Ехооо....!
Привет!
Как я карате, мацки, има ли плажуващи....?

Гледам, празничко е тук последните дни
При нас ежедневието продължава да е динамично, но някак си успяваме да съчетаваме полезното с приятното т.е. срещите и забавленията с работата и задълженията. Без изобщо да сме планували нещо предварително, за краткото време от както сме тук успяхме да свършим полезни и важни неща около апартамента, за което няма как да не не съм удовлетворена... В същото време не се спираме почти на едно място, а умората и недоспиването започват все по-осезаемо да се усещат. Знам си аз, че до края на ваканцията вече няма да имам търпение да се приберем в Испания , че да си починем, винаги така става
Снощи на гости ни дойде приятелско семейство от София. Точно заради тях по принцип ние бяхме планували пътуване до там, за да се видим, но след като те в момента са тук, не съм сигурна, че плана за нашето пътуване остава. В случай, че все пак тръгнем към столицата

, ще пиша!
cchery написа:
Радвам се за фурора, който твоето "ново" тяло предизвиква!!! Ти го искаше от доста време и го постигна! Сама! Напълно заслужено е сега да се радваш на успеха си!!! А и... хихихи, сега си ходеща "реклама" на Руми!
Хи хи... така казано звучи много добре....
Благодаря, Черитке!
Всъщност, има още върху какво да се работи, но времето е пред мен! Началото е поставено, това е важното. В последните дни забелязвам как шкембето ми отново започва да се отпуска и е по-голямо :128 , но при тази тотална липса на тренировки и режим така ще е ... Ще имам доста за наваксване след края на ваканцията.
Мони, благодаря и на теб за хубавите думи!
Споделям с удоволствие как съм постигнала резултатите си: пробвах много неща като цяло, започвах, спирах, отново започвах... резултати ту имах, ту нямах. Накрая се обърнах към Руми Илиева за помощ, защото все ми оставаха едни неприятни последни кг, които не се махаха каквото и да правех. С нейна помощ спечелих битката с тях! В спортния подфорум с другите мацки си коментираме много неща за нейните режими, тренировки и т.н. Според мен ако не искаш да се луташ без посока и в несигурност най-добре е да се обърнеш към специалист - в случая аз горещо препоръчвам Руми, защото съм пробвала лично и съм се убедила , че резултат има. За мен парите , които платих за изготвянето на режима са най-правилно изхарчените пари в процеса на моето отслабване.
В подфорум до "До стената " имам и темичка, в която съм писала за всичко през което съм преминала, ако ти се четът подробности - там са

. Трудно ми е да ти пусна линк, защото пиша през телефона, извинявай.
Ако имаш още въпроси, питай, тук има и други дами, които са се възползвали от услугите на Руми и мисля, че няма недоволни между тях....

От сърце ти желая успех и постигнати цели!
Елисче, на една гооооооляма патерица желая на Ивайла всичките най-прекрасни неща на света! Да е много здрава, винаги щастлива и все така чаровно-загадъчно усмихната!
Цветиииии, видях те във фейса :lol: ..... отново

! Просто не мога да не отбележа огромния напредък, който е очевАден! Много, страшно много се радвам за теб !
До скоро, дами, ще намина пак насам... тези дни