Здравейте, момичета. Неделно ми е. Спокойно ми е. Хубаво ми е. Само аз и Арти сме будни у дома, за момента. Той прави-струва, но все се върти около мен - а когато аз се установя на едно място, се изпружва с лапи напред и затваря очи. И той - "човек"

, търси си компанията.
Какво да ви напиша около и за мен.... ново като чисто ново почти няма. Освен, че Бели вече не е част от клуба по художествена гимнастика, където тренираше досега. Няма да се впускам в подробности за това. Ще кажа само, че ѝ е време да направи следващата крачка в този спорт. А следващата крачка е да влезе в клуб, който тренира в зала - да помирише въздуха на залата, да стъпи върху истински килим за гимнастика, да усети с пълен размах какъв е този спорт. По този повод петък вечер с нея отидохме на Герена. Там, в залите, които произведоха гимнастички като Анелия Раленкова, Лиги Игнатова, Диляна Георгиева, Илиана, Бианка, сестрите Дунавски, Мария Петрова и т.н., подготовка на състезателки провеждат двата най-големи и утвърдени клуба в страната - "Левски" с ръководител Нешка Робева и "Левски-Илиана" - на Илиана Раева. По препоръка на досегашната треньорка на Бели, ние се насочихме първо към клуба на Нешка. За съжаление..... условията са...... ами не са като за шампионки,
А точно там тренират и двете ни националки-индивидуалистки: Невяна Владинова и Катрин Тасева. Като цяло базата изглежда стара, неремонтирана, и понеже беше към 18.30 часа беше тъмно и сумрачно.... Иначе самите зали бяха отоплени, погледах от балконите за малко тренировка на ансамбъла на този клуб. Разговаряхме с евентуалната бъдеща треньорка на Бели. При Нешка в тренировката са включени и часове по класически ексерзис.
Минахме и от другата страна на базата за художествена гимнастика, където е клуба на Илиана. Е, там беше по-пипнато, по-ремонтирано. Залата им е огромна, светла и топла...., но пък в нея тренираха сигурно 60-70 гимнастички. От най-малките - 4-5 годишни, до жени... При това заедно с гимнастички от спортна гимнастика - имаше успоредки, батут и т.н. Не знам в такава лудница как се тренират шампиони.
Ако въобще запиша Бела на Герена, то ще е в клуба на Нешка. Не че не може да почне тренировки там - всъщност още утре в 18 часа Бели може да е на килима и вече да тренира. Но имам 2 големи дилеми - първо ми е адски, адски неудобно като локация и съответно - като транспорт дотам.... заради задръстванията....... и после - тренировките са от 18 до 20 часа и пак поради същите проблеми с локацията, това означава аз да седя 2 часа в залата и да я чакам, защото да се върна у дома, смисъл няма.... И това - 3 пъти в седмицата...... Хм, трябва добре да си помисля, какво искам за детето си....., но май на първо място - и за мен!!!
И това покрай Бела. Що се отнася до Коки - той в четвъртък е рожденик

. Снощи с него излязохме до РИНГ мол и му купихме страхотна червена риза и сиви маратонки с червени обточвания по тях, за да са в тон с ризата. Ще е хубавец на своя ден

. Слава Богу, драмата с неговия футболен клуб е разрешена, и той е на хубаво място. Но..... треньорът все още изисква много повече от него, когато го пуска в официални мачове. В общи линии играе само по 1 полувреме - влиза като титуляр, а наполувремето го сменят. И той се разочарова от това. Аз съм плътно до него в тези моменти, за да го подкрепям и най-вече да му давам опора в това да не се отказва, а да се доказва. Не виждам друг път. И понеже си е Коко, драмите с това да не си чете уроците и да не си попълва учебните тетрадки, наречени по новому "работни листи" :lol: , продължават..... И тази седмица съм говорила на висок глас за тези неща... Аз
държа изключително много на образованието и на придобиването на
широка обща култура в годините до 18-19 годишна възраст. Това е - признавам си го. И да ви кажа, никак не се чувствам кат диктатор в това отношение. Така се отнасям към хората и в собствения си живот.
Ами това е с мен. Сега да ви видя вас.
Деска, как беше в Дряново?! Хайде, кажи 2 думи за себе си... Напоследък само късметчета от лотарията си теглиш и споделяш

