Пролет, Лято, ЕСЕН, Зима - радваме се, че ни ИМА /спам-тема/

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Пролет, Лято, ЕСЕН, Зима - радваме се, че ни ИМА /спам-т

Мнение от Kleo »

danid написа: ... Иска ми се и аз да поуча пак нещо, всъщност не какво да е нещо, искам начална училищна педагогика и искам да стана учителка на мъници. Странна работа, защото никога не съм имала такива желания, но искам нещо съвършенно различно от досегашното и ми се иска да се занимавам точно с дечица, живи и будни и необременени от нас с изкривени мисли и съзнание... Иначе за децата - аз исках 4 като малка, знаете, че ако бях родила малко по-рано Боби щях да се престраша за трето, е сега ще чакам внуци. ...
Действай, учи, с теб съм, ДаниД! И няма да излъжа, че ти ме изненада много приятно с признанието си :923 Кой знае, може би пък това е твоето призвание?

Аз винаги съм искала три деца. Преди да имам Алекс обаче. След това исках две. И сега смятам, че две би било най-добре. Лично за мен. Но не би!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, хора. Как е хавата?! По живо, по здраво...... :) :) Единственото, което мога да кажа е, че ми се спи жестоко... Дали има изненадани?! :1062 :1062 Ами това е..... умората и липсата на нормален брой часове за сън си казва думата... Пък как ми се ще да не е така.....
danid написа:Реши се накрая да тръгнеш на танци. Надявам се да ти хареса, пък след това ще се виждаме по участия :329
Да бе, Дани, смятам довечера да дебютирам :221 :221 :221 ... Сигурно ще съм скапана, но ще се опитвам да не се настройвам :954 .
danid написа:Иска ми се и аз да поуча пак нещо, всъщност не какво да е нещо, искам начална училищна педагогика и искам да стана учителка на мъници. Странна работа, защото никога не съм имала такива желания, но искам нещо съвършено различно от досегашното и ми се иска да се занимавам точно с дечица, живи и будни и необременени от нас с изкривени мисли и съзнание...
Аз мисля, че знам защо го искаш. Дори вярвам, че те разбирам прекрасно..... и даже... обмислям да облека мислите ти в думи :lol: :lol: . Защото тези дни са особени за мен и аз много разсъждавам.... защо така съм се "впила" в ежедневието на децата?! Единственият отразяващ истината отговор е, защото съм щастлива, а кой се отказва от щастието си?! Надявам се да не ги повредя само... или да ги "източа" емоционално. Не за друго, а защото понякога не се усещам дори кога прекалявам. Но пък.....смея да се надявам на най-доброто.

Искам да ви помоля да се включите с гласуване в кампанията "Будител 2016". Разбира се, може да си изберете човек, за когото да гласувате, но аз ви подканям да подкрепите Иво Иванов - всъщност всички онези, които са го чели, едва ли имат нужда от моите думи. Визитката на Иво в кампанията. Гласувайте за него тук: http://fmplus.net/buditel2016/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

До скоро! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

danid написа:Вер, как е Ава?
Добре е.
И на танци вече тръгна :)
Продължаваме диетата и схемата.

Ох, нямам време ...
Нещо съм зациклила :)
Не съм чела, сори :)
Махам се от компа :)
Ver

Мнение от Ver »

Добрютро
[img]http://blogs.cornell.edu/cipafellowmich ... d4j3iz.jpg[/img]

Ей така съм тия дни :)
Направо не мога да отлепя.
И ми е едно дървено и схванато...
И ми идва да си счупя будилника сутрин.

Айде хубав ден (след този позитивен пост :1062 ) :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ааааааахахаххаха, Верче, разцвилих се от смях...... :221 :221 :221. Веднага ми хрумна текста на онази песен, в която се казваше: "Ако до всяко добро същество застане поне още едно.........", и добавям себе си, която мога да опиша досущ с твоите думи:
Ver написа: Ей така съм тия дни :)
Направо не мога да отлепя.
И ми е едно дървено и схванато...
[img]http://www.animalslook.com/media/the-wo ... ures-6.jpg[/img]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро, момета!!!! Аз днес съм пушка......... по неведоми за мен обстоятелства се събудих почти без проблеми, нищо че пак заспах към полунощ...... Кой знае какво се случва в моето тленно тяло, че си прави такива шеги с мен :1062 :1062 . Милият Лудогорец..... голяма загуба регистрира снощи..... гадно ми е, защото първото полувреме играха достойно. Дано тук в София отново се представят на ниво!!!

А сега ви желая стремителен ден с нещо, което се надявам да ви зареди с точно такова усещане!!!!

[youtube]6Dakd7EIgBE[/youtube]

Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Ей, много тегав ден днес :126 ! От сутринта се ядосвам в работата. Направиха ме на маймуна с една сделка, скарах се с колегата (обаче аз съм права :plezya se !), после юристката ми повиши тон, че се опитвам да върша нейната работа.... И така. Обаче нещата вървят на оправяне, понеже успях да си направя вярно отчета, който ме мъчи от понеделник :lol: . Надявам се денят ми да приключи по-добре. Нищо, че мъжа ми е поканил свекитата на гости, а това почти винаги ме изнервя :). Обаче мисля още с влизането в къщи да си забъркам един коктейл, че да ми се смени гледната точка за света :221 . Хубавото на гостите е, че няма да чистя, готвя и гладя днес, а това все пак е положително. Е, в дългосрочен план тези неща се отлагат за утре, но утре е любимия ми ден, така че не се плаша :).
Хайде, приятен следобед и хубава вечер от мен :923 !
Ver

Мнение от Ver »

На мен пък днес ми е любимия ден :1062

+ това съм почивка и съм си наредила едни
задачки-закачки за из града (което за мен е
цяло събитие :1062 ).

Та, сега си пия кафето и предвкусвам един
ПРЕКРАСЕН ДЕН!

Слънчев петък на всички :954
Ver