Момичета, идея нямам дали вчерашния ми ден може да бъде наречен разтоварващ и що-годе диетичен, щото снощи пих бяло винце и ядох и пържена (освен печената на скара) риба, но кантарът от тази сутрин показваше 74 кг.

Ще попитате що се радвам?!?! Ами как няма, като от детокса свалих килограмите до 73,2 и сега седмица след него и коледните освинвания, съм качила само 800 г.... при това без да ходя да бягам сутрин, че ми е бахърно вече и на мене.
Излишно е да пиша, че много се израдвах на кантарето - вече го обичам

Мисля подобни разтоварващи дни да си правя по-често и със сигурност да опитам поне веднъж плодово-оризовия ден. Това го пиша отдавна, но нова година - нови пожелания!!!
Не мога да кажа дали ден на кисело мляко и банани има отслабващ ефект, едно защото киселото ми мляко не беше с чиста култура закваска както исках първоначално и второ, защото ядох само 1 банан, от който ми се догади и ми стана лошо

. В крайна сметка изкарах на 2 кофички кисело мляко и 100 сушени кайсии до 19 часа вечерта. После хапнахме печена рибка и по 100 пържена риба "морски език". В близост до нас отвориха магазин с гръцка прясна риба - доста е скъпа и затова си купуваме по малко, но това всъщност е много добре, т.к. не преяждаме.