да сваля и задържа трайно 3 кг.
За следващата една година преборих трайно още 2 кг.
И накрая останаха едни 2 кг, който доста ме тормозеха. Бях в застой доста дълго време и цифрите на кантара отказваха да се променят каквото и да правех!
Накрая както знаете, си поръчах режима от Руми!
Към днешна дата съм много щастлива да споделя с вас, че мисията е изпълнена! Поне що се касае до килограми! Отчета , който изпратих и на Руми преди малко звучи ето така:
кг - 59
гърди - 86 см
талия - 77 см
ханш - 99
бедро - 56 см
прасец - 33см
бицепс - 26см
Най-много свалих от гърдите и талията. И направо останах без .... гърди
, да не кажа нещо друго.... :lol:
Най-малко свалих от бедрата и прасеца. Но все пак имам в предвид, че от максимални 25 тренировки за периода, аз имах половината.
Вече знам верния път. Освен това за времето откакто съм тук във форума научих страшно много, за което сърдечно благодаря на всички ВАС! Вече знам, че едно красиво тяло далеч не значи само килограми, за това продължавам с тренировките!
Сравних си снимките от преди една година с тези от вчера ииииии...... ами разликата е много , много голяма!
Щастлива съм от постигнатото! И продължавам напред!
Благодаря ви, че сте тук, че ме подкрепяте когато имам нужда, че ме съветвате когато не знам, радвате се с мен, когато съм щастлива и ме ръчкате

когато имам нужда от ръчкане! БЛАГОДАРЯ!