. То късмет-късмет, ама.... я ни го разпиши малко тук :lol: .
Елисче, страхотно си направила с това, че си записала Анджи на английски. Виждала съм я, а и от твоите думи за нея знам, че тя действително е любознателно дете, отворено към новостите около нея - убедена съм, че това ново занимание ще ѝ е интересно и тя ще се хвърли в него с огромно желание. Браво за това!!!! Мина ли ти окото?!

Между другото..... ние понеделник вечер, като обикаляхме из Горна с Бели, и една тумба деца, облечени като за Хелоуин, ни изненадаха докато пресичаха пешеходната на пощата....... Дали Анджи не е била с тях?!
Ver написа:Моя грешка, че не проверявам и не питам.
Очаквам, че човека е голям и ако има проблем, ще
дойде и каже - това и това не разбирам.
Ава пак е сополива и прочее ...
Верка, това пък, което аз отчитам, е че едното не пречи на другото!!! Т.е. човекът наистина е голям, но... това въобще не причина да дойде и да ме пита нещо. Напротив..... това в случая с Коко означава просто да подмине и да продължи нататък. Ако си прочела по-горе, то и аз съм в такава каша с него.... Не проверявам за това дали нещо е вярно написано - някак си да го правя с ученик в 8-и клас е излагация. Проверявам дали
въобще е написано.....

Оправи ли се Ава?!
Декс, при мен ПМС се регулира последните 2 години съвсем само..... Рядко го усещам... Забелязала съм, че когато съм под стрес, симптомите се проявяват по-сериозно. Радвам се, че депресията ти е обърнала гръб

....... време ѝ беше!!!
Цветка, с теб се чухме по тела...... Нищо ново няма оттогава при мен...... Освен ти да ни се похвалиш с нещо?!
Ванче, при вас ситуацията е.... абе какво да я определям като и аз съм в нещо подобно с моята работа.... Ще цитирам последния официален мейл от нашия мениджър в Гърция, който беше в отговор на мое запитвате с това
КАКВО ПРАВИМ при положение, че ние тук не работим, но за сметка на това имаме разходи и получаваме заплати?! Да, перифразирах малко, но всъщност точно това попитах... дори заявих, че се чувствам много, много неудобно от това да взимам заплата, а нищо да не се иска от мен насреща.
Hi Aneliya,
I read very carefully your email and I can understand everything. I try to have an answer until Friday. In any case there is no possibility to change anything until the end of this year and also I would like to inform you that if the decision is to close the company, of course we need your services for a couple of months in 2017.
If there is need for money, pls send an email to Anastasia, in order to arrange it,
Regards
Това е..... Както казваш ти, не знам дали сме уволнени с колегата или...... хахахах...... Разликата е, че при нас няма некоректно отношение от страна на шефовете. Напротив. Аз лично съм подготвена за това, че при затваряне на компанията, ще остана още няколко месеца в нея, т.к. евентуална ликвидация отнема минимум 6 месеца, а подозирам, че като човек с генерално пълномощно от управителя, аз ще съм ликвидатора. Не знам. Ще видим и това. Но, да се върна към теб - чета с удоволствие, че ти приемаш с лекота (поне така усещам аз нещата) идеята да се преместите, да смените средата и дори Гого и Марти да направят промяна в училище. Няма да е лесно и ще има изненади по пътя, но..... е
път

....., а само той носи живец в себе си!!! Каквото и да стане, ти желая да го минете заедно и с усмивка!!!
Това е от мен! Аз отивам да работя...... прословутия календар, който за нищо не става

.......