Мерси, дано, искрено се надявам на това!cchery написа:Дано личният ти барометър не е точен .Kleo написа:Не, нямам такова усещане
Мерси, дано, искрено се надявам на това!cchery написа:Дано личният ти барометър не е точен .Kleo написа:Не, нямам такова усещане
Супер си, Деска!!!! Чакам и аз да ме зарадваш с поне още 1 кило надолу. Убедена съм, че ще го има.Kleo написа:1 април - стартирах 90-дневната - тежах 71 кг.
31 май - действам си, преминат и вторият воден ден - в момента съм 67 кг.
Но след 2-3 дни ще се кача отново на кантара. Предчувствам, че пак ще ме зарадва. Вече ще ми е преминал МЦ, затова.
Чак сега влизам в интернет, да. Заминах с 5 кг по-лека в сравнение с когато започнах режима Днес се теглих сутринта, без промяна след почивката - нито надолу, нито нагоре. Така че съм си 66 кг. В Гърция не спазвах дни, диета, нищо, просто много плувах, ама много плувах Имахме великолепна почивка! Щастлива съм. Вчера късно вечерта се върнахме в София. Днес - на работа. Съответно - се връщам на режима. Днес - белтъчен ден. Разбирай - вода и кафе за закуска, салата със сирене за обяд, вечерята някаква мръвка ще да е.cchery написа:Деска, не ти остана време да минеш оттук преди Гърцията да кажеш колко кг по-лека заминаваш за там . И мислиш ли да си на диета докато си на почивка?!?
Но независимо от това, аз ти желая прекрасно преживяване на морето и да не мислиш за нищо друго, освен за водата, пясъка и слънцето и всички емоции, които допирът до тях взривява в теб!