Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Моята тренировка

Мнение от Kleo »

Най-накрая: ходене пеш без куцукане половин час по време на обедната почивка :1216 + малко танци-манци току-що :1216 , нищо, че съм в офиса - ние празнуваме юбилей на Центъра, 5 години, откакто ни има и функционираме в полза на незрящите хора в София, така че танците точно днес са позволени и дори очаквани и поощрявани :954

Поздрав на всички трениращи от мен:

[youtube]NYhxaZXXwsg[/youtube]
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Ето ме и мен :954 !
Да взема да се разпиша с някаква дейност... :1062
За миналата седмица отчитам 4 тренировки. Доволна съм. Най-вече от факта, че успях да се организирам и да тренирам и вчера - по принцип в събота и неделя ми е трудно покрай децата, но вчера ми се получи.
И днес си направих съответната тренировка - свят ми се зави от напади!!! :plezya se :plezya se
Почти постоянно си усещам лекото напрежение в муслулите, което напомня, "че си работил", както се изразява Руми :954 !
Ей, тази жена направо не знам как успява първо да не пие изобщо вода по време на цялата тренировка и второ постоянно да брои и говори... :plezya se :plezya se Аз през повечето време името си не мога да кажа.... :1062 :1062

Ели, заинтригува ни с това екзотично пътешествие, ще чакаме да разкажеш :222

Чери, Цвети, Деси ... :1044 ???
Минете драснете по някой ред

:923 :923 :923
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Как се ушетах не рабрах но дясното коляно и врата от лявата страна+ гърба не са в час :1062 Не мога да правя ни клекове ни напади и дори не мога да се завъртя в дясно....НО пак си тренирам на велоергометъра и то карам на последните две степени, за да е по хард.Да не си мисли това тяло, че ще му се рамине :1046 Като се възтановя продължавам с дупеманията.
Ванче, 4 тренировки си е перфектно :524
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, възстановявай се бързо и се чувствай добре :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Минавам набързо и тук.... за да кажа, че тренирам като чук. Чувствам се прекрасно! Страшно много ми харесва тази ДУПЕМАНИЯ!!! Чакам с нетърпение хибрида ѝ с фит 30 и ще съм първа пушка, когато е готов!!!

Цвети, днес чувстваш ли се по-добре?!? :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Аз също продължавам да тренирам.
Тази седмица също ми се очертават 4 тренировки. Не е максимума, но е добре, доволна съм. Започвам да се усещам по-силна. :1216 Надявам се другата седмица да има хубави новини при мен :954 !

Цвети, да попитам и тук: ти нали щеше да започваш работа при Руми, за какви проекти говориш в другата тема...? :1024 :D
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Вчера - луди танци - на три пъти по половин час :1216
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Не съм много добре :328 И така му отпуснах края, че дори не смея да се кача и на кантара :328 Утре ще се пробвам да тренирам и ще видим какво ще покаже коляното.Дори не съм усетила, кога съм прекалила и съм го натоварила толкова :1044
Ванче, Чери, Деси, браво! Продължавайте все така.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Не съм много добре :328 И така му отпуснах края, че дори не смея да се кача и на кантара :328
Цветка, какъв е проблемът в коляното?!! Какво точно усещаш?!.... Кои движения са ти възможни, кои не?! А за кантара - аз му се качвам, и той си се качва :1062 :1062 ... При нас зависимостта е пряка пропорционалност :1069 :1069 ... Но не е изненадващо... аз не само, че не спазвам нищо.... ами ям, тъпча и пия бира като за последно..... :oops: :oops:

При мен обаче проблемът с дясната пета продължава... Засилва се и след тренировка от ДУПЕМАНИЯ. Въобще не знам за какво се касае. Изпитвам болка в задната част на ходилото - понякога е от вътрешната страна, понякога от външната...

Иначе.... 4 дена не бях правила нищо. Вчера тичах и тренирах. Днес - само тренировка. За утре - ще видим! :)

Видеата от ДУПЕМАНИЯ стават все по-трудни и осезаеми в бутовете :221 :221 .... много съм доволна да усещам работещите си мускули именно на това място.... Но и не само - бедрата отпред, отзад и отстрани не са пощадени. Определено отличавам тази програма на Руми като най-добро до момента! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, не мога да правя клекове и напади боли и то доста.Странно е, че като бягам не усещам болка а знам, че бягането не щади коленете въобще.Врата почти се отпусна и мисля, че възглавницата е виновника за тези неразположения.
Викаш с кантара взаимно си се качвате :1069 :1069 :1069 И аз ям като за последно, но от утре вече няма.Дано само утре да е утре а не другата седмица :1062 Две тренировки имам за тази седмица планирам в петък и събота още две.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Тази вечер ще започна танците си на фона на това електронно-класическо парче, което чух за първи път съвсем скоро:

[youtube]FQl1JbuYrLk[/youtube]

:524 :524 :524
Публикувай отговор