Цвети как само ти завиждам за прекрасния живот на село за спокойствието и всичко което може да ти предложи живота по тези места.Работата е много сигурна съм но и познавам чувството когато си легнеш вечер спокоен и удовлетворен колко задачки си отхвърлил за целия ден.Тишината нощем и птичките рано сутрин...всичко..красота...
Чери много ми харесва идеята ти да карате заедно с Бели ролери и аз бих се престрашила ако не смятах че съм с два леви крака и по-скоро бих се наранила...но така ми стана мило...правиш толкова прекрасни неща за и сЪс децата си че ти се възхищавам от все сърце
Десита вЕрно се губи тези дни но се надявам времето и да е изпълнено с много хубави моменти.
И аз само чета и не пиша дори на моменти се чувствам доста виновна но все през телефона влизам и не искам да запълвам форума с неграмотни постове...не ми се получава търсенето на запетайки точки и прочие.
При нас нищо кой знае какво.Децата очаквам да си дойдат след неделя толкова ми липсват вече...но както казах...гледам да си заптлвам времето с работа и всичко останало.вчера бях на концерт на Кичка Бодурова Панайот Панайотов Марги Хранова Роси Кирилова Мими Иванова и Развигор Попов.Не мога да не изкажа възмущението си от всички мои набори и малко по-малки от мен.Как съм щяла да ходя на концерт на някакви си старчоци....направо ми се доповръща без извинение.За мен иважението към такива големи имена на българската музика е най-малкото което мога да отдам толкова години труд и толкова песни направени с огромни лишения защото каквото и да си говорим в Бг правенето на музика не е особено доходоносен бизнес освен в чалгата но там въпроса е друг...отплеснах се....някои песни дори не ги бях чувала о си го признавам без грам срам но сърцето ми се изпълни със сърахотни емоции при вида на тези уникални хора.Много ми хареса и не съжалявам...
Следващуя вторник ще се опитам да отида и на рок концерта с Данчо Караджов Стенли Дичо и Милена Славова дано успея.
Желая ви спокойна вечер и многоо