Ами, всъщност - да, набирамKleo написа:Черита, набираш ли километри, набираш ли![]()
![]()

Иначе дотук, за 2 седмици имам пробягани 80 километра. До края на седмицата ще добавя поне още 25. Така че, предизвикателството ще е изпълнено.

Ами, всъщност - да, набирамKleo написа:Черита, набираш ли километри, набираш ли![]()
![]()
Насочиха ме към комбинирани цинк, магнезий и В6 на 4+ нутришън http://4plusnutrition.bg/zdrave/zma" onclick="window.open(this.href);return false;. Да, цената е по-висока, но при прием на 1 таблетка дневно ще ми покрие 4 месеца - по 13.75 на месец. Освен това видях, че има свойството да подобрява енергийния метаболизъм, а това значи че преобразува мазнините в енергия, т.е. изгаря ги. Пия ги от две седмици и за сега не мога да забележа кой знае какъв резултат, но съм оптимист. Който иска може да се пробва.Ver написа:Кaто се заговорихме за витамини ето какви пия:
One a day
Изглеждат добри и поради факта, че съдържат много минерали, а при спорт и сваляне на килограми (особено при жените) се губят много минерали.
Когато не тренирам пия по 1/2.
По повод написаното от теб по-горе, аз държа да кажа, че...... тези неудобства, които изпитвам от тренировките, а именно със сковаващата МТ, ги позволявам напълно осъзнатоsunny flower написа: Нямам проблеми с мускулната треска, защото натоварвам много премерено. Това, което си причинявате изобщо не ви е полезно. Каква е ползата от един ден насилие над тялото, след което си робокоп цяла седмица? Момичета, започва се с по-леко натоварване и задължително стречинг преди и след упражненията.