Здравейте. Вече официално сядам да пиша както трябва

.
Първо да кажа, че ние тази събота и неделя посетихме едно шато, на което често се каним, т.к. минаваме покрай него. Но за какво иде реч и малко снимки съм качила във ФБ-то. Който има желание да прочете и да разгледа, моля:
https://www.facebook.com/profile.php?id ... nref=story" onclick="window.open(this.href);return false;
Другото..... като се прибрахме вчера, отидох да закарам Бели на тренировка и после драснах при една приятелка в Надежда

. Тя имаше РД, но междувременно беше и на сбирка на Хербалайф. И тук имам въпрос:
някой има ли впечатление както от фирмата Хербалайф, така и от продуктите им и въобще - нещо да ме въведете?! Направиха ми там едни замервания с уред на база килограми, ръст, години и мускулно-скелетна маса, та..... Оки, някои от категориите, които получиха стойности след това замерване отговарят напълно на моментното състояние на организма ми. На други - като процента вътрешни мазнини (тези около органите) се чудя дали да вярвам. Тези мазнини излязоха 5%, което е висока стойност. Абе, ако някой знае нещо, да пише, моля

.
Сега по темата -
Емка, това, което си описала в поста си, е картинка, която не ми е чужда. Нямам съвсем ясен спомен (вече) от първите стъпки на Коки в училище, но като цяло - той имаше доста какво да доизкусурява като темпо на писане, изчерпателност, концентрация, подреденост. А ако си припомня "уменията" му за създаване на текст, то значи да побелея втори път

. Но.... всичко тече и всичко
наистина се променя!!! И най-прясното, а и очевидно доказателство за това са изминалите "матури" за 7-и клас, където точно на съчинение Коки получи оценка 5,70.
Колко съм викала с Коки не помня с точност, но колко съм се ядосвала и продължавам да се ядосвам с Бела, мога да разкажа така че да отегча и най-добрия слушател. И досега, в 4-и клас тази моя любима Белания

продължава да се размотава по цели следобеди у дома (тя не ходи на занималня вече втора година) и когато аз си акостирам към 17 часа се почва с един и същи театър. Не само един и същи театър, но и... с една и съща постановка - вече четвърти сезон

. Не е готова с домашните, за което има почти идентични оправдания - почивала си била (което много рядко е истина), не можела да се справи с някои задачи (което въобще не е истина :lol: ), не била сигурна как точно да отговори

и ей такива цяяяяяял кашон. И се почва тепърва в този час да се пишат домашни с ред сълзи и още толкова сополи. Защото отначало аз помагах, но когато усетих, че ме пързаля, отказах...... и оттогава у дома сме неволни почитатели на родопската гайда - тя реве, аз бия тъпана :1140 :1140 . Това, между другото, почна още в началото на първи клас. Дали е съвпадение с Криско, защото и той е второ дете, както Бела при нас, не мога да кажа. Но искам да бъда пределно ясна с едно - никак не ги чувам тези неща за първи път

. Ако ми е позволено да дам съвет,
Емка, прояви търпение. Точно толкова, колкото и твърдост си приготвила! :!: И не отстъпвай. Но и щади психиката на Крис. Той няма как да е като кака си. Никога! Прегръщам те

и винаги съм насреща да те чуя, когато имаш нужда!
Нелка, страхотно си описала вашата вечеря на брега на морето - май във ФБ-то прочетох за регатата, залеза и всичко останало

. Звучиш доста добре в този си постинг!

А пък това за Ботев - а..ъ... ами много се извинявам, но кому е нужно да се усложнява прекрасния изказ и напълно ясни внушения на Ботевата поезия и проза (доколкото я има). Някой си няма работа ли?!?
Нели написа:
Чери, само мога да те поздравя за това, което илюстрира снимката. Това е един от най-хубавите начини за заспиване.
Благодаря! Боря се да се превърне в навик, в желание, в необходимост от доста време..... Вярно е, че снощи беше неделя вечер, все пак..... но.... може би с тези отделни малки победи, ще обърна хода на войната

.
Дани, дано по-бързо да се оправя Боби. Между другото, математиката за първи клас е далеч от мисленето на децата на 7 години. Аз продължавам да се обърквам с единици, десетици и т.н. Сигурна съм, че Боби ще има своя собствен и уникален талант - няма значение, че не е математика.

Виж за Мими - ами ..... не виждам начин без да учи думите на английски да изкласи при положение, че всичко ѝ е на този език

.... Ще разказваш как е. Аз имам първи впечатления от ТУЕС - доста положителни на този етап, но ще пиша друг път.
Чао, засега от мен.